Патриотите готови за кабинет, викат ГЕРБ и БСП в него

Не само сме готови, но и сме длъжни да приемем мандат, обяви Валери Симеонов
Обновена: 30 ное 2016 11:08 | 30 ное 2016 11:07,
181
Патриотите готови за кабинет, викат ГЕРБ и БСП в него
Снимка: БТА

Обединените патриоти са готови да получат мандат и да съставят правителство. За министри в него те ще поканят хора от ГЕРБ и БСП, защото там има доказани професионалисти. Това обяви един от лидерите на Патриотичния фронт Валери Симеонов.

Още по темата
Вчера след заседание на КСНС президентът обяви, че ще връчи третия мандат на партията, която му се струва най-подготвена. БСП и ГЕРБ потвърдиха, че ще върнат своите мандати, а премиерът в оставка обясни, че ще подкрепи кабинет на ПФ или РБ, стига те да си носят отговорността. 

"Не само сме готови, но и сме длъжни да приемем мандат. Затова сме в парламента, за да сме отговорни към своите избиратели. Те не са ни пратили тук да играем в политическа рулетка, а да изпълним дълга си както са ни го възложили", каза днес Симеонов в кулоарите на парламента.   Той обяви, че Патриотите нямат никакво притеснение от предсрочни избори, защото са във възход. 

Симеонов обясни, че въпреки заклинанията на БСП и ГЕРБ, че няма да влязат в правителство без избори, Патриотите ще проведат нови разговори с тях, ако получат мандата. "Ние ще отидем доброжелателно и при ГЕРБ,  и БСП и отново ще поставим искането за участие в едно националноотговорно правителство с професионалисти, не с политически лица", каза Симеонов. Той конкретизира, че не вижда БСП и ГЕРБ в бъдещето правителство, а техни представители, "защото добри министри в България няма под път и над път". 

Патриотът потвърди, че за финансов министър ще бъде поканен отново Владислав Горанов, въпреки че той обяви, че не би приел. 

"Ще го поканим, защото той е професионалист. Хубаво е, че има собствено мнение, но е добре да го съгласува със своя началник", каза Симеонов. Той обясни, че въпросът за това кой ще бъде премиер все още не стои на дневен ред. Важното било човекът да е патриот, а такива имало и в ГЕРБ, и в БСП. Само в ДПС и ДОСТ нямало. 

Валери Сименонов обясни, че ако ПФ правят кабинет, той ще бъде сформиран около програма, както в началото на кабинета на ГЕРБ. Според него новият управленски документ трябвало да е подобен на сегашния. ПФ били готови да подкрепят и кабинет на РБ, ако програмата им е подобна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
1
 
14
 
! Отговори
Българка преди 7 години
И искате да ми кажете,че Сидеров ще е министър ?и пак Кунева ?а премиер Каракачанов ,който не признава Референдума на Народа ?
72
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България има нужда от политик като Моника Маковей,поканете я за мин председател,дайте и колкото пари иска и ще видите за кратко време днешните обединени патриоти с бойковци по затворите.Аз искам Моника Маковей да бъде поканена за Мин председател на България
71
1
 
5
 
! Отговори
Дионисий преди 7 години
До zeusнаблюдаваме ритуално парламентарно харакири, оказа се, че всъщност не искали избори, само подгрявали телезрителите и агитките
70
4
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Пустата му власт-парички,влияние,обществени поръчки.Всички са се натирили към тази власт -ще ни спасяват видите ли,за нас го правели,за народа де!Патриот е,душа дава,но не свойта душа братя ,а душата на народа!Това е положението в нашата мила татковина.Борисов ни направи на луди,заради собствените си амбиции.
69
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе да си гледа работата Кремъл, да видим ние какво ще правим, че явно работата е на доизживяване. Щом опряха до тия смешници от ПФ, значи нещата са много зле.
68
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
това е дъното, мислех си, че е когатопредложиха Пеевски за шеф на денс, но не това е може би или можем още по надолу? Чкама да го стигнем, за да се сетим, че трябва да се плува нагоре.
67
5
 
13
 
! Отговори
лъжепатриоти преди 7 години
Какъв кабинет ще ми правят с 19 депутати??!! Тези ако направят правителство, тотално ще закопаят България. Ще ли да ми спасяват родината!?!! Та 27 години все загива тази България и все спасители изкачат, а дереджето на хората е отчайващо! Пълни националпопулисти!
66
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 82А вместо това половината 20ти век ни поробиха. Така де, "освободиха". Сега Патреотчовците искат пак Рашка да ни освободи така.
65
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 60По броя на минусите, както винаги лъснаха петимата фенове на Рашка. Децата ви на изток ли бягат?
64
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-после всички милиционери,доносници,партийни секретари и комсомолски активисти ще се съберат в управляващакоалиция! *** ПРОДАЖНИ!!!
63
2
 
11
 
! Отговори
ист преди 7 години
Да се обединим около "патриотите" и Сидеров. Вече сме забравили че прокуратурата му повдигна обвинение в хулиганство, а съдът го осъди като ХУЛИГАН.
62
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Последни предсмъртни стенания на тази корумпирана шайка.Това е за добро,ясно показаха ,че нямат полезен ход и решиха ,във момента са като неизлечимо болен на глюкоза ,свърши ли му банката и затваря очи.Справедливо беше да се иде на избори щот това пожелаха хората,но нищо,тези ще си платят цената рано или късно.Много мизерии направиха,много долни хора,много гнусни индивиди,ченгесарски интриганти от дс.
61
3
 
17
 
! Отговори
АНТИ преди 7 години
Хвърлят в очите ни само прах,кой ще краде пак не разбрах, пък от избори най ги е страх,Слави държи всички във шах.
60
1
 
14
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 7 години
Единият иска властта, защото със своята непоследователност никога няма да се докопа до нея, а и има съмнения дали ще влезе в парламента!!Другият хитрец си прави сметката и се договаря с псевдопатриота, за да го изпрати за еврокомисар!!И двамата гонят своите лични амбиций, а не интереса на народа!!Това са партийните ни мафиоти, затова трябва да ги изметем от властта, дори извън България, след като върнат заграбеното!!!Плевнелиев да доплати на своите работници в Германия от двойното счетоводство!!
59
1
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
бсп да не си помисля да влиза в тази велчова завера след време ще и лепнатвсички негативи и ще ги разкарват по следствието
58
2
 
10
 
! Отговори
пенЦия преди 7 години
Идеята за 300 минимална пенсия ще доведе до тотален отказ от осигуряване и укриване на трудови договори. Кой е луд да плаща на НОИ, след като един ден така или иначе ще му плащат ПОНЕ колкото на осигурявал се на средна за страната заплата. Тия от ПФ не са луди - те са нагли и ни мислят за ***!
57
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези редове от "Под игото" са доста показателни.Все чакаме някой от нещо да ни избави, вместо ние да помислим как да свършим работата.
56
1
 
2
 
! Отговори
маке патриот преди 7 години
Ъъъъъъъъъъъ хлъц наздраве
55
7
 
2
 
! Отговори
под руското иго преди 7 години
Простодушието загатване на чорбаджи Мича извика съчувствена усмивка по много лица. Шъпот и глухо кискане се разнесе из залата.Събка извика звънливо:- От гръцко робство избави българите цар Асен, а от руско робство ще ги избави Валери Симеонов!Тя зле разбра думите на баща си.Цялата зала утихна подир думите на ученичката.
54
8
 
0
 
! Отговори
под руско иго преди 7 години
от под игото:- Господине, попитайте и наша Събка - каза чорбаджи Мичо на Огнянова.Едно живо, русокосо момиченце стоеше вече пред него и го гледаше кротко в очите. Огнянов помисли малко и попита:- Събке, кажи ми сега, кой цар освободи българите от гръцко робство?- От руско робство освободи българите... - захвана момичето погрешно.Мичо чорбаджи извика:- Събке, стой! Ти кажи, татовата, от гръцко робство царят, дето ги освободи, а то от руското има кой цар да ги избави.- Което си е речено от бога, то ще стане - продума поп Ставри.Простодушието загатване на чорбаджи Мича извика съчу