Датата 9 септември: Повод е единствено за помирение!

Това заяви държавният глава Румен Радев във Facebook
9 сеп 2017 16:46,
311
Датата 9 септември: Повод е единствено за помирение!
Снимка: архив, Булфото

Датата 9 септември е повод единствено за помирение. Това става ясно от публикация на държавния глава Румен Радев в официалната му страница във Facebook по повод днешния ден.

"Продължавам да вярвам в това, което написах преди година по повод днешната дата: "В обществото ни 9-и септември винаги е бил разделителна линия. Страните имат своите необорими мотиви. Хората, върху които тази дата е дала отражение, имат своята памет за нея. Какво е 9-и септември - дата на революция или преврат? За мен е нито едно от двете. Тя е повод единствено за помирение. Повод да проявим мъдрост и най-сетне да направим крачката към едно съзидателно помирение с миналото. Дължим го на себе си...", пише президентът.

"Поклон пред всички невинни жертви преди и след 9-ти септември, пред всички загинали с мисъл за България", се казва още в публикацията на държавния глава в социалната мрежа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


311
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен174 Копи пейс няма да ти помогне,затова ти повтарям.Във Франция има демокрация и тази екзотична там партийка съществува,само.Комунизмът в Западна Европа не е като този в бившия сега,социалистически строй,защото там не е вилнял руският агресор,както у нас,с помошта на българските си слуги,разбира се.Докато в България,където комунизмът е бил в най-отвратителния си вид,комунистите са терористи и грабители,послушни на убийците от Москва.Самодебили могат да се гордеят с кървавата история на своята партия-"столетница".
133
2
 
5
 
! Отговори
щот нямаше комунизъм преди 6 години
До Анонимен 172За това ли имаше партийни секретари?
132
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен164 Комунизмът също е закреймен,като престъпен.
131
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунизмън е признат за престъпен строй, не само в Париж 2008,всяка година в Европейския парламент се почитат жертвите на мракобесния комунизъм.Комунистите са терористи,дошли на власт с помощтта на Съветската армия,с терор,убийства,грабежи...Както са премахнати символите на фашизма,така трябва да се премахнат и символите на комунизма,а един от тях е паметникът на съветския окупатор до СУ.
130
0
 
1
 
! Отговори
ако добавиш преди 6 години
До Анонимен 164и "комунизма",ще се съглася с теб!
129
5
 
2
 
! Отговори
Петолъчка в сърцето преди 6 години
Цял ден празнувахме - ядохме, пихме и се веселихме с руска и българска музика 10 000 русофили на язовир Копринка. Сега тъкмо се прибирам вкъщи приятно изморен, лягам си да спя радостен и щастлив, а вие продължавайте да виете злобно и недоволно, като зимния вятър в комина. Лека нощ, драги ми русофоби. Дано да си простудите гърлата и утре всичките да сте прегракнали от злоба като черни гарги, каквито са и душите ви, ако изобщо имате душа.
128
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая публикация Курнелка му я е писала
127
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Във Франция има демокрация и тази екзотична там партийка съществува,само.Комунизмът в Западна Европа не е като този в бившия сега,социалистически строй,защото там не е вилнял руският агресор,както у нас,с помошта на българските си слуги,разбира се.Докато в България,където комунизмът е бил в най-отвратителния си вид,комунистите са терористи и грабители,послушни на убийците от Москва.Самодебили могат да се гордеят с кървавата история на своята партия-"столетница".
126
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен158 Не можеш да сравняваш Холокоста с книгата на Жельо Желeв "Фашизмът",просто защото никой демократ няма да каже,че Холокостът е измама.
125
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен156 Много хора в света са я чели.Но най-голямо признание тази книга получи,след 1989 година,когато всеки можеше да си я купи и въпреки истеричните писъци от Москва,тя тръгна към своите читатели по света.
124
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До редник 149 Ха,ха,ха!Най-голеият виц е,че при комунизма всички са равни.Но,някои са по-равни,нали?Видяхме ги,гледаме и сега,как техните дечица пилеят откраднатите от България милиони,как си напазаруваха заводи и общинска земя,как продадоха българските интереси,подписвайки за Белене,за което платихме над 2 милиарда...
123
2
 
1
 
! Отговори
не съм изненадан преди 6 години
До Анонимен 141Сигурно си прав!На Бойко баща му е бил дърт кулак-народен враг,нали!?И той,горкия,си отмъщава на "мръсните"комунисти,м!?А Цецерон е лежал в Белене за антидържавна дейност,нали!?И са го изселили в Карлуково!А за тетка и останалите демократи да не говорим,нали!?Много крадливи тия демократи,бе!Язък за честните комунисти,дето не могат да вземат властта,и България да цъфне и върже!
122
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен150 Във Франция има демокрация и тази екзотична там партийка съществува,само.Комунизмът в Западна Европа не е като този в бившия сега,социалистически строй,защото там не е вилнял руският агресор,както у нас,с помошта на българските си слуги,разбира се.Докато в България,където комунизмът е бил в най-отвратителния си вид,комунистите са терористи и грабители,послушни на убийците от Москва.Само *** могат да се гордеят с кървавата история на своята партия-"столетница".
121
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дата единственно за съжаление.
120
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Виц146 Митеран се срещтна първо с него/с Жерьо Желeв/,когато събра десидентите ни.Книгата му"Фашизмът"бе забранена от комунистите-днес социалисти.
119
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Pravilno rasajdenieto na radev. A ot gerb sa bili bkp komunisti slugi na jivkov koi it gerbne sa bili ot bkp prebojadisvane imasche i sled 9.9. bogatadchite stansha bkp dadoto na liljana oavlova vinsgi e hodil na manifistazia kato jivkov i dr a lilana oavlova e v gerb. Prost primer samo davam
118
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен145 Във Франция има демокрация и тази екзотична там партийка съществува,само.Комунизмът в Западна Европа не е като този в бившия сега,социалистически строй,защото там не е вилнял руският агресор,както у нас,с помошта на българските си слуги,разбира се.Докато в България,където комунизмът е бил в най-отвратителния си вид,комунистите са терористи и грабители,послушни на убийците от Москва.Само *** могат да се гордеят с кървавата история на своята партия-"столетница".
117
2
 
3
 
! Отговори
Виц преди 6 години
"Световно признатият демократ Жельо Желeв"
116
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Париж защо не е забранил френската престъпна комунистическа партия,
115
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно България отдавна си е била комунистическа губерния на СССР.Ще гледаме как се освобождават другите губернии, пък дано се научим как да браним свободата си.