Събота е денят за размисъл преди неделния избор

Предизборната агитация е напълно забранена
Обновена: 5 ное 2016 08:49 | 5 ное 2016 08:33, Анисия Иванова
87
Събота е денят за размисъл преди неделния избор
Архив: Булфото

5 ноември - събота, е денят за размисъл преди изборите за президент, насрочени за 6 ноември. Едновременно с изборите ще се проведе и референдум с три въпроса.

В Деня за размисъл е забранена предизборната агитация. Недопустимо е разпространяването на нови агитационни материали, както и унищожаването на материали, поставени законно.

Има забрана и за използването на общинския и държавния транспорт за агитация, която важи за цялата 30-дневна информационна кампания.

Забранено е и разпространяването на агитационни материали на разстояние по-малко от 50 метра от изборните секции, а поставените в близост до секциите трябва да бъдат премахнати от общинската администрация или от районните избирателни комисии.

Въвеждането на забрана за продажбата на алкохол в деня на размисъл се прави по преценка на кмета на съответната община. В София продажбата на алкохол e забранена само около секциите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
0
 
! Отговори
BG IZMET преди 7 години
MOLETE SE ZA DENIA NA STRASHNIA BOGI SAD.NE ZA IZBORNA POBEDA.
38
1
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
До "НЕ МИ ПУКА": Ако на САЩ им стискаше да нападнат Русия, досега да са го направили. Но тъй като не им изнася, разчитат на продажниците от съседни на Русия държави, за да правят провокации вместо тях.
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Затова някои като мислят като почна мача лудогорец цска ела гледаи какво качество бе картина та винаги съм казвал политика и партии не ме интересува но тия подмене ги вълнува само една и по тоя повод искам да попитам сем да сложи ред не само в диемите но и да няма пристрастия на партии едикои си симпатизант симпатизирал е кво ме интересува ще оправи света или ракията адеде
36
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Утре умните български граждани ще изберат промяната,а тя идва с новите лица с честни помисли,добре подготвени и неизкушени от облагите на изпълнителната власт,където се нагушиха разни калинки,неставащи за това за което са назначени,но послушни и раболепни.Да променим това и да си върнем държавата.
35
5
 
8
 
! Отговори
Я преди 7 години
Утре много жалки български "граждани" ще гласуват за Тиква 2 ! Радвам се, че тези жалки селяни са по-малко от другите ...
34
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз реших ... ще направя още едно квадратче , и ще ударя там " х " , само се чудя какво да напиша .. " споменете се комунисти " или " терминал 2 " :)
33
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цитат: " Първият сигнал за купен вот е регистриран в Свиленград"Някой вече са размислили и продали !
32
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако искате промяна,гласувайте за промяната,ако искате статуквото да се запази и да продължават да ви лъжат и крадат,гласувайте за него/статуквото/.
31
1
 
5
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Размисъл, за който има разум на раменете си,на останалите им е наредено какво да пуснат и какво не в урните,като цяло избор няма.
30
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никъде тук не виждам реклами освен реклама за ЦЕЦКА , КОЕТО ПАК ПОКАЗВА ЗА КОИ Е ПОЗВОЛЕНО ВСИЧКО. Колко и да ни я пробутвате не важи и не я щем. Искаме кардинална промяна в държавата с К.К и Я.Нотев. Другите са продажници. Не ме гледай тъпо Българино!
29
1
 
4
 
! Отговори
varg преди 7 години
от мюфтийството обещали увеличение но аз нищо не съм видял още. Някой знае ли кога ще дойдат увеличенията или да спирам да пиша? Ахмед не си дига телефона и пари кога ще дава?
28
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще гласувам за ДАНЧО ПРЪЧА.
27
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има нещо мътно с тези избори...
26
1
 
3
 
! Отговори
До Странжата преди 7 години
Мъка ли ти е?
25
13
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Демократичните нации избират за президент, дори африкански представител на черната раса, поляците избраха обикновен шлосер - фрезист, ние също ще изберем стругар... - а в недемократичните държави избират член на КГБ - при това до живот...
24
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интелигентните нации избират интелигентен президент, а другите - генерал !
23
13
 
7
 
! Отговори
Мене преди 7 години
Хахах, вижте какво, колкото и да се напъвате да манипулирате хората, че никой не подкрепял референдума, нищо няма да се получи. Запазете си и малкото мозъчни клетки, които са ви останали! Днес сте тук, но утре ви няма!
22
2
 
13
 
! Отговори
НЕГЛАСУВАЩ преди 7 години
..Аз размислих-пак няма да ви избирам!ХАХАХА!Безплатно-НИКОГА!
21
6
 
18
 
! Отговори
do 22 преди 7 години
И какво у е на поста? Очевидно Хоратане подкрепят референдума! Ама ти си велик конспиратор и веднага съзря заговор! Намали приема на вредните субстанции преди да е станало прекалено късно за теб!
20
0
 
15
 
! Отговори
брадатчесъноядец преди 7 години
Днес е ден на трезвеника или по точно на домашната ракия.На наздраве пък после ще му мислим.То няма значение кой.Пак сме в канала.