ПФ не ще избирателен район за чужбина

От партията няма да отстъпят за задължителното гласуване
21 мар 2016 21:07, Анисия Иванова
9
ПФ не ще избирателен район за чужбина
Архив: Булфото

Патриотичният фронт е против създаването на отделен избирателен район за чужбина. Това каза днес във Варна в отговор на въпрос депутатът от ПФ и зам.-председател на ВМРО Искрен Веселинов.

Той допълни, че Патриотичният фронт не би отстъпил от позицията си за въвеждането на задължителното гласуване. В отговор на въпрос възможно ли е ПФ да оттегли подкрепата си, ако не бъде въведено задължително гласуване

Веселинов заяви, че всичко е възможно. Според него въвеждането на задължително гласуване е сериозно средство за ограничаване на купения и корпоративен вот, защото по думите "изборите в България са се обърнали в търговия", пише БТА.

Депутатът коментира още, че ПФ няма да подкрепи внесеното в деловодството на парламента предложение за разпускане на временната комисия за проучването на всички факти и обстоятелства, свързани с твърденията за намеса на Русия и Турция във вътрешните работи на България.

Той допълни, че ПФ ще внесе проект за заличаване на имената на Турция и Русия от названието на комисията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
1
 
! Отговори
Dino преди 8 години
Zadaljitelnoto glasuvane e otgovornost na vseki za sadbata na Balgariia.Stiga ste se krili zad pravitelstvo i parlament.Pokajete kakvo iskate.
6
0
 
8
 
! Отговори
33 преди 8 години
Е И КАТО ВЪВЕДЕШ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ..ДАЛИ ЩЕ СПРЕШ ТЪРГОВИЯТА С ИЗБОРИ БЕ ***.???? НА МЕН АКО МИ ДАДАТ 100лв. ЩЕ ПУСНА ПРАЗНА БЮЛЕТИНА................
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И тогава от чужбина за кого ще гласуват? И за тях ли ще е задължително? И как ще ги глобявате? И накрая - що не си .....
4
1
 
10
 
! Отговори
Мюслюм Шебек преди 8 години
Не обвинявайте ПФ за задължителния вот!Задължителния вот и глобите трябва да се съчетаят с глоби за управляващите при несправяне с поетите ангажименти!Защото за 25 години гласуване получихме последно място по всичко в Еуропа!А в същото време всички които поискаха,бяха допуснати да си водят пропагандата в БГ безпрепятствено!Руси,американци,еуропейци-толерараси,и т.н!България няма нужда от управлящите по сегашния модел,България има нужда от управляващи които са 100%българофили!
3
0
 
4
 
! Отговори
Refrendumia преди 8 години
Batkite ni sa li nauchiha na ilikrtronnoto galsuvane, re?!:-):-):-)
2
5
 
17
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Нито непостроената стена на границата с Турция, нито бежанската заплаха, нито ислямизацията на България, нито нейната ц.иганизация могат да принудят дупетатите от Паричния фронт да напуснат управляващата коалиция.Факт !
1
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Задължително гласуване. Да ви таковам майката ПФ.