Патриотите готови за кабинет, викат ГЕРБ и БСП в него

Не само сме готови, но и сме длъжни да приемем мандат, обяви Валери Симеонов
Обновена: 30 ное 2016 11:08 | 30 ное 2016 11:07,
181
Патриотите готови за кабинет, викат ГЕРБ и БСП в него
Снимка: БТА

Обединените патриоти са готови да получат мандат и да съставят правителство. За министри в него те ще поканят хора от ГЕРБ и БСП, защото там има доказани професионалисти. Това обяви един от лидерите на Патриотичния фронт Валери Симеонов.

Още по темата
Вчера след заседание на КСНС президентът обяви, че ще връчи третия мандат на партията, която му се струва най-подготвена. БСП и ГЕРБ потвърдиха, че ще върнат своите мандати, а премиерът в оставка обясни, че ще подкрепи кабинет на ПФ или РБ, стига те да си носят отговорността. 

"Не само сме готови, но и сме длъжни да приемем мандат. Затова сме в парламента, за да сме отговорни към своите избиратели. Те не са ни пратили тук да играем в политическа рулетка, а да изпълним дълга си както са ни го възложили", каза днес Симеонов в кулоарите на парламента.   Той обяви, че Патриотите нямат никакво притеснение от предсрочни избори, защото са във възход. 

Симеонов обясни, че въпреки заклинанията на БСП и ГЕРБ, че няма да влязат в правителство без избори, Патриотите ще проведат нови разговори с тях, ако получат мандата. "Ние ще отидем доброжелателно и при ГЕРБ,  и БСП и отново ще поставим искането за участие в едно националноотговорно правителство с професионалисти, не с политически лица", каза Симеонов. Той конкретизира, че не вижда БСП и ГЕРБ в бъдещето правителство, а техни представители, "защото добри министри в България няма под път и над път". 

Патриотът потвърди, че за финансов министър ще бъде поканен отново Владислав Горанов, въпреки че той обяви, че не би приел. 

"Ще го поканим, защото той е професионалист. Хубаво е, че има собствено мнение, но е добре да го съгласува със своя началник", каза Симеонов. Той обясни, че въпросът за това кой ще бъде премиер все още не стои на дневен ред. Важното било човекът да е патриот, а такива имало и в ГЕРБ, и в БСП. Само в ДПС и ДОСТ нямало. 

Валери Сименонов обясни, че ако ПФ правят кабинет, той ще бъде сформиран около програма, както в началото на кабинета на ГЕРБ. Според него новият управленски документ трябвало да е подобен на сегашния. ПФ били готови да подкрепят и кабинет на РБ, ако програмата им е подобна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези коментари срещу националистическитепартии са от дост, дпси всякакви други продажниинтернационалисти. Дажеоткрито заплашват с някакваделба. На който не му харесва границите са отворени.
132
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
П Р Е Д А Т Е Л И"За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно Смърт , смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни. За тези, които петнят името на отечеството ни наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които се възползват от непросветеността на народа ни и го грабят, уж били по-умни и учени, а всъщност лукави и хитри наказанието е Смърт, смърт и пак смърт." - В. Левски
131
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи член на БКП, пожарникар, мутра и собственик на медии, банки и т.н. може да бъде премиер на РБ, а кабелджия и собственик на хотел не може. Баси и тролското малоумие.
130
1
 
5
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
Борисов е коварно същество, артисче играищо си на държавник! Дали патриотите ще влязат в капана и ще послужат за изтривалка на Борисов/Герб и тези зад него? Ще има ли приемсвеност в министерствата или всичко сначале? А ревизии на доскорошното "управление" на ГЕРБ ? Защо в България администрацията неможе да работи и без правителство - показател за отсъствие на държава ли е? Кога България щи стане държава и ще може да работи и по дълъг период от време без правителство? Кой ще се заеме това да свър
129
4
 
4
 
! Отговори
ром преди 7 години
Щом не искате турци в парламента, дайте им територия за парламент!Заради пишман патриотите ви Ердоган ще окупира югоизточна България.Продължавайте да ги делите хората на турци,*** и българи
128
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Направете коалиция с ДПС.
127
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цялата държава работеше усърдно това да се случи.Яхнаха бежанската вълна,сееха омраза и страх и ...Не ми се говори.
126
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ох,да се смееш ли,да плачеш ли.Боже,божеее,докъде се докарахме.Каракачанката,Валерко и Воленчо да управляват държавата.Както беше казал един друг,егати държавата,щом тия ще я управляват.
125
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато дойдат патриотите в България ще настъпи рая на земят.Блажени са вярващите.
124
1
 
8
 
! Отговори
РХ преди 7 години
* Когато една Система се провали - започва да говори за "патриотизъм"* Когато една Система реши да избива гражданите си - започва да говори за "отечество и родина"
123
0
 
2
 
! Отговори
асС преди 7 години
ДА ДА ДА ! Давайтее мачкайтееее
122
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КАРАКАЧАНОВ Е БИЛ АГЕНТ НА ДСВолен е троянският кон на Путин.
121
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То и ВМРО беше в един кюп с партията на Бареков т.е. с Цветан Василев.Името на Каракачанов беше в списъка на честите посетители на Цветан Василев в КТБ, вяроятно си е получавал корупционните парички.
120
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов каза, че след като народът е гласувал против ГЕРБ неможе да управлява и подава оставка. Ще иска нови избори,нов кредит на доверие.А СЕГА ИЗВЕДНЪЖ ПЛЕСНА С РЪЦЕ И СЕ ПРЕГЪРНА С ВОЛЕН СИДЕРОВ (ПРОКРЕМЪЛСКАТА ПАРТИЯ) и с бдц (партията на цветан василев)ЯВНО, ЧЕ ВЛАСТТА Е СЛАДКО НЕЩО И ТРУДНО СЕ ОТКОПЧВАТ ТЕЗИ КОИТО СА СЕ ВКОПЧИЛИ ЕДИН ПЪТ.
119
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АКО ПОДКРЕПИ ТАКОВА ПРАВИТЕЛСТВО ГЕРБ И БОРИСОВ ЩЕ НОСЯТ ПЪЛНА СОЛИДАРНА ОТГОВОРНОСТ ЗА НЕГОВИТЕ ДЕЙСТВИЯ.
118
2
 
8
 
! Отговори
Скитник преди 7 години
Народе, народе БКП и държавна сигурност( разбирай комунистическа сигурност защото те варфеха само комунистите) те лашкат от 1944 годна , а ти блееш ли блееш !
117
1
 
4
 
! Отговори
дрън дрън преди 7 години
Докато ни занимавате в държавата стават Неща пряко засягащи хората-ВАП решил да съди за остъклени балкони-За Витоша и за Пирин взели решения
116
1
 
7
 
! Отговори
рр преди 7 години
Така турците ще направят хем подялба хем и изваждане на националистите от БГ Продажната шайка пак ще се запази в западната част ,а след 20 г ще асимилират и София .
115
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВСЕ ЕДНО, ЧЕ СЕ ИГРАЕ ЕДИН НОВ ВАРИАНТ НА КОМЕДИЯТА НА СТ.Л.КОСТОВ "ГОЛЕМАНОВ"Само как му светят очичките на тоя на снимката, как се облизва за кокала.
114
9
 
2
 
! Отговори
ОП преди 7 години
Патриотите ще са най-силните водачи до сега!!!