Датата 9 септември: Повод е единствено за помирение!

Това заяви държавният глава Румен Радев във Facebook
9 сеп 2017 16:46,
311
Датата 9 септември: Повод е единствено за помирение!
Снимка: архив, Булфото

Датата 9 септември е повод единствено за помирение. Това става ясно от публикация на държавния глава Румен Радев в официалната му страница във Facebook по повод днешния ден.

"Продължавам да вярвам в това, което написах преди година по повод днешната дата: "В обществото ни 9-и септември винаги е бил разделителна линия. Страните имат своите необорими мотиви. Хората, върху които тази дата е дала отражение, имат своята памет за нея. Какво е 9-и септември - дата на революция или преврат? За мен е нито едно от двете. Тя е повод единствено за помирение. Повод да проявим мъдрост и най-сетне да направим крачката към едно съзидателно помирение с миналото. Дължим го на себе си...", пише президентът.

"Поклон пред всички невинни жертви преди и след 9-ти септември, пред всички загинали с мисъл за България", се казва още в публикацията на държавния глава в социалната мрежа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


311
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А след като Франция е обявила комунизма за престъпен режим през 2008 година, защо във Франция не е забранена комунистическата партия, или защото е демокрация, престъпни партии могат да съществуват защото са екзотични и малки. Защо след като Франция е демокрачна държава не разрешат нацистка партия, тя ще е по малка от комунистическат и по-екзотична?
153
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен *** е имало и ще има,това е най-старата професия.Имаше ги и ходеха при "бай Тошо",има ги и сега.По-добре да мием чинии,отколкото да ни крадат ,затварят и избиват комунисти.България никога вече в орбитата на Русия!
152
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като останете без работа (този момент неизбежно ще дойде в живота ви при демокрацията) и трябва спешно да търсите работа защото не можете да си плащате сметките и може да ви изхвърлят на улицата, какво отговаряте на интервютата като ви питат за предишната работа - ако кажете че са ви уволнили значи сте на зор и ще ви предложат поне 30% по ниска заплата, ако излъжете може да проверят и тогава лошо!
151
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До редник210 Ха,ха!Та аз не съм бил роден тогава...комунистите са престъпници и техните символи трябва да се премахнат,като "***"до СУ,паментникът на светския окупатор,например.
150
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен182 Защото във Франция има демокрация и тази,екзотична за нея партия съществува,само.Докато у нас тя е плод на съветския окупатор,дошла с помощтта на съветската армия,с терор,убийства,грабеж.А и комунизмът в БГ е бил в най-отвратителния си вид.Престъпен строй,чиито символи следва да се премахнат,така както тези на фашизма.Такъв е паветникът на съветския окупатор до СУ.В ЕП редовно почитат жерптвите на комунизма.
149
2
 
5
 
! Отговори
За 204 преди 6 години
Не знам за Българи черноработници в ЕвропаНие имаме всички права като местнитеА парите са въпрос на образование и способностиАз съм инженер на 60 000 евроИ далеч не съм единствен
148
2
 
9
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Тоя зеления чорап да вземе да се скрие някъде! "Мъж" под 3 чехъла - на Деса Простакeca, НС Корнелия Нинова и на оназ угоена праскиня - вицката! Ужас! Не му е лесно със сигурност!
147
4
 
10
 
! Отговори
За да има помирение преди 6 години
Трябва да има :ЛустрацияДекомузацияДеченгенизацияДерусификация
146
0
 
1
 
! Отговори
Хасан преди 6 години
?????????
145
3
 
8
 
! Отговори
Пролетарии преди 6 години
И как да се помиря с червените мулти- милионери , гусин Президент?!За тях и преди и сега има всичкоЗа нас преди и сега има само " светло бъдеще"
144
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До редник 187 О,да,днес комунистите са "социалисти"-най-богатите хора в България.Те и преди бяха богати,но забогатяли не с предприемачество и производство,а с насилие и грабеж от държавата,от всички нас.Те са просто,криминални.
143
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега е толкоз хубаво , че в БГ никой неостана, 28г направо цъфтим и вържем
142
0
 
2
 
! Отговори
не са комунисти преди 6 години
До редникКлошарите не убиват!
141
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
кавка свърт ? каква работа- боклукчия в UK Ли ?
140
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен185 Да,някои си живееха много добре,но не и ние.Днес поне,можем да пътуваме свободно и да си търсим работа,да изказваме мнението си,без да се страхуваме,че хулиганите от престъпната ДС,ще ни вкарат в лагерите на свъртта.
139
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Г-н Президент искало ти се е да кажеш нещо за 9-ти септември, отвътре ти е идвало дето се казва, но в ролята си на президент е трябвало да запазиш мълчание. Специално влязох тук за да видя каква простотия е направила Корнелия за празника, ама тя е излязала по-умна от президента и си е траяла и пяла комунистически революционни песни под сурдинка.
138
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До редник 177 Унищожиха нашата индустрия комунистите,които за една нощ се преименуваха в социалисти.Само те имаха достъп до заводи,предприятия,държавна собдственост,която изкупиха на безценица.Само те имаха парите да го направят,крадени от държавата,разбира се.Преди това,се постараха да я разрушат и ограбят.Няколкото мандата на БСП са белязани с безпрецедентен грабеж и разруха на икономиката ни.
137
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
от комунисти помирение не очаквай! Те са лицемери, лукави и коварни. Ще въртят, ще сучат, ще прецакат този, който им се доверява! Хищници! Вълчи нрав!
136
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А след като Франция е обявила комунизма за престъпен режим през 2008 година, защо във Франция не е забранена комунистическата партия, или защото е демокрация, престъпни партии могат да съществуват защото са екзотични и малки. Защо след като Франция е демокрачна държава не разрешат нациста партия, тя ще е по малка от комунистическат и по-екзотична?
135
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Евроатлантизъм179 Пияна рускасвиня,*** безподобен,тази информация я пускаш за "енти"път в нета...*** в Русия,да видиш,колко деца умират от глад и колко хора,захапали железни коронки,пият шампоан,ядат трева от глад,а жените си връзват долното бильо с кабел...Алкохолизмът там е бренд,а епидемията от полови заболявания ескалира.