Трима депутати напускат ДПС, Местан ще тества нова партия

Бившият лидер призна, че е бил в турското посолство, осигурявал сигурността си
Обновена: 26 дек 2015 16:40 | 26 дек 2015 14:46,
348
Трима депутати напускат ДПС, Местан ще тества нова партия
Снимка: архив БТА

Трима депутати напускат групата на ДПС в парламента. Заедно с доскорошния си лидер те ще бъдат независими депутати.

Това са Шабанали Мехмед, Айдоан Али и Хюсеин Хафъзов. Новината съобщи Хафъзов в Момчилград, съобщи БНР.

Още по темата
Лютви Местан не даде категоричен отговор на въпроса дали предстои да направи нова партия. Той обаче показа, че тази мисъл не му е чужда и обясни, че дали ще създаде своя формация или не зависи от дебата, който започва с избирателите си.

Местан направи коментара си в Момчилград, където пристигна от Могиляне. Там сваленият лидер на ДПС поднесе цветя на паметника на 17-месечната Тюркян, една от жертвите на Възродителния процес.

Първите бунтове срещу него са били в района на този ден преди 31-години.

Както Dnes.bg писа в Могиляне и в Момчилград Местан бе придружаван от турския посланик и консула на Турция в Пловдив.

Бившият лидер на ДПС призна, че е потърсил подслон в Турското посолство след като се заговори, че вероятно ще бъде свален от поста. ”Бях за много кратко време, причините ще ги коментираме друг път, сега само ще кажа, че изконно право на всеки български политик е да осигури собствената си сигурност”, каза Местан, цитиран от ”24 часа”.

Местан обясни и че не е искал подкрепа в посолството.” Имах няколко часа да организирам сигурността си.” , каза той. Попитан от кого се чувства застрашен, Местан посочи, че е рано даде отговор на този въпрос, съобщи ”Фокус”.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


348
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
1
 
29
 
! Отговори
681 преди 8 години
Защо тези българомразци от снимката са още тук.Да бъдат изгонени от България завинаги.
112
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Местан е най- ерудирания политик в България, българин съм но ако учреди нова партия извън мафиотското статукво, ще гласувам за тях веднага!
111
9
 
11
 
! Отговори
до 169 достатъчно преди 8 години
СЪЩИТЕ РЕСТРИКЦИИ ДА ВАЖАТ И ЗА РУСКИТЕ АГЕНТИ- САВА, ГОЦЕ, БОЛЕН, МИКА- ВОДКАТА, и т.н до последния! ОТНЕМАНЕ НА БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО И РЕПАТРИРАНЕТО ИМ ЗА родината им русия!!!КАТО МАХНЕМЕ РУСКАТААГЕНТУРА ВСИЧКИ ЩЕ ЖИВЕЕМЕ ЦАРСКИ
110
0
 
6
 
! Отговори
дсм преди 8 години
Ей Голям *** си ти и твоите приятели, или да ви вкарват в затвора или да ви изселят за Турция.
109
6
 
14
 
! Отговори
анев преди 8 години
СПЕШНО ДА СЕ АРЕСТУВА ДОГАН И ДА МУ СЕ ПОТЪРСИ СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ЕТНИЧЕСКОТО НАПРЕЖЕНИЕ КОЕТО СЪЗДАДЕ НА КОЛЕДА !!! СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА НЕГОВИТИ СЪУЧАСТНИЦИ - СПЕЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ ЗНАЯТ КОИ СА ТЕ !!!!!!!!
108
2
 
20
 
! Отговори
ха преди 8 години
Значи веднага притичал в турското посолство..Това , според мен,неоспоримо доказва на кого служи.Ако иска да осигури безопасноста си,да иде в полицията.Турски аген-да се съди за държавна измяна,да се отнеме имуществото му.
107
1
 
20
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 8 години
Ако Местан тества нова партия , ще нарушите Конституцията . чл.11,ал.4.Сложно стана ,а?Пичове от върха , политиката е сложна работа за вас.Я най добре е да уволните Цачева ,че не прекъсна Местан овреме.Иначе всички ще трябва да се обрежете.....
106
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този от сараите не сме го виждали от 5 години,ще събере ли някога смелост да си подаде носа навън
105
0
 
13
 
! Отговори
шаши преди 8 години
няма ли някой хайдутин за този поганец Местан?
104
2
 
36
 
! Отговори
достатъчно преди 8 години
Незабавно сваляне имунитета на агент Павел,отнемане на българското гражданство и съд за национална измяна.Премахване на двойното гражданство.Който се чувства турчин да се откаже от българския паспорт и да замине за Турция.Така няма да има противопоставяне.Мир за всички.Турция да престане да се меси във вътрешните работи на България защото това вече преминава мярката за добросъседство.
103
2
 
25
 
! Отговори
1912 преди 8 години
А къде е така нареченото "правителство" на България????????Някои в краварското посолство...други директно избягаха в Краварника и чакат всичко да отшуми......разбира се така и ще стане!!!!
102
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А къде са така наречените управляващи ? Чужда държава се намесва във вътрешните работи на България ,а те къде са ? Явно чакат инструкции от Брюксел и американското посолство !
101
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"ще тества нова партия" :-). Като е некадърен и за друго не става. Те се научиха така лесно да печелят пари. Прокарва чужди интереси и си слага парички в джоба, няма заплати, няма данъци. Да става пак учител какъвто си е бил. Да живее с 500-600лв. заплата. Той и без това го бива да говори.Ама какво изобщо ни занимавате с проблемите на ДПС ?! Партията на малцинствата.Весели празници на всички БЪЛГАРИ, обичайте се, правете деца, образовайте ги и ги възпитавайте, само така ще спасим българия !
100
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 163"ОГЛЕДАЛОТО" за какво мислиш че го направиха ??????Пускай го колкото си щеш, ефекта ще е никакъв !!!!!!!!Ха-ха-ха-ха-хааааааааааааааааааааааааааа
99
8
 
10
 
! Отговори
ИСТИНА ЕДНА преди 8 години
ИСТИНАТА Е ЧЕ СЛЕД 25 г. КРИМИНАЛЕН РУСКИ "ПРЕХОД", СИТУАЦИЯТА ИЗЛИЗА ИЗПОД КОНТРОЛ НА КУКЛУВОДИТЕ>>>ШАЙКАТА РУСОФИЛИТИЦИ В БЪЛГАРИЯ! РУСКАТА КОЛОНИАЛНА СИСТЕМА У НАС ИЗГРАЖДАНА ДЕСЕТИЛЕТИЯ СЕ РАЗПАДА- МЕСТАН Е ПОРЕДНИЯ ПРИМЕР, А ДПС ОТИВА В ИСТОРИЯТА КАТО БСП...
98
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пускай язовира не бой ся
97
1
 
19
 
! Отговори
info. преди 8 години
Левски пише за тях така:За тези, които обещават много, само и само да ги изберете да ви управляват, а после се отметнат от думите си, като кажат, че времената били трудни и те видите ли не предполагали че такова е положението, наказанието е конфискуване на имуществото и изгнание извън пределите на Отечеството ни.
96
1
 
12
 
! Отговори
info. преди 8 години
Левски пише за тях така:Не се полъгвайте, че тези които държат парите държат и бъдещето ви, защото тези пари те са ги взели от вас, а вие им се кланяте и ги въздигате, като слънце пред очите си. Те няма да се поколебаят да посегнат към властта, а вие ще трябва да ги възпрете и да им поискате сметка
95
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вече не знам кое е по гадно,пръжки с лук или да чета за ДПС
94
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има хиляди неща , които могат да се пишат за Коледа , но не нашите т.н. журналисти се занимават кой е по най Доган или Местан. Ей хора и двамата са за затвора. На никой не му дреме за вашите писания . Това са *** и мафиоти върху БЪЛГАРСКАТА СНАГА .