Сидеров vs. Цветанов: Той иска конвенцията, ще бутне ли кабинета?

Лидерът на "Атака" заплаши, че ще изтегли депутатите си от групата на ОП
12 фев 2018 15:45,
274
Сидеров vs. Цветанов: Той иска конвенцията, ще бутне ли кабинета?
Снимка: архив "Булфото"

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров взе на мушка зам.-шефа на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той го обвини, че е основният в ГЕРБ, който настоява за приемането на Истанбулската конвенция.

"Ако някой събори правителството, това ще бъде Цветан Цветанов, заради този подход и начин, по който се опитва да прокарва неща, които не се харесват и не се приемат от българския народ", написа Сидеров в профила си във Facebook.

Още по темата

Лидерът на "Атака" още вчера предупреди, че ако Истанбулската конвенция мине в парламента, кабинетът може да падне. Малко по-късно това мнение бе споделено и от друг от  лидерите на "Обединени патриоти" Красимир Каракачанов.

От изявленията им стана ясно, че третият съпредседател на патриотичната коалиция, Валери Симеонов, не подкрепя позицията им.

Днес Сидеров обвини и за това Цветан Цветанов.

"Той се опитва да влияе и на коалиционния ми партньор Валери Симеонов, с когото се чуват по няколко пъти на ден", написа лидерът на "Атака". Той обяви, че ако Симеонов или някой от депутатите му гласуват за конвенцията, ще напусне председателския пост на парламентарната група. Сидеров обяви и че при такава ситуация ще изтегли депутатите си от групата на Патриотите.

"Ние от АТАКА сме категорични - ратифицирането на Истанбулската конвенция ще заличи ценностите и традициите на православния ни народ", пише още националистът.

Той е категоричен, че Цветан Цветанов е основният двигател, който движи и налага приемането на скандалната Истанбуслка конвенция.

"Не премиерът Борисов, защото той е наясно с настроенията на хората. Цветанов е човекът, който в парламента и извън него настоява и въздейства да се придвижи Истанбулската конвенция в България, а медиите са инструментът му. Трябва да е ясно на всички българи, че той тика и налага ратифицирането и приемането й в Народното събрание", обяви още Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се карайте , няма смисъл . Народа ще си свърши работата !
165
2
 
3
 
! Отговори
Ами,хайде де.., преди 6 години
Бутайте го вече това правителство. Поводи- хиляди...,ама само плашите гаргите....Волен видя за първи път власт и няма така лесно да я изтърве. За последен път му е.
164
1
 
7
 
! Отговори
5ко 1 преди 6 години
Приемат ли конвенцията, освен "закрилата" на жени от насилие ще отнемат деца от родителите, ще ги дават за отглеждане в приемни семейства и различни институции, ще ги джендъросват от най - ранна възраст и а ревна, а ги загуби. Държавата ще е длъжна да издържа от бюджета разни педовски организации, а те ще могат от своя страна да я съдят по разни поводи. И това не е замислено от скоро. Дори забележете: Бащата на тлъстото, църно Лиле, който е преподавател във варненския университет Черноризец Храб
163
3
 
11
 
! Отговори
Спиро преди 6 години
Силен Цветанката...не мойте да го бутнете,оставихте го да стане милионер на гърба на народа...как само ви омайва беее...хахахаха..
162
4
 
7
 
! Отговори
гост преди 6 години
Воленчо, не използваш правилно думите. Не е МОЖЕ ДА ПАДНЕ, а е ЩЕ ПАДНЕ.И вие с него ...
161
3
 
5
 
! Отговори
анти-джендър преди 6 години
Допуснем ли ратифицирането на джендърската конвенция, следващото което ще ни натресат западните либерални психопати, освен еднополовите бракове, ще бъде борбата с МИКРО-АГРЕСИЯТА !!! от 45 минута на това видео, може да се види за каква нова перверзия става въпрос! Нагло, арогантно, показно - "джендърите" са вече тук /11.02.2018 г./
160
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
куче де лае не хапе, преди няколко дена имаха възможност да бутат, но така мазния кокал не се пуска, на какви ли не унижения са готови само и само да гризат още защото при следващи избори ОП остават с Магарешки в историята
159
4
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
Айде да бута Волен де! Ще бута ама после парламента само по телевизията!
158
4
 
38
 
! Отговори
Ба го в умника преди 6 години
До Анонимен"Цветанов освен няколко учебника по физкултура за ВИФ дали е прочел нещо друго?"Баце му е разказвал за Винету!
157
38
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом това нищожество е против конвенцията, значи трябва да я приемем.
156
31
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едва ли е случайно, че Сидеров иска да свали правителството точно когато Борисов говори че ще получаваме газ от Азербайджан след година. Това много пречи на някои.
155
5
 
51
 
! Отговори
BatBulgar преди 6 години
Не съм фен на Волен, но за Цветанов е абсолютно прав. И за инструктажа двуседмичния в САЩ, точно сега по това време, също е прав. Изобщо Волен, като се запъне и запени, почва истината да говори. Въпроса е да го ядосат мало, да покаже, че лудите всъщност казват истината в очите, а нормалните са станали лицемерни, за да се харесат на всички, щото им пука за ***, а трябва да не ти пука за *** :)
154
6
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цветанов освен няколко учебника по физкултура за ВИФ дали е прочел нещо друго?
153
13
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волен Сидеров е написал много интересни книги, прочетете ги, имам какво да научите от тях, тогава ще разберете защо го атакуваха толкова много разни артистчета-наркомани!
152
29
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Атакистите са *** на повикване
151
2
 
34
 
! Отговори
Олд Шетърхенд преди 6 години
Генерал, прочел насила една книга, с гръмкото наименование " Винету"? Ай' стига бе! Аз пък съм Фелдмаршал! Булгаристански смехории!
150
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
защо така с лошо на СидеровГенерал Борисов дава хляб на всички дава санировкиНинова ги спира
149
23
 
11
 
! Отговори
сам си го направи преди 6 години
Сидеров е толкова кадърен политик, колкото да отврати и най- простия, подкрепящ необоснованата му актуална заета политика. Политика на каква ценностна система? Съвсем скоро къде мислите, че ще бъдат? Разбира се, че в историята- по примера на мноогото и малки партийки, отдавна останали в историята и забравени от всички. Сам си избра продължение в посока- нищото!
148
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я да видим бат Волен как ще гласува за узаконяването на третият пол и др. джандандари манндари такива...Инаначе много говори празни приказки
147
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сидеров е голям политик, единствената му грешка беше коалицията с ГЕРБ, но може да му се прости, защото има други заслуги към България.Всички сме грешни, както се казва!