Костов: Кандидатът на ГЕРБ ще спечели изборите!

Резултатът на вота, според него, е "предизвестен"
18 авг 2016 11:14, Петя Славова
139
Костов: Кандидатът на ГЕРБ ще спечели изборите!
Снимка: архив, Булфото

"Резултатът от президентските избори е предизвестен. Стеснявайки времето на кампанията, практически не се дава възможност за провал на изборите. Кандидатът на ГЕРБ, вероятно подкрепен от Реформаторския блок1 ще спечели", обяви бившият премиер Иван Костов.

По думите му отлагането на номинациите е добър политически ход за управляващите, но не и за опозицията.

"Бъдещият президент трябва да бъди европеец и атлантик", категоричен бе Иван Костов.

Бившият тъмносин лидер коментира и ситуацията в съседна Турция.

Още по темата

"Това, което става там, практически е налагане на една агресивна, авторитарна форма на управление, която не крие амбициите си да изнене своя труски политически ислям в съседните страни. Последно доказателство за това беше присъствието на български политици и духовници на мероприятията на партията, която прави тези неща в Турция", заяви още Иван Костов и допълни, че всеки сам решава би ли се страхувал от тази страна, чиято политика е катастрофирала и носи големи рискове, тъй като "използва всякакви средства и рекетира ЕС".

Костов коментира и предаването на Бююк на Турция като заяви, че ако зависеше от него, той не би действал на ръба на закона. По думите му, такива жестове не дават желания резултат.

Според него е настанало "време разделно" и България трябва да вземе страна. Рисковано е да води своя отделна политика. По думите му, който "не зачита човешките права е враг" и нарече престъпно оправданието за религиозност, което дава право на някой да малтретира жени и да кара деца да раждат.

Костов определи Ердоган като по-непредсказуем от Путин: "Видяхме го уплашен след пуча и след това много агресивен".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разбира се, че така ще каже. Друг освен от ГЕРБ него не го устройва. Ако дойде сериозен и почне да спъва и разкрива простотиите на тиквеното правителство, и на Костов ще му се *** бабата. Ще трябва и той като Цв. Василев да бяга я у сръбско, я някъде другаде.
35
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все пак ще отговоря на изнервения.Да гласувал съм само за десните.Но не и този път,защото избираме президент на България,а не шайка крадци,които с цената на всички средства се опитват да се домогнат до държавната ясла.А когато дойдат парламентарните избори ще гласувам за този,който успее да ме убеди да си дам гласа за него,но не и за такъв,който ми се кара от екрана на телевизора и ме плаши,че ако не е той ще стане потоп и всички ще загинем.Един такъв в момента ни води към гибел.
34
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще е от ГЕРБ само ако фалшифицират изборите,както обикновено правят,иначе нямат шанс.
33
12
 
23
 
! Отговори
изнервен преди 7 години
До 53 анонимник. Ти ли си гласувал досега за десните, бе миризлив червен каскет? Кого се опитваш да излъжеш? Ти винаги си гласувал за ушанките, даже и магаре да са предложили. Знаем ви какво представлявате зомбирани ***.
32
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Костоффф, не позна, пак ще е от ГЕРБ. Ще имаш ли смелостта да се появиш пак на 6 ноември вечерта?
31
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Винаги досега съм гласувал за десните,дори понякога с отвращение/израза съм заимствал от г-н Костов/,но този път ще гласувам за ген.Радев и не ме интересува,че е издигнат от БСП.Този мъж излъчва доверие и респект,доказан професионалист,изключителен летец,преминал подготовка и в Русия и в Америка,т.е.знае им приьомите и на двете велики сили.Образован,знае няколко езика,а не само"конгречулейшън".Идеален кандидат за главнокомандващ БА ако това се наложи.Безспорна фигура,уважавана и от вън.Успех!
30
5
 
20
 
! Отговори
Хризантема преди 7 години
До Костофф. Ха-ха-ха. Е, ти пък си написал най-голямата глупост. Този ли не е спуснат? Спуснат е и то с три парашута - лична номинация на *** (въпреки, че е на 12 място по номинации от партийните структури), договорен задкулисно и предложен от Гоце и лансиран от Масква (поздрави от Путин и в. "Правда").
29
8
 
20
 
! Отговори
Винету преди 7 години
Естествено, никаква власт за БСП повече. Знаем какво правят с нея.
28
5
 
31
 
! Отговори
Костоффф преди 7 години
Не си познал ***, тоя път Герб ке падне, Генерал полковника летец ще бъде новия президент на България, Само той заслужава поста, защото се е доказал борец за правда и свобода, а не е назначен парашутист о някой.
27
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който и да е кандидат на ГЕРБ, дори и Костов да е, пак ще подправят изборите в тяхна полза.
26
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Г-н Костов,години наред ми бяхте любимец.Не ме разочаровайте.Не пророкувайте като проф.М.Константинов,защото вече започвате да се излагате.Още не знаете кой ще им бъде кандидата и вече е спечелил.Слезте малко сред народа вие всички политици и чуйте настроенията,които не кореспондират с вашите.Оставете настрана БСП и личните си пристрастия и оценете по достойнство този човек,който с нищо досега не заслужил вашето пренебрежение и злобата на другите.Достоен патриот заслужаващ уважение.
25
16
 
29
 
! Отговори
ГЛАС В ПУСТИНЯ преди 7 години
Страхотно интервю с един от най умните български политици.Човека напусна политиката защото разбра че с червените *** не можеш да се разбереш.Те разбират само от пушка опряна в тиквата!
24
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Фанта ХмелВъзможно е. Ако станем свидетели на нещо по-сериозно от бучене в нета и на по-голяма изборна активност. Във Франция, Англия, Холандия, Австрия, Полша, Чехия, Унгария, Словакия и пр. статуквото получи звучни шамари. Това не беше постигнато с 4-5 % повече гласове на едни избори, а с много борба, постоянство и консенсус сред гражданите. Може би е наш ред.
23
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тоз Костов е толкова противен... но е прав... резултатът е ясен...без генерали МОЛЯ ВИ !
22
7
 
36
 
! Отговори
до кога? преди 7 години
До кога ще ни пробутвате мненията на политически трупове,довели страната до катастрофа!?
21
1
 
33
 
! Отговори
Фанта Хмел преди 7 години
До АнонименНаистина сте прав/ права! За съжаление, нещата се решават другаде. Но ми се иска поне веднъж да останат с отворени уста от изненада. Хората търпят, но през определен период вземат нещата в свои ръце. Дано се започне сега, че вече много обедняха хората.
20
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Костов майка му е индийка. Българската комунистическа партия изпратила баша му като дипломат в Индия и там се запознал с майка му . Родил се умника Иванчо от баща българин и майка индийка.Казват че когато гените са далечни, децата са по- умни,При арабите и ромите се женят братовчеди за да не отиде имота в чужди ръце. Затова децата са им умствено генетично повредени и нищо не става от тях. В крайна сметка имота попада в ръцете на ***-лоумници.
19
3
 
34
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Изчезна ми магарето,отговаря на името Марк.Дано само не се е кандидатира от ГЕРБ,че ако стане президент,няма да може да се говори с него.
18
5
 
38
 
! Отговори
за неговото управлен преди 7 години
Ваньо няма да те питам за комисионни, пирамиди и т.н.! Ами кажи си ваньо къде дяна е българската икономика, българското селско стопанство, българската армия? Къде дяна българската държава? Къде изпрати българите?
17
5
 
32
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
На Костофф така му...отърва;да няма здрава власт,защото ако се...разследва прехода ще се стигне първо до него и корупционната практика;да продава за...жълти стотинки държавни активи,с последващ...никакъв контрол.Ееее,нема вечно...щастие Ваньо.евроатлантиците(разбирай...еврокрадците),ще ви сложат на дръвника и вас,както до сега слагахте и...пекахте на бавен огън,цял един народ.