Сидеров с призив: Да спрем ученията със САЩ!

"България ще бъде въвлечена плътно във военни действия"
Обновена: 27 мар 2015 14:16 | 27 мар 2015 12:48,
216
Сидеров с призив: Да спрем ученията със САЩ!
Волен Сидеров. Снимка: БТА

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров призова съвместните учения със САЩ на наша територия да бъдат прекратени, докато се разреши украинската криза. Според шефа на националистите това е единственият верен ход на властта в момента.

Още по темата
В декларация от парламентарната трибуна Сидеров отново обяви, че България е на фронтовата линия на конфликта.

Той припомни, че преди дни американският конгрес прие резолюция по искане на президента Обама за снабдяване на Украйна с оръжие. "Това означава че, ще има ответни действия от страна на Русия и че България ще бъде въвлечена плътно във военни действия", предупреди шефът на националистите.

Пред депутатите Сидеров припомни, че в момента в Черно море има кораби на САЩ. Той обясни и че пистата в Безмер се удължавала, за да могат от там да излитат американски изтребители, а в Горна Малина се открива команден център на НАТО.

В същото време в страната се провеждали 22 съвместни подготовки и военни учения между България и САЩ, което било безпрецедентен брой.

"Това означава, че България наистина е на фронтовата линия. Прекратете съвместните учения, докато не се разреши украинският въпрос“, призова Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
2
 
4
 
! Отговори
lizimah преди 9 години
До Георги Жековzashto li,za6toto si prost i ne razbira6.tkiva kato teb v sibir nadojivotna po4ivka..
94
5
 
3
 
! Отговори
Dea Atargatis преди 9 години
Под лъчите на "Звезда от Рая"Богиня Рея, официално:https://youtube/watch?v=9ryqLibxkyg..........БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПАЗа Коалицията на Националната ОтговорностЗа Европейският Съюз и НАТОРашко-Хатакистката Хунта Диверсанти от Вести ни заличавати водят с нас "хибридности", но ние неотклонно сме с Българският Народ, Достойните граждани и Студентите !ЗДРАВЕЙТЕ ПРИЯТЕЛИ МИРЯНИ! ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО !АЗ СЪМ ТУК И ЩЕ ВИ ИЗПРАТЯ АНГЕЛhttps://youtube/watch?v=yostcMQ3qXw..........Goddess Rhea, *** Атаргатис - Блонди
93
3
 
4
 
! Отговори
еиш преди 9 години
След инструкцията от новия Гьобелс център в Брюксел се забелязва *** от слабоумни и извън темата коментари. Дали не е впрегната цялата държавна машина да пише постове?
92
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Болен и Путинчо се привличат понеже си приличат. И двамата са комплексирани джуджета с дълбоки психически проблеми и мания за величие.
91
12
 
13
 
! Отговори
Георги Жеков преди 9 години
Като руснаците са ни освободили защо не ни оставиха да бъдем суверенна държава ами ни натресоха една тоталитарна власт, съставена предимно от неграмотни селяни, която да обслужва само и единствено техните интереси? Същата тая власт която уби хиляди без съд и присъда и която пращаше всеки, който искаше да бъде свободен, а не да бъде тъпкан от съветският ботуш, в концлагери?
90
11
 
15
 
! Отговори
тъпа работа преди 9 години
Аз съм с призив - Сидеров да ходи да пасе патките на село!
89
9
 
10
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 9 години
Ех че снимка! Фикуса е разперил листа! Този е от белите явно!
88
4
 
5
 
! Отговори
чичо Том преди 9 години
Е....и да се случи нещо сериозно Прецедента ще избяга при чичо Том а плодовете от войната остатъка от българите ще ги берат.
87
1
 
6
 
! Отговори
РБ преди 9 години
Как се вика на човек,който спира кон?-Конспиратор!
86
11
 
15
 
! Отговори
дсфгсдфг преди 9 години
Дребните човечета са най-опасни: Хитлер, Путин, Волен... Добре, че последния няма власт, а само подскача като пудел
85
2
 
7
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
Защо винаги трябва да сме на нечия страна? Не ги ща нито едните , нито другите. Имаме достатъчно богата и плодородна земя, чиста вода...интелигентни сме...Тези партии само разделят хората, там са бактериите, които разболяват народа...Дано стане както е казала баба Ванга , че един ден България ще бъде само от една партия -обичаща и всеотдайна.
84
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вижте сега сорсоидчета и еврогейчета.НАТО нито може нито пък ще иска да ни опази от Русия,ако тя иска да ни прегази.Отдерен е въпроса ,че тя не иска нищо такова.Ако е искала имаше цели 45 години на разположение да го направи,а тя даже и един руски войник не изпрати .Та сега на въпроса-искам някой гениален розов еврогеец да ми обясни защо Турция окупира половината Кипър ,а НАТО не помогна на Гърците.Същото ще е и тук.Ако Турция реши да ни окупира ще стане за един ден дена ,а НАТО ще напише нота
83
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какъв срам за България е само този национален предател Сидерчо. 100% руски агент..
82
3
 
2
 
! Отговори
знайко преди 9 години
до.от ЮАР ти като не си тука кво ти дреме за ***?????
81
12
 
11
 
! Отговори
Трол-атакист преди 9 години
Ален *** да се наричам,първа радост е за мене,в край свободен аз живея,но за Путин песни пея.Волен квото е казал,повтарям като папагал,*** съм чист,с една дума, атакист!
80
8
 
8
 
! Отговори
перхидролен pi-ДЕРАС преди 9 години
Към ПутинНашта вяра в Путин е голяма той ще ни спаси от раза ний ще му дадем в замяна дупе мило в този час
79
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Виждам, че умните и красивите лепилари са подели кампания.
78
11
 
4
 
! Отговори
от ЮАР преди 9 години
До ПатриотАмерика ПРАВИЛНО и ПРАВОМЕРНО употреби ядрено оръжие. Защото десант в Япония по подобие на Нормандия би коствал живота на половин милион американски войници. Японците са призовани да капитулират, предупредени са. Не са послушали. Жалко за загиналите, но щяха да са много повече без атомната бомба!
77
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
86Ти като си толкова Ентелигентен, я кажи кой политик ти харесва? Да позная ли от първи път? Боко главата или Раданчо хахаха. ***.
76
14
 
9
 
! Отговори
от ЮАР преди 9 години
Като се срине още малко рублата и като стегнат още малко Русия в менгемето на санкциите, тогава да видим кой на кого ще се репчи. Откъде накъде скапаното джудже от кремъл ще дава наклон на света? Достатъчно беше на България да изтърпи 45 години насилствено наложена съветска ***, плюс 25 години преход с подставените лица на КГБ, заради които именно сме последна дупка на кавала и народът мизерства в една иначе изконно ЕВРОПЕЙСКА страна! Америка е гарант за Европа и цивилизацията!