Да не се превръщаме в лагер за мигранти или бежанци

Те не са дошли да стават ядрени физици или композитори!
72
Да не се превръщаме в лагер за мигранти или бежанци
Снимка: БТА

България не трябва да става бежански лагер или лагер за нелегални имигранти. Нашият интерес е тези хора да се върнат там, откъдето са дошли, коментира пред bTV евродепутатът Ангел Джамбазки, зам.-председател на ВМРО. 

Още по темата

"Тези хора не са дошли да стават ядрени физици или композитори. Тези хора са дошли да си носят начина на живот, културата, традициите, бурките, шериатското право и т.н.”, изтъкна той.

Във връзка с вчерашния протест в Харманли срещу бежанския център Джамбазки подчерта, че има реална заплаха за хората там.

"Моето желание е бежанските центрове да бъдат затворени и тези  хора да бъдат върнати на Турция, откъдето са дошли, но като първа стъпка желанието на местните хора в Харманли наистина беше мигрантите да не се  разхождат свободно по улиците и да не практикуват обичайните си занимания – бой с нож помежду си”, заяви той.

Българската държава трябва да иска промяна на дъблинския регламент, според който мигрантът се регистрира в първата държава, в която стъпи, и след това като го хванат да размахва чук из Берлин, го връщат обратно тук, отбеляза Джамбазки.

По думите му България има инструменти за въздействие в ЕК, един от които е правото на налагане на вето.

"Има държави, които използват този инструмент. По важен въпрос ние можем да кажем: Искаме промяна на дъблинския регламент, в противен случай бихме наложили вето на нещо друго. Така се отстоява национален интерес", коментира зам.-председателят на ВМРО.

Не сме длъжни да се превръщаме в имигрантски център за хора, дошли от целия свят. Нямаме задължение да се превръщаме в бежански лагер заради безумното поведение на германския канцлер, каза още Джамбазки.

"Ние сме застрашени от все по-ислямизиращия се турски диктатор. Турция се опитва да изнудва ЕС, а вината на евролидерите е, че клекнаха”, продължи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
2
 
! Отговори
НЕЛИ преди 7 години
ХАРЕСВА МИ ИЗКАЗВАНЕТО НА ДЖАМБАЗКИ ,АБСОЛЮТНО ПРАВ Е- ТЕЗИ ТАКА НАРЕЧЕНИ БЕЖАНЦИ АЗ ЩЕ ГИ НАРЕКА-БЕГЪЛЦИ ТЕ НИКОГА НЯМА ДА СЕ СОЦИАЛИЗИРАТ С ЕВРОПЕЙЦИТЕ,ЗАТОВА НЯМАТ РАБОТА ТАМ В ЕВРОПА
37
1
 
0
 
! Отговори
фактите: преди 7 години
Ако бяхме приели Турзия в ЕС, сега нямаше да сме "първата държава", в която влизат джихадистите.То не може и не става така:" хем ....в ръка, хем душата в рая".
36
0
 
7
 
! Отговори
момчил преди 7 години
За гена на българина напишете в Гугъл и ще останете изненадани.Италиански учени правиха изследване и констатираха,че гените ни са 95% чисти и нямат нищо общо с турските!Навремето хората са си държали на вярата и не са се женили за турци!Така,че си направете ДНК тест да не се окажете българи!О-о-опс!Май развалих вечерта с тая новина на мнозина дето се турчеят!Сори!!!
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Pobalgareniq Rom o6te li trie i blokira Komentari tuka
34
17
 
2
 
! Отговори
ф преди 7 години
Да изметем тумора на прехода- АТака и ВМРО.
33
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Под всяка статия касаеща България, все едни и същи турски мacтии.Само като им чета пpocтотиите и лъсва, че са платени турски ***. Не вярвам, че 28 е равно на 1. турция няма бъдеще. Цяла.На парчета, може би.
32
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** верно ли Джамбаза е скатал службата? Ако е така на какъв патриот се прави? Във времената когато това беше израз на патриотизъм, когато да целунеш знамето и да кажеш"заклех се" беше част от възмъжаването тоя се е скатал? Е, с какви очи излиза отпред и апелира за неща от които той се е скатал? Такива "патриоти" ли да следваме? Пример дай Джамбаз, пример, а не голи слова!
31
4
 
5
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Господин Джамбазки,изброените категории и още един куп други ценни за цивилизования свят професии ,у нас са оценени все едно са врагове на народа.Обратно един куп безмислени хора и протежетата ви сте се самооценили по един абсурден начин .Надявам се повече българи да разберат този факт и с общи усилия да го поправим.
30
1
 
17
 
! Отговори
Какво преди 7 години
Има ли патриоти в България
29
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джамбазки, който благодарение на Цветан Василев и Бареков по случайност стана евродепутат, е също толкова псевдопатриот и ***, както и Волен Сидеров. Красимир Каракачанов - с агентурното име от ДС агент "Иван" и другите пишман националисти, се чудят какъв повод да измислят да се правят на загрижени за България. *** отпадъчни мазни са ВМРО, издържат се от рентиерството по "Пиротска", където им е централата и от глупостта на средния българин, когото плашат с бежанци, с марсианци и др. под.
28
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щоне взехте и Волен бре Гелее,можеше да го изграете по добре положението,щяхте да платите на тарамбука да бушонира Сидер ага,така филма щеше да е по истински,пък и АТАКА има нужда да привлече още някой друг сиромах
27
14
 
17
 
! Отговори
Петьо-Еврей преди 7 години
Аз ще гласувам за вмро и всички българи го съветвам този избор!!
26
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Основни белези на национални предатели-винаги са със черни дрехи и лоши погледи,дезертират от военна служба но за пред хората апелират за такава.Казармата е хубаво нещо но друг да я кара -Ангел Джамбазки.Също така силен белег на националистите са и еничерските им продажни фамилии,като Джамбазки или Каракачанов
25
33
 
6
 
! Отговори
маде ин Булгари преди 7 години
Вас изобщо не ви интересуват бежанците! Основната ви цел е да начешете вродената си ксенофобия и да се самозадоволите, този път срещу всички бежанци. Задръстени сте от средновековните си и ориенталски предразсъдъци. Отдавна сте се откъснали се от европейския хуманизъм и от европейската култура. Ударили сте го на примитивен фашизъм, див и варварски расизъм и подклаждате дискриминация спрямо хора от различен произход и различни възгледи! С тази своя нагласа сте стигнали до достойна за вас позиция възможно всички последни места в Европа.
24
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ангеле Бий си два шамара щот ти им ги закара там тарамбуките,ти Бойко и оня с другата еничерска фамилия
23
4
 
18
 
! Отговори
Каузар преди 7 години
Трябва да се почне от "българския" политически к.енеф. Другото после е лесно, нпо-рки, "бежанци", "роми"... и всякаква друга гад, сами ще избягат.Когато организмът е оздравее и е си възвърне имунитета, вируси, бактерии... се изнасят сами по спешност.Тъй че Джамбазки да не ни насочва в глуха улица.
22
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Основни белези на национални предатели-винаги са със черни дрехи и лоши погледи,дезертират от военна служба но за пред хората апелират за такава.Казармата е хубаво нещо но друг да я кара -Ангел Джамбазки
21
5
 
39
 
! Отговори
K.Коцев преди 7 години
Стига сте писали глупости от рода на минал ли е г-н Джамбазки през военна служба - това няма никакво отношение към въпроса с бежанците?! А те ДЕЙСТВИТЕЛНО НЯМАТ МЯСТОне само в малка България,а и в Европа ! Меркел така яко се издъни с тия имигра нти,че й е малко отстраняването от политиката въобще! Тия мъжаги идват за да живеят наготово,да грабят,да убиват,да изнасилват жените и дъщерите ни,да налагат своята идиотска идеология,не се съобразяват с нашите порядки и обичаи!И трябва да ги тър- пиме?!
20
19
 
4
 
! Отговори
Джамбазлък преди 7 години
Геле ,липсва ти чевената топка на нослето,след протеста слагай перуката щот има оферта за клоун на Мак Доналдс.Смешен си Гелее,даже нелеп
19
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябваше да извикат и кросталина с тях за по достоверно