Патриотите готови за кабинет, викат ГЕРБ и БСП в него

Не само сме готови, но и сме длъжни да приемем мандат, обяви Валери Симеонов
Обновена: 30 ное 2016 11:08 | 30 ное 2016 11:07,
181
Патриотите готови за кабинет, викат ГЕРБ и БСП в него
Снимка: БТА

Обединените патриоти са готови да получат мандат и да съставят правителство. За министри в него те ще поканят хора от ГЕРБ и БСП, защото там има доказани професионалисти. Това обяви един от лидерите на Патриотичния фронт Валери Симеонов.

Още по темата
Вчера след заседание на КСНС президентът обяви, че ще връчи третия мандат на партията, която му се струва най-подготвена. БСП и ГЕРБ потвърдиха, че ще върнат своите мандати, а премиерът в оставка обясни, че ще подкрепи кабинет на ПФ или РБ, стига те да си носят отговорността. 

"Не само сме готови, но и сме длъжни да приемем мандат. Затова сме в парламента, за да сме отговорни към своите избиратели. Те не са ни пратили тук да играем в политическа рулетка, а да изпълним дълга си както са ни го възложили", каза днес Симеонов в кулоарите на парламента.   Той обяви, че Патриотите нямат никакво притеснение от предсрочни избори, защото са във възход. 

Симеонов обясни, че въпреки заклинанията на БСП и ГЕРБ, че няма да влязат в правителство без избори, Патриотите ще проведат нови разговори с тях, ако получат мандата. "Ние ще отидем доброжелателно и при ГЕРБ,  и БСП и отново ще поставим искането за участие в едно националноотговорно правителство с професионалисти, не с политически лица", каза Симеонов. Той конкретизира, че не вижда БСП и ГЕРБ в бъдещето правителство, а техни представители, "защото добри министри в България няма под път и над път". 

Патриотът потвърди, че за финансов министър ще бъде поканен отново Владислав Горанов, въпреки че той обяви, че не би приел. 

"Ще го поканим, защото той е професионалист. Хубаво е, че има собствено мнение, но е добре да го съгласува със своя началник", каза Симеонов. Той обясни, че въпросът за това кой ще бъде премиер все още не стои на дневен ред. Важното било човекът да е патриот, а такива имало и в ГЕРБ, и в БСП. Само в ДПС и ДОСТ нямало. 

Валери Сименонов обясни, че ако ПФ правят кабинет, той ще бъде сформиран около програма, както в началото на кабинета на ГЕРБ. Според него новият управленски документ трябвало да е подобен на сегашния. ПФ били готови да подкрепят и кабинет на РБ, ако програмата им е подобна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ердогане пускай бежанците,отвори границите и да се започва,вече не се търпи
92
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм християнин но бих се бил рамо до рамо със всеки мюсюлманин срещу тази мафиотизирана власт която убива християни и мюсюлмани,бих се бил рамо до рамо със мигрантите срещу тази власт,за мен ще е чест.Не искам да виждам репресирани хора ,унижавани пък било то и магранти мюсюлмани,не искам да виждам бойковци ,динковци и разни измислени патриоти.Ердогане пускай бежанците защото с тяхна помощ ще се освободим от тази гад.Всеки мюсюлманин който се изправи срещу тези е мой брат
91
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
luckyman, ако си отговорен политик със силна държава зад теб, абсолютно никой не може да ти нарежда какво да правиш и кой да пускаш да живее в страната ти.
90
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонименпопулистите, дето драпат чрез "бежанците" до властта, са забравили думите на Левски да сме част от европейското семейство, не от азиатското. и парадират с православие, но не спазват ни една от 10 Божии заповеди
89
0
 
0
 
! Отговори
4-ти Райх преди 7 години
До абу УмарНе дей ме разсмива... хаха
88
0
 
1
 
! Отговори
АНТИ преди 7 години
Слави държи тези във шах,електората пак не разбра,Бойко хвърли оставка сега,за да услужи на Ердоган.
87
12
 
1
 
! Отговори
ПФ преди 7 години
Мачкайте патриоти!!!
86
9
 
5
 
! Отговори
абу Умар преди 7 години
Мюсюлмани,въоръжвайте се,идват българифашистите на власт! Искат да ни убиват само заради нашата вяра,ще се борим до последната капка кръв.
85
1
 
8
 
! Отговори
мдааа преди 7 години
Като чуя подобна формировка " нАЦИОНАЛНО СПАСИТЕЛНИ,ОБЕДИНИТЕЛНИ, ОТГОВОРНИ " или пък " ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ЕКСПЕРТИ , ЕКСПЕРТНО ПРАВИТЕЛСТВО ". Все едно - КУЧЕ ВЛАЧИ ДИРЯ НЯМА.Всички партии във властъ БЕЗ НИКОЯ ДА НОСИ ОТГОВОРНОС, и ВСЕ ДРУГИТЕ ПАРТИИ СА ВИНОВНИ.
84
2
 
7
 
! Отговори
авджиев преди 7 години
Всички знаят че такъв "кабинет" е еб.ти и кабинета!!! Кабелджията иска да тури герб и бсп на динена *** и после на техен гръб да вади дивиденти, .....лошо Седларов, лошо !!!!!
83
3
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 7 години
Подкрепям 104.И аз не си харесвам всички колеги,но работя с тях.Изолирайте ДСП и ДОСТ,и започнете да работите за хората. Без значение БСП,ГЕРБ,АТАКА,България е важна сега!!!
82
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
luckyman, и на уличните кучета стана ясно, че тези бежанци са удобни на абсолютно всички политици и затова ги крепят тук. Едни си мият ръцете с тях, други чрез тях искат да вземат властта. Ако искаха да ги разкарат, щяха. Параграф винаги може да се намери.
81
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И как ще я засели с ислямисти, като на тях самите не им се стои тук?
80
1
 
5
 
! Отговори
Избирател преди 7 години
Събирайте се и работете! Никакви избори! Като ще е фирма държавата, че работите като служители! Във фирмите служителите може да се търпят и работят въпреки възгледите си, а вие не! Кои сте вие бре? Не сте богоизбрани! Работете заедно, че като ви метне народа! Само пари за избори ще харчите за да разберете, че хората искат да работите заедно, да няма еднолична власт и всички власти в една партия! Стига сте се държали като ощипани моми, няма "девици" при вас! Стига сте ни тормозили!
79
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак нагласена работа от Боко . Направете бежански ценрове от затворен тип за тези всички депутати или наптаво в затвора
78
5
 
1
 
! Отговори
дедо гоше преди 7 години
не знам, но щом буруджиева разбиразй бкп/бсп искат нешо то трябва да се борим да се случи точно обратното, Та сега ако искат избори - не трябва да им се позволява а да се направи правителство, С други думи щом комнуистите искат нещо то има нещо гнило и трябва да им се попречи...
77
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонименнека Моника първо стане премиер на Румъния. а ако ще е юдейка, по-добре да си наемем чистокръвна от Израел, те и по оградите са факири, на колеги ислямисти, комунисти и комитети басма не цепят.
76
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бих се бил рамо до рамо със мигрантите срещу тази про руски обединени мафиоти.Роформи във образованието,не на историята на омразата която учи децата ни да мразят всичките си съседи а само освободителите хубави,изкореняване на това кремълско семе от учебниците.Трябва веднъж завинаги да се убие руският червей който къса жива плът от България,тази гавра трябва да спре.Ние сме ,член на ес и не бива да се държим като васали на Москва.Да живее Европа
75
3
 
10
 
! Отговори
Дръндер преди 7 години
Ай чистито! Както казват от господари на ефира. Чистито за новата тройна коалиция с дърпащ конците Бойко!
74
0
 
3
 
! Отговори
до 90 преди 7 години
До АнонименИ АЗ !