ГЕРБ: Вотът – във вторник, но хората искат пълен мандат!

Вотът не кореспондира с очакванията на хората, отсече Цветанов
Обновена: 20 юни 2018 14:31 | 20 юни 2018 14:30,
197
ГЕРБ: Вотът – във вторник, но хората искат пълен мандат!
Снимка: БТА

Вотът на недоверие, внесен от БСП, е неуместен и не кореспондира с очакванията на хората. Това обяви Цветан Цветанов по повод внесеното от социалистите искане за оставка на кабинета заради провала в политиката за сигурност. 

"Очакванията на обществото са да имаме пълен управленски мандат", каза Цветанов и припомни и високите оценки за работата на правителството, дадени от евролидерите по време на председателстното ни.

Още по темата

Зам.-шефът на ГЕРБ обясни, че очаква шефката на парламента Цвета Караянчева да насрочи извънредно заседание във вторник, на което да се дебатират мотивите на социалистите. 

"За нас е изключително важно да не пилеем излишно парламентарно време за подобни дебати", каза Цветанов. Той даде да се разбере, че гласуването ще е в края на следващата седмица. 

Зам.-шефт на ГЕРБ отчете "устойчивост в поведението" на БСП - започнала е еврошефството с вот на недоверие и сега в края му внася втори. 

Цветанов припомни, че в МВР са предприети необходимите мерки, за да се ограничат гафовете и са извършени кадрови смени. Той призова за повече подкрепа за усилията на професионалистите в системата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
1
 
18
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Хората не искат БСП,ДПС и ГЕРБ в парламента, ЗАЩОТО СА ТАМ С ГЛАСОВЕТЕ НА ПО-МАЛКО ОТ 50% от имащите право на глас!
150
0
 
20
 
! Отговори
До анонимни 140 102 преди 5 години
До 140 Искам да те питам къде живееш в България, че всичко ти е чисто и подредено? И това да е станало по времето на Герб?Ако си в София напиши квартала,има ли улица без дупки,където да не са се образували огромни локви като езеро и няма воня от хвърлени ***. И *** от кучета както и бездомни такива. До 102 Ти твърдиш,че Народът много обича ГЕРБ, защото много са направили за него. Апартаментът без пари ли ти го санираха? Аз ще кажа лъжите на Цецо нямат край.Той и Бойко ли са народът?
149
0
 
24
 
! Отговори
Уффф... преди 5 години
Няма отърваване от гербаджиите и тва си е. Ако този наивен народ пак гласува за тях, нищо чудно и те да откарат 45 години като комунистите. Пък ако стане някакво чудо и се отървем от тях, трябва да се направи цялостна дезинфекция в цялата страна от тяхното гербогосподстване.
148
0
 
11
 
! Отговори
Аха преди 5 години
Да, искам министър като Валери, да ходи по дискотеките, да вдига шум, така или иначе не му се разбира като говори... Искам некомпетентни кадри, искам неработеща администрация, искам агресия навсякъде, искам работещи бедни, искам да гледам как безработицата намалява на цифри, как се увеличават доходите на числа, изобщо искам ГЕРБ и патриотарите. Да, ама не!
147
0
 
18
 
! Отговори
Контра преди 5 години
Не, не искат това хората. Хората искат нормален живот, искат развита икономика, искат здравеопазване, искат спокойствие и визия за бъдещето. Искат управленски решения, а не ***-ми-дойди-ми.
146
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този "красавец" само отблъсква хората от ГЕРБ,не че другите са много читави,де.
145
1
 
8
 
! Отговори
Валериева преди 5 години
Къде е зам.председателя на Цветанов, Снежана Дукова?Вярно ли е,че е оперирана от дискова херния и е получила и инсулт?Вече 8 месеца не ходи в парламента,а информация за нея никаква.Тя е публична личност и избирателите на Герб трябва да знаят.
144
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
" Работещ младеж " Млад , зелен и глупав --като те очука животът и щезапееш друга песен .
143
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До дядо ПенсИ ти си провокатор *** на герб
142
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така герб възпира само Иванчева и Радев.
141
0
 
18
 
! Отговори
ДИКТАТУРА преди 5 години
КОНСТИТУЦИЯТА ПИШЕ ВЛАСТИТЕ ДА СЕ ВЪЗПИРАТ ЕДНА ДРУГА. ТОВА ОЗНАЧАВА МЕСТНАТА ВЛАСТ ДА Е НА ЕДНА ПАРТИЯ, ПАРЛАМЕНТАРНАТА НА ДРУГА, ПРЕЗИДЕНТА НА ТРЕТА А СЪДЪТ ДА Е НЕЗАВИСИМ. ДНЕС САМО ПРЕЗИДЕНТА НЕ Е ГЕРБАВ. СЪДЪТ Е НАПЪЛНЕН С КАДРИ НА ГЕРБ. ИМАШЕ ЕДИН НЕЗАВИСИМ КМЕТ ИВАНЧЕВА - ЛЕЖИ В АРЕСТА. БОРШОШ, ТОНЕВ И ДРУГИТЕ ИМАТ ДЕЛА ЗА МИЛИОНИ АЛА АРЕСТ НЕ СА ПОМИРИСВАЛИ.
140
2
 
7
 
! Отговори
дядо Пенс преди 5 години
До Работещ младежТи ,чедо ще бачкаш здраво ,за да ми плащаш пенсията,а за теб каквото остане !!! Ако не ти харесва ,заминавай в Кравария да миеш чинии...
139
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
герб УВЕЛИЧИ ТРОЛОВЕТЕ СИ НА ИЗБОРИ С 3000 ПРОЦЕНТА
138
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИВАНЧЕВА - КМЕТ НА СОФИЯ. ПОСТАНОВКАТА ВИ СЪС СЕИРА ПРОТИВОРЕЧИ НА ЗДРАВИЯ РАЗУМ И КОНСТИТУЦИЯТА И ВИ ИЗИГРА ЛОША ШЕГА.
137
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой упълномощи Цветанов да говори от името на хората?Кои хора са казали, че искат цял мандат на ГЕРБ? Партийните им членове и симпатизанти.
136
17
 
5
 
! Отговори
Работещ младеж преди 5 години
До дядо ПенсАз искам крадливите СУДЖУЦИ да се махат !!!Искаш ама нямаааа!Дъртите червени *** ще си налягате парцалите и ще слушате какво ви говорим ние младите!
135
24
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АзАз съм си в България, но навсякъде, където управлява ГЕРБ е чисто и подредено, а навсякъде, където управлява вашата партия БСП е гробница.
134
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До дядо ПенсНе си само ти. И от вашата партия БСП много искат, ама няма!
133
3
 
22
 
! Отговори
дядо Пенс преди 5 години
Аз искам крадливите СУДЖУЦИ да се махат !!!
132
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До AAAAA 42ОТКАКТО Е ГЕБР НА ВЛАСТ ДЪРЖАВАТА НЯМА ПАРИ ЗА НИЩО !!!Няма пари за нищо пък бюджета преди ГЕРБ беше 11,3 милиарда.Тази година е 24,6 милиарда.Нямало за пътища пък народа ходи на море в Гърция по магистрали.Няма за здравеопазване пък бюджета е 4,702млн.Няма за пенсии пък старците хвърлят хиляди през терасите.Няма за бизнес и икономика пък износа е 52 милиарда и БВП 100.Как става това бе червена утайко?