Ако десните не се обединят, България – губерния!

Можело и вилает на източните еднолични владетели
81
Ако десните не се обединят, България – губерния!
Снимка: Булфото, архив

Лидерът на БЗНС и военен министър Николай Ненчев отново призова за обединение на десните и за излъчването на една кандидатура за президент, за да не бъде овластена институцията от левите.

Още по темата

"Ако не се направи опит за консолидирне на десницата, съществува риск да отпаднем от голямото семейство на демократичните народи и да се окажем губерния или вилает на източните еднолични владетели", е казал той на среща с активисти в Бургас, цитиран от пресцентъра на БЗНС.

Според Ненчев левицата се състои от "бивша номенклатура и агенти на ДС" и не бива да й се дава възможност да овладее президентската институция, защото би променила геополитическата ориентация на страната.

"Отклоняването на България от Евроатлантическата общност е предателство. Предателството не ражда национални герои, то създава родоотстъпници", смята Ненчев.

Според земеделците всички партии от семейството на ЕНП у нас трябва да застанат зад обща кандидатура, въпреки че от ГЕРБ вече обявиха, че ще издигнат свой кандидат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимендо 27По презункция демократична страна е тази в която се избира между кандидатите на две лобита ли? Щото Демонстен и Сенека друго са писали. Ние де неграмотните дет не сме смо на нет, ми и книги сме отваряли да знаем
22
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Shopp10цента бонус над надницата, за полу-оригинален коментар. Congratulation и Aшкулсум
21
14
 
14
 
! Отговори
полагам паркет преди 7 години
Губернbя, вилает... А сега собственно какво сме? Васална, подматдатна на USA и EU територия? Каква е разликата между една чужда зависимост и друга чужда зависимост? Може би в избора на "правилно" подбраната чужда зависимост?
20
16
 
25
 
! Отговори
Живял преди 7 години
Десният баши..бозук щял да се консолидира хахахаааа......голямо тръшкане започва как да угодят на американските си господари тия майцепродавци,то затова и на избори не събират повече от 1% поотделно,жалки родоотстъпници....
19
7
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
ако десните крадци не се обединят какво ще стане нищо *** бьлгарияпак ще е сьщата което и магаре да доиде няма да промени нищо хората ще продьлжаватда скачат от балконите
18
14
 
7
 
! Отговори
до 20 преди 7 години
До АнонименПази се бе, взел е 3ма делтапланетисти с прашки и един парапланерист с воден пистолет
17
15
 
20
 
! Отговори
Николай преди 7 години
За Левицата че се състои от бивша номенклатура и агенти на ДС -това добре, а БЗНС- най верния съюзник на Партията, както я титолуваха по тоталитарно време, т.нар. Десница, РБ и ДПС от какви се състои?
16
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно тоя предател с какви очи говори каква щяла да бъде България? Кой ти пази небето, бе ***'
15
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АКО БЪЛГАРИНЪТ НЕ СЕ ОБЕДИНИ СРЕЩУ ВСЯКАКВА ПРОДАЖНА МАФИЯ,ДЕЛЯЩА СЕ "УЖ",НА ВСЯКАКВИ "ЦВЕТОВЕ", НА "ЛЕВИ",ДЕСНИ" И НЕ ЗНАМ КАКВИ СИ,ГОРКО МУ!!!мАФИЯТА ИСКА ТОЧНО ТОВА,ГОВЕДАТА ДА ВЯРВАТ ЧЕ Е "РАЗЛИЧНА",ЗА ДА ИМАТ ОСНОВАНИЕ,ДА СЕ САМОИЗЯЖДАТ!!!
14
16
 
18
 
! Отговори
33 преди 7 години
Не мога да разбера защо още се смята, че ГЕРБ са дясна партия. Това ,че са в ЕНП, не означава нищо. Няма един от ръководството на ГЕРБ, който да не е бил заклет комунист. И как ще провеждат дясна политика! Абсурд. Спасението на България , като малка държава да води само национална политика , да не е зависима нито от запада нито от изтока. Просто да ги използва в интерес на хората. Но за съжаление в момента управляващите начало с ББ са страхливци.
13
17
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ненчев,що не ходиш да си ашладисваш фиданките и не оставиш нещата на някой друг,дето ги разбира или поне за това е учил!
12
19
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До . 5Ха-ха-ха-ха-ха......скоро май други ще бъдат изметени!!!! Абе, не разбрахте ли, че България НИКОГА няма да е против Русия???!!! Каквито и да ги плещите, каквито и глупости да вършите, които ВИНАГИ свършват с национални катастрофи!!!
11
17
 
23
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 7 години
Мокет, по-зависима губерния от сегашната няма как да станем. И точно благодарение на десните. Така, че не плаши гаргите.
10
15
 
19
 
! Отговори
не син преди 7 години
Слава богу , че десните олиго-френдове никога не могат да се сплотят / всичките 112 /, защото ще станем територия-мишена наблъскана с ядреното оръжие на НАТО !
9
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ПрофесорДам след Костов малко просветна и дойде Борисов, моля ви не се обединявайте, народа не може да издържи още много. То не бе масовата приватизация то не бяха чудесии. Гонете си комунистите по мандраджииниците и оставете хората намира
8
15
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коса се присажда, но ум - не!
7
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя па не е внимавал с аповете и чашките
6
17
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БЗНС-то на Ненчев е чест от Реформаторския блок, в същия този блок е и партията на Касим Дал, който беше на митинга на Ердоган. Десницата първо да види гредата в собственото си око, преди да обвинява другите.
5
20
 
26
 
! Отговори
Желание преди 7 години
По-добре губерния, отколкото вилает.
4
27
 
21
 
! Отговори
. преди 7 години
Прав е Ненчев. русоблизките робофили са се строили до един на амбразурата за бой последен по нареждане на лилипутин. Трябва да бъдат изметени, веднъж-завинаги.