Ако десните не се обединят, България – губерния!

Можело и вилает на източните еднолични владетели
81
Ако десните не се обединят, България – губерния!
Снимка: Булфото, архив

Лидерът на БЗНС и военен министър Николай Ненчев отново призова за обединение на десните и за излъчването на една кандидатура за президент, за да не бъде овластена институцията от левите.

Още по темата

"Ако не се направи опит за консолидирне на десницата, съществува риск да отпаднем от голямото семейство на демократичните народи и да се окажем губерния или вилает на източните еднолични владетели", е казал той на среща с активисти в Бургас, цитиран от пресцентъра на БЗНС.

Според Ненчев левицата се състои от "бивша номенклатура и агенти на ДС" и не бива да й се дава възможност да овладее президентската институция, защото би променила геополитическата ориентация на страната.

"Отклоняването на България от Евроатлантическата общност е предателство. Предателството не ражда национални герои, то създава родоотстъпници", смята Ненчев.

Според земеделците всички партии от семейството на ЕНП у нас трябва да застанат зад обща кандидатура, въпреки че от ГЕРБ вече обявиха, че ще издигнат свой кандидат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
18
 
19
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Ненчев е абсолютно прав. Фактът, че русофилите винаги се хващат за присадената му коса или образованието му, говори за липсата на аргументи, с които могат да го оборят по същество.
42
16
 
17
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
Тея мижитурки земеделците винаги са били неориентирани национални предатели. Ако всички българи бяха с убежденията на Ненчев България нямаше да съществува и щяхме да бъдем затрити от други народи. Хора с такива крайно западнически и русофобски убеждения ни дърпат надолу и към края. Да си българин и русофоб е несъвместимо -означава, че явно си генетично увреден и недъгав, мозъчно недоразвит.
41
16
 
16
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Предателство е русофобската политика на замеделците и Ненчев, тея винаги са били родоотстъпници. Родоотстъпници са тези които лижат задните части на запада и са покварени от масонски и други антибългарски идеи. Земеделците винаги са били предатели и тяхната политика винаги е носела само зло за България. Тяхните жалки идеи ще ни затрият като нация. Българския патриотизъм е свързан с русофилството. Ако си българин и не си русофил си неблагодарник или предател и/или ***.
40
16
 
18
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
евроатлантическата ориентация на страната ни е най-голямото и мерзко предателство на България, и всеки натовец е по дефиниция национален предател!Ненчев е гнусна продажна ***!
39
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако все пак макар и случайно , станем губерния , как ще го изучаваме този труден руски език не знам .
38
14
 
15
 
! Отговори
gtf преди 7 години
интересно определение за предателство но ... съвсем целенасочено е изпусната думата "национално", защото не винаги натрапените евро*ейски ценности съвпадат с националните.
37
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя е министър на порнографията - ще мо обяснява демокрацията и в същото време нсрича инакомислещите предатели. Клоун с присадена косица
36
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След като такъв нонсенз ни е министър на отбраната, какво да кажем?!?Цирк и подигравка с нацията.Тоя, Прецедента и външния министър са просто една компания от неадекватни смешници.Министър, в което и да е правителство, не може да говори такива глупости на всеослушание, не заради дипломатичен тон, а поне заради домашно възпитание.Платени протестъри, защо мълчите - Кой? Кой? Кой нацвъка тези слабо интелигентни екземпляри на ръководни длъжности?Мълчат защото USA посолството не дава хонорари
35
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бръщолевенията на тази карикатура на снимката, имитатор на министър на Отбраната, са просто комични.Не сме забравили за оранжевите дружини по времето на Стамболийски, тероризирали безмилостно, където стъпят. С каруците - в града, грабят стока от магазините, не плащат, насилват, бият и хайде обратно на село.Първите концлагери в България също са тяхно дело (при Стамболийски). Техен министър харчи 1/2 от бюджета на БГ, за своя свадба.И сега тоя лицемер - го дава "демократ" лее крокодилски сълзи
34
3
 
3
 
! Отговори
Нострадамус преди 7 години
Другото лято света ще в ТСВ Ще оцелее само един .Ще се изнесе на орбиталната станция и с приготвените неща ще жвее дорде види края на вселената.
33
3
 
2
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Агентите и членове на БКП ще се обединят когато им бъде наредено от водещия офицер....ако е умрял вече от естествена старост-никога хахаха
32
2
 
15
 
! Отговори
в не далечно преди 7 години
В чужбина свободните българи ще се обединим около нов де Гол ,който ще заклейми предателите Сидеров и Местан.
31
15
 
13
 
! Отговори
ТАНЧЕВ преди 7 години
ТОЯ ,ОТ СНИМКАТА И ДРУГИЯ ЛЪЖЕЦ, С КАСЕТАТА ЗА ТАНКОВЕТЕ , ТРЯБВА ДА ГИ РАЗХОЖДАТ ПО СЕЛА И ГРАДОВЕ ,ВЪРЗАНИ НА СИНДЖИР И НЯКОЙ ДА ИМ СВИРИ НА ГЪДУЛКА. НЯМА ПО ГОЛЯМА *** ОТ ТИЯ ДВАМАТА-ДАЖЕ И *** Е ПО ДОБЪР С ЕДИН САНТИМ ОТ ТЯХ.
30
21
 
5
 
! Отговори
в не далечно преди 7 години
Вилает в Южна България ,ново турско робство .В северна задунайская губерния.Тръмп вече даде знаци ,че няма да брани предателски нации ,които не си спазват ангажимента в отбраната .Волен премиер на НРБ ,а Местаноглу ген губелнатор на източна Румелия. Всички свободни българи навънка .........
29
14
 
14
 
! Отговори
мухахаххаха преди 7 години
Бай Ненчев, да ти имам... ...флотилията да ти имам...
28
14
 
21
 
! Отговори
Оффф преди 7 години
Тоя човечец просто е нелепо да е министър на отбраната. Евроатлантик... Нанай. Щяло му се и на него да се закачи в ДС-то, ама и за доносник не е ставал. Сериозно ли е човек на такъв пост да говори за губернии и вилаети?!?!
27
22
 
21
 
! Отговори
д преди 7 години
В момента в Петербург си поделят България като Полша в Рибентроп ***.ТСВ ще почне с окупация на България от Турция и Русия.
26
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До полагам паркетВ момента сме европейска губерния! Младите бягат в Русия, а германците купуват имоти по морето и правят каквото си искат. Също така строим френски поток с наши пари и плащаме на завишени цени за двигатели на английски самолети.
25
14
 
14
 
! Отговори
полагам паркет преди 7 години
До Анонимен> Със сигурност има значение на кого си съюзник - дали на демократична страна или на такава , дето главното джудже си променя конституцията в свой интерес.С такива "съюзници" като сегашните, които диктуват точка по точка цялата ни външна (и не само) политика - и врагове не ти трябват.
24
1
 
15
 
! Отговори
Бургазлия преди 7 години
Няма десни, няма леви ! Само ОБЕДИНЕНИЕ на ВСИЧКИ ИСТИНСКИ ПАТРИОТИ в една партия, за която националните интереси да стоят над всичко. По подобие на Австрия, Франция, Дания, Холандия, Унгария и др. Неутрална политика, като Швейцария, с всички страни добро партньорство, без да сме ВАСАЛИ на САЩ, ЕС, Русия, Турция ! СОБСТВЕНА НАЦИОНАЛНО-НАСОЧЕНА ПОЛИТИКА в интерес на Българския Народ !