Местан иска преговори за отстраняване на ПФ от властта

ДПС е против давността за престъпленията на възродителния процес
27 дек 2014 21:17, Анисия Иванова
342
Местан иска преговори за отстраняване на ПФ от властта
Лютви Местан. Снимка, архив Булфото

ДПС е против давността за престъпленията на възродителния процес. Това каза лидерът на Движението за права и свободи (ДПС) Лютви Местан в Момчилград, съобщават от пресцентъра на партията. Той поиска НС да гласува внесения от ДПС законопроект за отпадане на давността върху престъпленията, извършени по време на възродителния процес.

Още по темата

На възпоминателен митинг в Момчилград, посветен на тридесетата годишнина от възродителния процес лидерът на ДПС поиска от присъстващите мандат за преговори с премиера Бойко Борисов за отстраняването на Патриотичния фронт от управляващата коалиция. Вчера лидерът на Движението прогнозира предсрочни парламентарни избори догодина, ако ГЕРБ не се разграничи от Патриотичния фронт.

По-рано днес в Плевен Найден Зеленогорски от РБ коментира, че ДПС си търси враг, а патриотите са с "ясни евроатлантически ценности".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


342
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лукойл работи на територията на България. Българи произвеждат горива, които се продават дори и в САЩ (5 000 бензиностанции продават горивата произведени в Лукйл) , на три пъти о ниски цени отколкото в България. Руската компания плаща най ниските акцизи в Европа а цената на горивата в България е най-висока.
211
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички ясно виждат какви са държавите които са под Руско влияние. Важно за България е да намери начин да се освободи от зловонното, отровно влияния на Русия. Това че страната ни не е на нивото на Белгия или дори на Румъния се дължи именно на допускането на Руски интереси, които само експлоатират народа и територията ни. яс
210
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Руското влияние спъва България. Доказа се неоспоримо. Руското влияние в момента стъпва на енергийната зависимост на България от Русия. България зависи от доставките на газ и петрол. Ядрената ни енергетика също е руска.
209
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Stiga s toja vazroditelen nproses be, agent na DS. Takiva kato tebe - dvojni agenti, prinudiha trudoljubivite ni, chestni sugrazjdani turtsi da si napusnat domovete i plachejki da otivat v chouzjdata imTurtsija. I sega se muchish da podklazjdash zloba v normalnite horitsa. A trjabvashe navreme da te razoblichat i tiknat v zatvora za podstrekatelstvo, a i za ubijstvoto na nevinnite detchitsa vav vlaka, zashtoto si kosvenijat im ubiets. Nakraja shte poludeesh ot zloba i vina, vlastoljubiv gnom!
208
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дами и господа,всички несъгласни с линията на БКП мюсюлмани бяха помолени да се изселят. Останаха приближените на власта,които след време бяха благословени отгоре в създаването на ДПС. Всичко останало е мит и история
207
3
 
16
 
! Отговори
Цветанка преди 9 години
Веднага да му сменят името на тоя ***,а и на всички негови съплеменици....джамийте до една долу. Къде се намират(преди гласчето не им се чуваше) тук е БГ а не турски вилает....Голяма и непростима(но се оправя) грешка след Руско- Турската война да ги оставят да мърсуват в БГ
206
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каква законност и предвидимост?! Законност ли го наричаш да живееш в страx кога турските главорези ще наxлуят в дома ти, ще отвлекат сестра ти или ще заколят останалите? Xайде да не си припомняме страxотии. Да, смениxа им имената, да лошо направиxа. Но има престъпления, за които няма давност. Така, че не говори за законност. А какво да кажем за 1 500 000 унищожени арменци? Сигурно и това е законност. Това се е случило през 1915 година.
205
1
 
14
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Местан и партията му участват само в уредени мачове ,така че по добре да не му обръщаме внимание.
204
2
 
12
 
! Отговори
111 преди 9 години
а бе ти защо не си заминеш и мърсиш Българската земя ,ето твоят водач забрани и праднуване на КОЛЕДА И НОВО ГОДИНА там ви е местото
203
1
 
11
 
! Отговори
rustam преди 9 години
поздрав с девет грама
202
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този се чуди само как да ни скара. Говори непрекъснато за възродителния процес и дума не казва за 500-годишното турско "присъствие". Почти всеки нашенски род има в историята си трагедия свързана с това "присъствие". Стига вече демагогия. Или нарочно го прави, за да се изпотрепеме.
201
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Местан да се полее с метан и да се самозапали ...
200
3
 
14
 
! Отговори
Илиана преди 9 години
До ВЪН РУСОФИЛИТЕ... най-малкото пък да бъде ТУрски..... благодарение на Русия сме за избавили от турското робство, ние сме славянски народ. прочети история на България и тогава давай изявления.който не обича българите и България -да се маха от държавата ни!!!
199
2
 
14
 
! Отговори
Илиана преди 9 години
Дл съжаление е така, тези които гласуваха за Бойко - направо се изиграха сами, а и народа въобще. Нима никой не си е задавал въпроса, че от бодигард може да излезе политик?!!!?????? плюс това той е свързан с олигархията...... не се самозалъгвайте - вижте какво стана с тока, с КТБ, а сега и с частните пенсионни фондове и лошото е, че не им пука и действат, знаейки, че няма да бъдат наказани.
198
2
 
12
 
! Отговори
Илиана преди 9 години
Дори и в САЩ да отидат, там има само две партим - републиканци и демократи. А хора от цял свят живеят там..... защо тук в България да не е така, като по този начин няма да хрантутим некадърни политици....
197
1
 
21
 
! Отговори
Българио обичам те преди 9 години
Местане, Местане, вместо да се засрамите и да си натискате парцалите тихо и кротко, Вие надавате вой и искате пак да определяте кой да кара влака. Вашата тъй-наречена партия ДПС е противоконституционна и трябва да се забрани. Не искам земята ни напоена с кръвта на свидните Български жертви, паднали от турските ятагани да се гази от такива личности, които непрекъснато демонстрират небългарския си произход. Ако наистина се считате за турци, вървете си в Турция. България е за Българите. Да живее Б
196
1
 
17
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
Агент/доносник "Павел" респективно мафията ДПС винаги когато не са на власт се хващат за "възродителния процес". Когато обаче им замирише на власт, без колебание се прегръщат точно с организацията която го осъществи сега БСП. Очевидно лицемерието е добре усвоено от доносник "Павел", когато е работел ДОБРОВОЛНО за ДС.
195
1
 
8
 
! Отговори
ильо преди 9 години
да ама не факта че в порламента са се натъкмили орда еничери не му дава правото да "преговаря "очите ни ги измива само АТАКА ха преговаряи с нея явно няма да станиш везир за ***
194
1
 
22
 
! Отговори
diavolcheto преди 9 години
На тези избори сте в парламента, но нищо не зависи от Вас, г-н Местан. На следващите избори трябва да сте вън от парламента. Всяка страна има в своята история нелицеприятни събития. Но те не трябва да бъдат използвани за насъскване на хората един срещу друг, за ровене в раните им. Да Ви отговоря и аз, тогава: хиляди българи заклани, изнасилени, отвлечени по време на турското робство в България.
193
1
 
14
 
! Отговори
Илиана преди 9 години
Този господин Местан не е никакъв политик. ТОй е българин и трябва да се срамува от действията си, както и от това което говори. Тази ДПС партия трябва да се махне. Жалко че майка България толкова години в хранила такъв като него, както и други такива. МОгат да отидат в съседна Турция, ако ги приемат за турци въобще....