Реформаторите - единни за местния вот, вече работят по общини

Целта е да се извадят ДПС и БСП от местната власт, заяви Радан Кънев
8 фев 2015 14:43,
17
Реформаторите - единни за местния вот, вече работят по общини
Снимка: БТА

Има разбирателство вътре в Реформаторския блок за единно участие в местните избори и вече се работи конкретно, община по община, съобщи в Русе пред журналисти лидерът на ДСБ Радан Кънев.

Основната цел на десните сили в общинските избори, според Кънев, е "да се извадят ДПС и БСП и от местната власт и така да се ограничи корупцията".

Лидерът на ДСБ каза, че трудно ще се договорят ГЕРБ и Реформаторският блок за съвместно участие в предстоящите кметски избори, защото ГЕРБ мислят, че могат да спечелят сами, но Кънев смята, че подобна увереност е опасна.

В Русе Радан Кънев говори за три основни сфери, за чието обновяване чрез политиката си работи Реформаторският блок: реформиране на съдебната система, стабилизиране на финансовите регулатори след фалита на КТБ и усъвършенстване на пенсионната система съобразно демографския риск.

Оценката на Реформаторския блок след стоте дни на правителството на Бойко Борисов е, че за кратък период е стабилизирано икономическото развитие и международното положение на България.

(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма да гласуваме за реформаторите защото ни излъгаха че няма да управляват с Герб а те на всичкото отгоре даже взеха да управляват заедно с комунистите от АБВ
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Реформаторите защо управляват заедно с комунистите от АБВ начело с Гоцее значи и в тях има нещо комунистическо
8
1
 
4
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 9 години
РЕФОРМАТОРИТЕ ДА НЕ ЗАБРАВЯТ, ЧЕ БСП И ГЕРБ СЕ ПРЪКНАХА ОТ КОМУНИСТИЧЕСКОТО КОТИЛО. В ТОЗИ СМИСЪЛ НИКАКВО ДОВЕРИЕ И КЪМ ЕДНИТЕ И КЪМ ДРУГИТЕ. ДАЖЕ ГЕРБАДЖИИТЕ В МНОГО ПО-ГОЛЯМА СТЕПЕН СЕ ПРАВЯТ НА УМРЕЛИ ЛИСИЦИ.
7
0
 
3
 
! Отговори
Хризантема преди 9 години
До 3 наивник. Ха-ха-ха, много пъти още ще го пишеш това, без да познаваш.
6
5
 
6
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 9 години
Скоро ще се хванат за гушите , защото назначенията свършиха , а останаха доста алчни пеликани , пък и до местния вот има много време !
5
8
 
9
 
! Отговори
NACO преди 9 години
Защо ли са "единни"? Ами защото никой не може да ги преброи! Защото по отделно те НЕ съществуват! Това е една БАНДИТСКА ДРУЖИНКА,с много "вождове" и малко "индианци"!
4
9
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
АЛОО----НЕ СИ ПРАВЕТЕ СМЕТКИТЕ БЕЗ КРЬЧМАРЯ--НАРОДА И ВЕРОЯТНИЯ ПОБЕДИТЕЛ--АТАКА---МНОГО ЩЕ ВИ БЬДЕ МЬЧНООО
3
7
 
20
 
! Отговори
?? преди 9 години
Да ви имам самочувствието Радане.Събрани сте от кол и въже само с една цел- власт и пари.Ще се посмеем след изборите на резултатите ви .
2
5
 
12
 
! Отговори
3, Значи помиташ преди 9 години
така наречените реститути?!Дразни те това, че внуците получиха обратно онова, което е оцеляло от имоти, купени от дядовците им с пари, пестени лев по лев и спечелени с труд? защото повече реституирани имоти представляват или малки парцели земеделска земя, или едно-две неголеми жилища, или помещение, служило за работилничка, или единствен магазин, чрез който някой е изкарвал прехраната на цяло семейство.И в резултат, една шепа *** да се разпорежда с чужди имоти и с цялата държава?Е, браво!
1
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дистанцирайте се от Кунева и котерията й. Тогава ще гласувам за вас.