Борисов за след изборите: Пак на власт – само сами!

Лидерът обяви, че ще управлява само, ако ГЕРБ е №1 на вота
3 дек 2016 14:40,
338
Борисов за след изборите: Пак на власт – само сами!
Снимка: архив Reuters

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че партията му може да поеме управлението на страната след предсрочните избори, само ако избирателите я поставят на първо място. В противен случай той ще заеме мястото си на опозиция.

Тази позиция Борисов отправи в послание към членовете и симпатизантите на партията си по случай 10-ата годишнина от учредяването на ГЕРБ.

Още по темата

В обръщението си премиерът в оставка обявява нов курс и дава заявка за ново управление след предсрочните избори.

"ГЕРБ има с какво да се гордее и ще продължи да го показва като поеме по нов курс с още по- силни и позитивни политики в следващото десетилетие", пише той.

Борисов заявява, че ГЕРБ ще положим всички усилия и ще работят, за да спечелят отново подкрепата на българите за нов управленски мандат.

"Категорични сме, че ще поемем отговорност да участваме и оглавим правителство след изборите, единствено ако народът ни нареди отново на първо място. При всяка друга ситуация ще заемем мястото си на градивна опозиция в Народното събрание. Основна цел за нас е да управляваме самостоятелно, за да можем да реализираме напълно нашите политики и планове за реформи", пише още лидерът на ГЕРБ.

Така той изключва участието на партията си в следизборни коалиция след предсрочните парламентарни избори.
В посланието си Борисов призовава симпатизантите си да запазят спокойствие.

"Истината е на наша страна и винаги излиза наяве. Всички ние трябва да продължим да се трудим за България", допълва лидерът на ГЕРБ. Той призовава съмишлениците си към това всички заедно да наградят направеното от тях самите.

“Вярваме, че българският народ е мъдър, макар и да е емоционален, и ще направи най-добрия избор за бъдещето на страната ни. Ние ще останем верни на каузата, идеалите и принципите си, за да не допуснем популизма и хулиганството в политиката да завладеят страната ни и да застрашат стабилността, която постигнахме с толкова много усилия", пише още министър-председателят в оставка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


338
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
4
 
14
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Да кажем не на хомосексуалистите в политиката!
143
2
 
3
 
! Отговори
Тъжно, но истина преди 7 години
От всички коментари най- прав е този на 44. Дончев... Жалко, но е факт.
142
5
 
31
 
! Отговори
Полина преди 7 години
Борисов,докога ще се натискаш за власт?Стига вече!Твоето време изтече.Дотегна ни вече твоето присъствие въввластта!То вече не е един нито два пъти!17
141
4
 
24
 
! Отговори
Полина преди 7 години
Борисов,докога ще се натискаш за власт?Стига вече!Твоето време изтече.Дотегна ни вече твоето присъствие въввластта!То вече не е един нито два пъти!17
140
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Дедо Тричко 157Не си прав! Тази партия ще последва другата такава, създадена върху култа на една личност и НИЩО НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАЩА сама по себе си - тази на ндсв!!!!! Така се "раждат" съвременните партиийки-звездички-еднодневки и така си залязват!!!!
139
6
 
10
 
! Отговори
До Дедо Тричко преди 7 години
Лъжеш се дедо. След като генерал Радев очисти БСП от олигарсите(което не знам как ще стане но така ми се иска да вярвам) те ще се върнат на власт с пълно мнозинство както през 95-та.
138
3
 
22
 
! Отговори
карина преди 7 години
Оплетени сме в лъжи на най-високо ниво, заложени сме и прочетени като вестник, манипулирани от всеки и по всяко време, но този тъмен балкански субект ни взе вече на мезе . Наистина ли сме лош материал ? Май трябва да отговорим....
137
2
 
21
 
! Отговори
АМИ ПИСНА НИ преди 7 години
ИСКАМ ВЛАСТ, АМА НЕ МИ СТИСКА ДО КРАЯ.
136
2
 
26
 
! Отговори
LOST BOYKO преди 7 години
"Пак на власт само сами" и само през крив макарон.Не се ли наяде я си виж търбуха бе бат Бойко колко голям е станал и още искаш да се угояваш.Не те е срам.Малко множко няма ли да стане?Ще вземе да преядеш от власт че после като ти стане лошо к'во ще те правим? И лекарите тогава няма да ти помогнат.Време е да заколим прасето на предстоящите избори ако има такива но този път веднъж за винаги.
135
5
 
15
 
! Отговори
РедовенГласоподавате преди 7 години
Гласувал съм за най-различни партии, за някои и по два пъти, но трети път за една и съща партия никога няма да гласувам. От списъка ми вече са отпаднали ГЕРБ, СДС, НДСВ, БСП и АТАКА. На следващите избори ще разчитам на нови хора, но не и ако са подкрепени от изброените партии.
134
4
 
27
 
! Отговори
Полина преди 7 години
Тоя *** докога ще се натиска завластта? Не разбра ли, че няма друг шанс?Докога?
133
5
 
27
 
! Отговори
до 160 преди 7 години
Това дето го пишеш наистина ли го мислиш.Те отдавна са си оплели кошниците -бизнес,сметки някъде по света,вече синове,дъщери са оправени до 7 котило.Народа,народа дето вече го оправят 6 години кучета го яли -но *** народ си заслужава прости и крадливи управници.Откакто дойдоха увеличават пенсиите по 4-5 лв на година,добре,че дойде за една година Орешарски /толкова оплювания от батето ви/,че ги вдигна пак с няколко процента 2 пъти в годината.И батето ви орева върталъка,че щял да фалира държава
132
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама Рашидов ли е виновен да е министър на културата и комунистическия доносник Божидар Димитров да е директор на НИМ.Аз мисля,че за това е виновен комуниста Бойко Методиев Борисов.
131
4
 
16
 
! Отговори
ОФ преди 7 години
ТИЯ "ГАЛЕНИЦИ" ДЕТО ГИ ОТГЛЕЖДАМЕ СТАНАХА МНОГО БЕ. ЕДНИТЕ ЗАПОЧВАТ С "Б", ВТОРИТЕ С "М", А ПОСЛЕДНАТА Е "П". БМП - БЯГАЙТЕ МРЪСНИ ПАРЦАЛИ
130
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ахмакПрокуратурата разследва министрите му които в последствие ще се окажат невинни и пак няма да има политик в затвора. Това разследване е "мижоче да те лъжем" да видите ли колко сме велики.Спомняте ли си к'во стана с Цветанов като го разследваха? Едно голямо нищо иначе отдавна щеше да е държанка на някое яко момче в затвора.Този филм вече го гледахме. За жалост държавата ни не се казва Румъния
129
3
 
23
 
! Отговори
@@ преди 7 години
Народеее народе, ако зглупите и трети път , значи грешка няма заслужихте си го ! освен, че сте глупави а и мозохисти !
128
6
 
20
 
! Отговори
Дедо Тричко преди 7 години
ГЕРП ще последва съдбата на БСП и ще падне на 30-40 депутата.
127
4
 
15
 
! Отговори
сс преди 7 години
Като изчезне ГЕРБ ,къде ще се насочат всичките свинкнали на държавна и политическа хранилка.В коя ли партия ще се настанят.Ще ги гледаме как ще плюят по телевизиите Герб и Бойко и ще развиват теории ,как не са били съгласни с Бойко и как само те са спорели с него.Очаквайте поредната серия на "Метаморфози"
126
3
 
9
 
! Отговори
gtu преди 7 години
Nqkoj 4aka 4udo- q Trump da si ide, q Merkel da ostane. Ami ako stane ina4e?
125
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искам Бойко на власт 125г ,точно толкова ще трябват за да се затрие България до камък от картата на света.После ще е все тая ,кой ще управлява останалите роми,авганистанци и др *** в оглозганата ни до камък държава.А българите ,ще говорят английски и ще им е все тая какво има между Дунав ,Черно море ,Търция и .......