Борисов за след изборите: Пак на власт – само сами!

Лидерът обяви, че ще управлява само, ако ГЕРБ е №1 на вота
3 дек 2016 14:40,
338
Борисов за след изборите: Пак на власт – само сами!
Снимка: архив Reuters

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че партията му може да поеме управлението на страната след предсрочните избори, само ако избирателите я поставят на първо място. В противен случай той ще заеме мястото си на опозиция.

Тази позиция Борисов отправи в послание към членовете и симпатизантите на партията си по случай 10-ата годишнина от учредяването на ГЕРБ.

Още по темата

В обръщението си премиерът в оставка обявява нов курс и дава заявка за ново управление след предсрочните избори.

"ГЕРБ има с какво да се гордее и ще продължи да го показва като поеме по нов курс с още по- силни и позитивни политики в следващото десетилетие", пише той.

Борисов заявява, че ГЕРБ ще положим всички усилия и ще работят, за да спечелят отново подкрепата на българите за нов управленски мандат.

"Категорични сме, че ще поемем отговорност да участваме и оглавим правителство след изборите, единствено ако народът ни нареди отново на първо място. При всяка друга ситуация ще заемем мястото си на градивна опозиция в Народното събрание. Основна цел за нас е да управляваме самостоятелно, за да можем да реализираме напълно нашите политики и планове за реформи", пише още лидерът на ГЕРБ.

Така той изключва участието на партията си в следизборни коалиция след предсрочните парламентарни избори.
В посланието си Борисов призовава симпатизантите си да запазят спокойствие.

"Истината е на наша страна и винаги излиза наяве. Всички ние трябва да продължим да се трудим за България", допълва лидерът на ГЕРБ. Той призовава съмишлениците си към това всички заедно да наградят направеното от тях самите.

“Вярваме, че българският народ е мъдър, макар и да е емоционален, и ще направи най-добрия избор за бъдещето на страната ни. Ние ще останем верни на каузата, идеалите и принципите си, за да не допуснем популизма и хулиганството в политиката да завладеят страната ни и да застрашат стабилността, която постигнахме с толкова много усилия", пише още министър-председателят в оставка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


338
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
5
 
21
 
! Отговори
АНТИ преди 7 години
Сладка е много сладка властта,с цяла кохорта крадци при това.Евроатланти тролят безкрай,Брюксел подкрепя, кради докрай.
163
7
 
27
 
! Отговори
ЛЮБО преди 7 години
МОЖЕ ПАК НА ВЛАСТ ,НО БЕЗ БЕЗХАБЕРНИЦИ ,КАТО ТЕБ И ЛИКВИДАТОРИ ,КАТО "РЕФОРМАТОРИТЕ"/РАЗБИРАЙ СЕДЕСАРИТЕ/.ТОВА КАЗА НАРОДА НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ И НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ГЛАМАВИ ,ЧЕ НЕ ГО РАЗБИРАТЕ.
162
6
 
25
 
! Отговори
БГТРАКИЕЦ преди 7 години
НАПРАВИ ДЪРЖАВАТА ,КАТО СЕБЕ СИ И ПАК СЕ НАТИСКА,КАКВА ЛИ ЩЕ СТАНЕ СЛЕД ТРЕТОТО ЦАРСТВО.
161
7
 
41
 
! Отговори
АнтиЕС-АнтиГЕРБ преди 7 години
Ти ни въведе задължителното гласуване, ограничи ни правата и свободите, сега ние ще ограничим твоите. Задължителното гласуване е оръжие, което ще обърнем против тебе. Дори и аз ще отида да гласувам, след толкова години "против Борисов". Въобще не ни липсваш! Върви си! Колко е хубав света без теб!
160
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само в болния ти мозък, д*бил!
159
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Boyko ,zaminavay si ,ne ti e rabotata tam. Na dobar pat!
158
7
 
23
 
! Отговори
аз преди 7 години
Не и в този живот, маLо**умнико!
157
7
 
34
 
! Отговори
АНТИ преди 7 години
10 години партия ГРОБдве петилетки лъжи нонстоп.Сам ще захапе кокала цяли да преметне лош матриял.
156
11
 
22
 
! Отговори
Безработен преди 7 години
Боко балайката нищо не ми дал и затова на тези избори гласувах за Радев,но за БСП никога няма да гласувам. Те активно участваха в разграбването на предприяте в което работих 10 години до началото на демокрацията,
155
6
 
39
 
! Отговори
Комедия преди 7 години
Този *** уби малкия и средния бизнес....от собственик на две квартални хранителни магазинчите....даващ работа на 5 човека...ме принуди да събера семейството си и да избягам в Англия !!! Тук пак се занимавам с малък частен бизнес....само че държавата ти помага а не те съсипва...въпреки че сме Българи
154
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Червено *** , и как Радев ще очисти БСП от олигарсите като те му платиха пред изборната кампания . БСП никога повече няма да се върне на власт . Франция избраха един социалист за Президент и сега не искат да го виждат .
153
31
 
7
 
! Отговори
Канчо преди 7 години
90% от тези които плюят Бокича ще подкрепят БСП на следвашите избори, забравяйки безбройните далавери на тази партия както и продажността и към ДПС в името на властта.По времето на тройната коалиция също нямаше осъдени мутри, също доплащахме като попове в болниците, точно тогава нашумяха за първи път престъпниците с по десет дела на свобода, но това няма значение, да ги подкрепим пак, нали?
152
9
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко, отврати хората от себе си. Демонстрираш само интелектуален дефицит и инат. Вече си политически труп. Хората нарочно ще гласуват срещу теб. Не, че другите са китка ама по некадърност и наглост всички ги минаваш.
151
5
 
26
 
! Отговори
да ти имам истината преди 7 години
До Тъжно, но истинаЕвреите са казали - когато е най-зле и по - зле не може да стане нещата започват да се оправят. Не може злото да няма алтернатива.
150
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До182 Османизма /ердоганизма/няма да спаси Турция ,камоли Булгария
149
8
 
24
 
! Отговори
катил преди 7 години
Не можех да мразя, но се научих - тоя на снимката ме накара.
148
7
 
28
 
! Отговори
Станишев преди 7 години
Три пъти бие дуспа за да вкара, че 3 пъти примиер ли няма да е. Тоз Боко голям *** и все космоса му пречи.
147
13
 
13
 
! Отговори
Дедо Тричко преди 7 години
Ако Боко се махне, сигурно ГЕРП ще зачезне, както и ДПС е нищо без Доган, но засега Боко е единствената опозиция на столетницата, а тя както знаем е недолюбвана от 80% от българите затова че реално се оказа не БСП, а БКП(българска капиталистическа партия).
146
7
 
15
 
! Отговори
ДО..., И ДО... преди 7 години
ДО ПЕНСИОНЕРИТЕ:ПРЕЗ 2017 ОТПАДА БАНКОВАТА ТАЙНА, ТАКА ИСКА той.ТОГАВА ПЕНСИОНЕР С БАНКОВА СМЕТКА НЯМА ДА ПОЛУЧАВА УВЕЛИЧЕНИЕ. ТАКА КАКТО ЗАНУЛИХА ЛИХВИТЕ.ДО ВИСШИСТИТЕ:ПРЕЗ 2017 ПОЛОВИНАТА ОТ ВАС ЩЕ ВЗИМАТ ПО-МАЛКО ОТ ЧИСТАЧИТЕ И САНИТАРИТЕ.ТАКАВА Е "ГРИЖАТА" ЗА ЕЛЕКТОРАТА.ПРЕЗ 2017 НАД ПОЛОВИН МИЛИОН МИГРАНТИ- ДОХОДИ НАД ХИЛЯДА. АМИ ПОНЕ ДА СИ ГИ ЗАРАБОТВАТ-ДА СИ ЧИСТЯТ, ГОТВЯТ И Т.Н.
145
5
 
23
 
! Отговори
фд преди 7 години
Значи няма да има работещ парламент докато Герб не спре да участва в изобрите.