Сидеров с призив: Да спрем ученията със САЩ!

"България ще бъде въвлечена плътно във военни действия"
Обновена: 27 мар 2015 14:16 | 27 мар 2015 12:48,
216
Сидеров с призив: Да спрем ученията със САЩ!
Волен Сидеров. Снимка: БТА

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров призова съвместните учения със САЩ на наша територия да бъдат прекратени, докато се разреши украинската криза. Според шефа на националистите това е единственият верен ход на властта в момента.

Още по темата
В декларация от парламентарната трибуна Сидеров отново обяви, че България е на фронтовата линия на конфликта.

Той припомни, че преди дни американският конгрес прие резолюция по искане на президента Обама за снабдяване на Украйна с оръжие. "Това означава че, ще има ответни действия от страна на Русия и че България ще бъде въвлечена плътно във военни действия", предупреди шефът на националистите.

Пред депутатите Сидеров припомни, че в момента в Черно море има кораби на САЩ. Той обясни и че пистата в Безмер се удължавала, за да могат от там да излитат американски изтребители, а в Горна Малина се открива команден център на НАТО.

В същото време в страната се провеждали 22 съвместни подготовки и военни учения между България и САЩ, което било безпрецедентен брой.

"Това означава, че България наистина е на фронтовата линия. Прекратете съвместните учения, докато не се разреши украинският въпрос“, призова Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
9
 
17
 
! Отговори
антиЕС преди 9 години
като гледам минусите в един от предните си постове ,май има слуги на сатаната и тук
114
4
 
14
 
! Отговори
антиЕС преди 9 години
до 133нестабилен е този който работи на проба ,грешка,а не този който е последователен в политиката си.Какво е казал и до ден днешен да не го устоява,а?
113
1
 
1
 
! Отговори
случаен преди 9 години
Ако има някой който е проверяван по десет пъти на ден заради иметотова е тя. Не изброявам за квантовата физика, историята и археологията изобщо за които е писала и как е отговаряла на всички въпроси относно Пирамидите и Свинкса - дори за онзи в Румъния знаеше и знаеше имената на загиналия американец и руснак от експедицията тамДаде мерната система на Древен Египет с точност до 18 знак, след точката и чертеж на виманПоказа 3 пъти НЛО в небето и аз имам снимки.Може би и аз съм дрогиран сигурно
112
20
 
11
 
! Отговори
от Народа преди 9 години
Да спрем този нестабилен човек от парламента.
111
3
 
1
 
! Отговори
случаен преди 9 години
До Анонимен 122"DEA ATARGATIS SMENI DROGATA NE TI NOSI"Господине, Дейчето написа за Украйна три години преди да се случи това.Аз й се подиграх.После същата сложи табу за риболова по евро-изборите.Аз й се подиграх. Но колата ми се наръби от градушката.После каза, че ще прави земетресение едно.Аз пак й се подиграх. Направи го след пет минути.После я подгониха Админите на Вести и пак стана - под сградата на Нетинфо - виж картата от БАН.
110
11
 
19
 
! Отговори
антиЕС преди 9 години
всички православни в един военен блок и да дадем отпор на Сатаната.БОГ е на наша страна.
109
11
 
5
 
! Отговори
San Francisco преди 9 години
Against Russia ? NOT IN MY NAME !
108
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
вън сащ от европа
107
17
 
25
 
! Отговори
Набор 54 преди 9 години
ЯНКИ, ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!!
106
13
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Волен е прав.Но масираната и добре подплатена пропаганда на САЩ през годините на така наречената "демокрация" в България проми мозъка на младото поколение.Сега вече имаме поколение, възпитано да целува американски *** и да се гордее с това.По-долу не един и двама такива са писали, даже някои имат наглостта да наричат Волен родоотстъпник?!?Ами те, да не са граждани на САЩ?Прав е Волен, не ще го разберем по-късно, когато ще е твърде късно за нас.Като почнат да ни пържат падащите ракети.
105
11
 
28
 
! Отговори
antiES преди 9 години
изкарвате го луд,обаче ,той е най-последователен в политиката си
104
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До от ЮАРТова по дискавъри ченъл ли го гледа?
103
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Веднъж и аз да съм съгласен с чичо Волен
102
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** не *** , човекът казва самата истина. Всички които подкрепяте ББ и неговата дупидавщина към НАТО , един ден много ще съжалявате....но може и да бъде късно вече
101
12
 
8
 
! Отговори
Ico преди 9 години
хубаво някой да го каже .. ама точно тази *** Сидер-Ага...
100
8
 
17
 
! Отговори
баба ви преди 9 години
Едно е да биеш камбаната и да предупредиш, като искаш малко, разумни неща! За да разберете си представете съвсем хипотетично, колко прости бомби трябват на София ? Защо запасвате на гол тумбак чифте пищови и тръгвате срещу Русия, без която нямаше да има България въобще !? Мислите ли, че ЕС и НАТО са загрижени за нас !? 30 % от работоспособния и образован народ имигрира, защото тук няма работа и бъдеще с тези управляващи и *** партии от всички цветове!? Днес война и военни участия не ни трябват!
99
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе не мога да разбера като Русия и САЩ си ги мерят защо ние си завираме голия з...дник между тях .Сега половината тук викат ако ни влезне евроантлантическия ще ни е много готино,а другата половина викат същото ако ни влезне руския.И в двата случая обаче когато на някой му влезне нещо се казва ,че е н------е--ан.За това Волен е прав и ние трябва да сме неутрални
98
16
 
12
 
! Отговори
а сега де преди 9 години
я па тоя как се е разперил на снимката че вземе да литне
97
18
 
14
 
! Отговори
МегаБолен преди 9 години
Само Батака! Само Батака! Ние от Батака сме подкрепени и от националния фронт за унищожение на България в това, че САЩ не трябва да ни въвлича във война с *** който е бащата на народите и майката също!!!НАТО да го напуснем трябва за да може Турция и Русия да си получат полагащото им се от България!УРААА само Мегаболен и ***!!!
96
18
 
10
 
! Отговори
от ЮАР преди 9 години
Като начало, България трябва ребром да постави въпроса за ВРЪЩАНЕ НА ЗАДИГНАТИЯ ПРЕЗ 1944 ОТ РУСНАЦИТЕ ДЪРЖАВЕН АРХИВ НА БЪЛГАРИЯ! Понеже отказват да го върнат, значи има неща в него, които Русия се страхува да не станат всеобщо достояние. Нужно е да се изгонят от България и от територията на ЕС: Лукойл (не плащат данък), ВТБ (престъпни пари на руската олигархия и КГБ), Росатом (за да не зависим от колхоза), Газпром и всички руски агенти, защото те изсмукват и ни обричат на мизерия по тяхному!