Конгресът на БСП – важен за България, Европа и света

Според Илияна Йотова кой ще е лидерът не е най-важно
16 апр 2016 12:29,
80
Конгресът на БСП – важен за България, Европа и света
Снимка: архив Булфото

Конгресът на БСП е решаващ не само за БСП, а за България, за мястото на страната ни в Европа и в света.

Това каза евродепутатката от Групата на прогресивния алианс на социалистите и демократите в ЕП Илияна Йотова по време на 13-ата Конференция на Софийската градска организация на БСП.

Йотова заяви, че на предстоящия конгрес на 7-ми и 8-ми май не просто трябва да се избере председател на партията, "макар че от няколко месеца това е основната интрига в публичното пространство, в нашите собствени изяви.

По думите ѝ, това е много важно, но не може да бъде единственото.

”Този конгрес е натоварен с много очаквания и до голяма степен е решаващ за нас. Той е решаващ не само за БСП - за България, за мястото на Българи и в Европа, и в света“, добави Илияна Йотова, цитирана от ”Фокус”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
70, ПЕНЕВ НОВА ОПОРНА ТОЧКА ЛИ ИМАТЕ ЗАДАДЕНА - ЛИЦЕМЕРИ- ЗНАЧИ КОЙ НЕ Е ЗАСТАНАЛ ПОД МИЛИОНЕРСКИТЕ ЗНАМЕНА НА ГЕРГОВЦИ СА ФАШИСТИ- А ГЕРГОВЦИ И СИЕ СА СОЦИАЛНАТА ИДЕЯ- ВИЕ ДА ЧУХТЕ НЕЩО ЗА РАБОТНИЦИТЕ, ЗА БЕДНИТЕ- ДА БЕ ГЕРГОВ КАЗВА АЗ СЪМ ИДЕЯТА И ДО ТАМ- БОРБАТА Е БЕЗМИЛОСТНО ЖЕСТОКА- БОРБАТА КАКТО КАЗВАТ Е ЕПИЧНА- Е ДА ДЕ НО ВЪПЦАРОВ НЕ Е БИЛ МИЛИОНЕР, А Е ГЛЕДАЛ ГОЛЕМИТЕ ЗВЕЗДИ НА ФАМАГУСТА- ГНУСНИ ЛИЦЕМЕРИ ОТКРАДНАХТЕ ДАЖЕ ИДЕИТЕ НА БАЩА МИ- КОЙТО УМРЯ БЕДЕН И ОКРАДЕН ВЪВ ФАЛИРАЛИТЕ ВИ БА
51
2
 
6
 
! Отговори
борци за кокала преди 8 години
червени сектанти промити мозъци некадърни
50
3
 
9
 
! Отговори
Бакъря преди 8 години
Да живее Хайдуккостовата комунистическа чета !Да живеят всички други хайдук чети , които ни показаха що е лапане на корем и преяждане.
49
3
 
13
 
! Отговори
аноним преди 8 години
Как пък нито едно дете на комунист не отиде в Русия да учи, или работи ????? Всички се изнесоха в САЩ и Европа !!! Как ли руските им господари допускат това ???? Да им спрат рублите ..........
48
1
 
10
 
! Отговори
168 преди 8 години
Ще си получите на края заслуженото за противодържавна дейност !!!!!
47
1
 
5
 
! Отговори
до БСП преди 8 години
Оно я продавам рикия 60 градусова от миналата годин та ако сакате моа да си купите,а не да липате неква бира.Не видители,че с бира се до нигде не стига.Купете си от мойта рикия па да видите що е уважение.Чърчил оти е пил уйски,а не бира?Требва да заложите на тврдото,ако сакате да ви уважават.Бирата е за който има песък у бърбъците рикията си е пиене.
46
3
 
13
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 8 години
КВА ПАРТИЯ СА ТИЯ ,БЕ.....??!!!!ТОВА СИ Е..... "ОФИЦИАЛТАТА 5-та КОЛОНА" ---НА РУСИЯ В БЪЛГАРИЯ!99% от тях са , като БЕЛАТА ЗЛАТКА---НА БИБЕРОН С ЧЕРВОНЦИ ..... ОТ МОСКВА!БЕЛАТА ЗЛАТКА -----ПОНЕ СЕ И НЕ КРИЕ.....ХА,ХА,ХА,,АААААА...И СИ ГО ПРИЗНАВА.....!
45
3
 
16
 
! Отговори
аноним преди 8 години
Бащите на сегашните комунисти слязоха от горите ,като партизани - терористи на 09.09.1944г. Докара ги на власт окупиралата ни руска червена орда !!!! Избиха 30 000 българи - елита на България и съсипаха една спокойна и развита малка страна !!!! Сега сме последни в Европа , а те милионери - капиталисти !!! Защо допуснахме да ни се качат на главите ????????
44
1
 
14
 
! Отговори
Да ,бе....ха,ха,хааа преди 8 години
ДА ЖИВЕЯТ ВСИЧКИ БКП-та .....ПО ... ВСИЧКИ ЗЕМНИ КЪЛБЕТА ....!!!/....много са важни за света ,бе.....КОЙ ШЕ ОБИРА , БАНКИТЕ И ПАРИТЕ НА ХОРАТА ИНАЧЕ...??! /
43
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Червената мафия се активизира, защо ли?
42
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
О, господи! Никой не се интересува от вашия конгрес. Никак, ама никак не сте важни за България, напротив, хората не ви искат, само вие се надценявате. Вие сте си важни за себе си, за да крадете, лъжете, а ти мис Пиги - за да получаваш тлъстата си заплата от Брюксел. Щеше да бъде много смешно, ако не е толкова тъжно за България.
41
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До анонимен вярно че сте лява ръка десен джоб
40
1
 
25
 
! Отговори
сърп и чук чук преди 8 години
баси сектата червена никой не ги иска те се имат за богове
39
2
 
25
 
! Отговори
Гражданин преди 8 години
Глей ти каква била работата- не стига,че никой не ги иска,ами и били много важни за Българрия, Европа и света ?! Ега ти надценяването! И с какво сте толкова важни,бре?! С безкрайните си лъжи и компромати ли,с вечните си обещания ли,с вечните обвинения,че други са ви все виновни и с вечните си мъдрувания?! ИЗОБЩО НЕ СТЕ ВАЖНИ ЗА НИКОГО - ХИЧ ДАЖЕ!Омръзнахте ни толкова години вде едно и също! Аман от вас! Айде скривайте се!Партията ви старица си изживя живота!
38
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
има ли кой вярва на комунист
37
29
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
БСП са единствената лява партия която мисли за народа .За мен лява България би могла да спечели едни честни избори.
36
2
 
18
 
! Отговори
хриси преди 8 години
Единствено в България не се намериха честни хора ,които да реформират Комунистическата партия !!!!!! Другите страни от соц,. Блока го направиха ототдавна !! Затова е време Прокуратурата да се заеме с тези пристъпници и да има минимално възмездие за българите !!!
35
2
 
17
 
! Отговори
DreamTheater преди 8 години
Мис Пиги.Трагедия комуноидна.
34
3
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
КОМУНИСТИТЕ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ ГЛАВОРЕЗИ ,КОИТО НЕ СА ВОЮВАЛИ С ДРУГ НАРОД , А СА ИЗБИВАЛИ ЗВЕРСКИ ЕЛИТА НА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!! ТОВА ГО Е ПРАВИЛ САМО ТЕХНИЯ ПОБРАТИМ СТАЛИН !!!!!!!!
33
3
 
17
 
! Отговори
червените гниди преди 8 години
трябва да са благодарни ,че българите сме кротки и наивни хорица,защото в противен случай след това което причиниха с поведението си ... .