Сидеров vs. Цветанов: Той иска конвенцията, ще бутне ли кабинета?

Лидерът на "Атака" заплаши, че ще изтегли депутатите си от групата на ОП
12 фев 2018 15:45,
274
Сидеров vs. Цветанов: Той иска конвенцията, ще бутне ли кабинета?
Снимка: архив "Булфото"

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров взе на мушка зам.-шефа на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той го обвини, че е основният в ГЕРБ, който настоява за приемането на Истанбулската конвенция.

"Ако някой събори правителството, това ще бъде Цветан Цветанов, заради този подход и начин, по който се опитва да прокарва неща, които не се харесват и не се приемат от българския народ", написа Сидеров в профила си във Facebook.

Още по темата

Лидерът на "Атака" още вчера предупреди, че ако Истанбулската конвенция мине в парламента, кабинетът може да падне. Малко по-късно това мнение бе споделено и от друг от  лидерите на "Обединени патриоти" Красимир Каракачанов.

От изявленията им стана ясно, че третият съпредседател на патриотичната коалиция, Валери Симеонов, не подкрепя позицията им.

Днес Сидеров обвини и за това Цветан Цветанов.

"Той се опитва да влияе и на коалиционния ми партньор Валери Симеонов, с когото се чуват по няколко пъти на ден", написа лидерът на "Атака". Той обяви, че ако Симеонов или някой от депутатите му гласуват за конвенцията, ще напусне председателския пост на парламентарната група. Сидеров обяви и че при такава ситуация ще изтегли депутатите си от групата на Патриотите.

"Ние от АТАКА сме категорични - ратифицирането на Истанбулската конвенция ще заличи ценностите и традициите на православния ни народ", пише още националистът.

Той е категоричен, че Цветан Цветанов е основният двигател, който движи и налага приемането на скандалната Истанбуслка конвенция.

"Не премиерът Борисов, защото той е наясно с настроенията на хората. Цветанов е човекът, който в парламента и извън него настоява и въздейства да се придвижи Истанбулската конвенция в България, а медиите са инструментът му. Трябва да е ясно на всички българи, че той тика и налага ратифицирането и приемането й в Народното събрание", обяви още Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво, като напишеш vs? Ще те вземат за по-умна ли? Никс, мамата! Простото си е просто! Нещастни слабограмотници и слабограмотнички! Започнете да пишете на български ASAP! As soon as possible!
145
17
 
11
 
! Отговори
атак-читак преди 6 години
Сидеров- мижитурке идиотична, мафиотична и на последно място, патриотична! Пак почна да плямпаш, но нали знаеш кога ще спреш? Като те притисне най- отявления "демократ" от герб! Нали знаеш, че може да го направи! Вече му сърба "попарата". Сега си купуваш спокойствие, но интересното е докога ще минава този номер!
144
5
 
10
 
! Отговори
защо ли преди 6 години
темата е любима на такива като днендър Кузов,*** Сидеров......аз вече изключвам тв,радио като чуя за това. стават банални. други проблеми нямаме ли?
143
4
 
13
 
! Отговори
Иванов преди 6 години
Само парите го интересуват. Гледа да заздрави коалицията. Нали ще му отпускат милионите за ремонта на "Бели Искър" и му е важно/скро може би Хидроинжинер 2 на Републиката след Доган, а защо не/. Рева плака, че има участие във властта само с един областен управител, защото няма от къде да "папка" и накрая сътвориха Големияяя проблем с "Бели Искър" и му обещаха милионите/Точно това прилича на договорка, а не мита с депутатите и уговорките на г-н Цветанов, да не влизали в зала!/
142
4
 
15
 
! Отговори
сидеров е преди 6 години
едно дърто и нахално човече, вън отвсякана на такъв подлизурко
141
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гласуваме за Герб и останалите излитат от парламента. Плащаме пак 60 милиона. Това е.Видяхме ги националите ...реваха 10 години сега са там и НИЩО.
140
2
 
19
 
! Отговори
хаха преди 6 години
а сега де, , гласоподавателя на герб се обърка, за тикви или за *** гласува на зиборите ?!?
139
0
 
19
 
! Отговори
БОКО ТИКВАТА преди 6 години
СИДЕР, недей да скачаш на *** ЦВЕТАНОВ ЕЙ !
138
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сидеров е меркантилен тип и го интересуват единствено парите. Той никога не би бутнал коалицията, защото в бъдещето е несигурността дали пак ще влезе във властта. В момента блъфира и плаши гаргите. Достатъчно е ГЕРБ да скръцне със зъби и да кажат "добре, нови избори" и Сидеров ще подвие опашка. Не знам кой още му се връзва на игричките. Сега той просто е решил да извлече максималното от масовото неодобрение на конвенцията.
137
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Англосаксонската глобалистка мафия води необявена война срещу православните народи.Кога ще го разберете?
136
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мястото на България е заедно с Русия и другите православни народи, а не в масонския ЕС.Кога ще го разберете?
135
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като народът ни е православен, защо не си седим с православните ( Русия и Сърбия)ами се натикахме при еврогейовете!?Какъв ни е келепирът!?
134
1
 
9
 
! Отговори
141 преди 6 години
Не зндм къде е Дaния нa кaртaтa,живея в Столипиново,но Сорос ми плaщa дa лъжa!
133
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сидера знае кой е най-големият страх на Тиквата.
132
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Търси В бета веЖивея в Дания от 10 години и това, което написа, са АБСОЛЮТНИ глупости. Тук се вдигат на бунт, защото заторели един бар насила, а ти ми говориш за отнемане на деца. Гей общност има, но освен ако не си гей, може и да не я забележиш.
131
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тея ги слушам 0т 12 годишен - писна ми !!!
130
0
 
13
 
! Отговори
Истукан преди 6 години
Волен да не излезе пак, че е против Симеонов и ГЕРБ, а ги крепя толкова време и беше заедно с тях.
129
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Товариш Сидерчук!Да ти кажа на ушенце:WAGNER KAПУТ
128
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименПо-скоро акушеро-гинекологичен костюм за Шлифера
127
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предлагам протестите да започнат с подаряването на рокличка на нея Ц.Ц.