ГЕРБ: Вотът – във вторник, но хората искат пълен мандат!

Вотът не кореспондира с очакванията на хората, отсече Цветанов
Обновена: 20 юни 2018 14:31 | 20 юни 2018 14:30,
197
ГЕРБ: Вотът – във вторник, но хората искат пълен мандат!
Снимка: БТА

Вотът на недоверие, внесен от БСП, е неуместен и не кореспондира с очакванията на хората. Това обяви Цветан Цветанов по повод внесеното от социалистите искане за оставка на кабинета заради провала в политиката за сигурност. 

"Очакванията на обществото са да имаме пълен управленски мандат", каза Цветанов и припомни и високите оценки за работата на правителството, дадени от евролидерите по време на председателстното ни.

Още по темата

Зам.-шефът на ГЕРБ обясни, че очаква шефката на парламента Цвета Караянчева да насрочи извънредно заседание във вторник, на което да се дебатират мотивите на социалистите. 

"За нас е изключително важно да не пилеем излишно парламентарно време за подобни дебати", каза Цветанов. Той даде да се разбере, че гласуването ще е в края на следващата седмица. 

Зам.-шефт на ГЕРБ отчете "устойчивост в поведението" на БСП - започнала е еврошефството с вот на недоверие и сега в края му внася втори. 

Цветанов припомни, че в МВР са предприети необходимите мерки, за да се ограничат гафовете и са извършени кадрови смени. Той призова за повече подкрепа за усилията на професионалистите в системата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"ГЕРБ: Вотът във вторник, но хората искат пълен мандат!"КОИ ХОРА, БЕ, САРВУЛ! Цецо Лъжецо! Пак на ЧЕРНОТО вика БЯЛО."Високите оценки на евролидерите" НЕ СА "очакванията на обществото".Егати тЪпигьоза.
130
2
 
17
 
! Отговори
Логика преди 5 години
Ходят с охрана от мутри. Народът ги обича. ЧЕСТО СЕ ЯВЯВАТ НА РОМСКИ МИТИНГИ ПРЕДИЗБОРНО, КАТО СПЛОТЯВАЩАТА ОСНОВА СА КЕБАПЧЕТАТА.
129
2
 
3
 
! Отговори
АЗ преди 5 години
До АнонименНЕ, разходи се из България малко и тогава пери лозонги къде кое как е.
128
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АЗ5.Защо като вали хората страдат а вие се кикотите?----------Купи си чадър.
127
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 44Хората много добре виждат, чуват и знаят безобразията ви във всички градове и села!В наше село санираха гимназията и основното училище.Обновиха градската градина и смениха водопровода и канализацията.Навремето стоехме лятно време с дни без вода.Сега такова нещо няма.Хората виждат промяната.Дyxaй cyпaтa!
126
1
 
3
 
! Отговори
Филип преди 5 години
До РуциферДа прав си извинявай! :) а за фактите питай всеки ром който видиш за кой е гласувал и повече няма щото са казали 40 лв. ама после да видим друд ден да е, кой как гласувал и дали 20 на двама и на мен за мен дадиха ама за жината не.
125
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АЗ1.Защото местните фирми на БСП не умеят да санират2. Пътищата в градовете управлявани от ГЕРБ са перфекти, а в тези управлявани от БСП там асфалт не ядат.3. Цените на ремонтите на са 50 пъти по0високи а най нормални.4. Разбра ли?
124
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ нямат алтернатива, БСП като дойдат на власт фалират всички банки, справка Орешарски през 2014 г.
123
3
 
4
 
! Отговори
Филип преди 5 години
До АнонименДа и с тия 3 000 000 да оправим улиците на същото село! А читалищото е било читалище, много други архитектурни красоти от онова време си заминаха - разходи се из Пловдив или Търново ... читалище за 3 000 000 и после не знам колко за да го запазим и от кумова срама да назначим там и 5 лелки да седят по цдял ден после и никой да не влиза .. това е разхищение на средства.
122
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не си чул, защото не си от народа, а си член на БСП.
121
0
 
2
 
! Отговори
Руцифер преди 5 години
До ФилипОпитвам се да поддържам добрия тон, така, че ако обичаш, не опростачавай.
120
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До сега не съм чул хората / народа/ в огромното си мнозинство да искат вече пълен мандат на ГЕРБ , освен назначените на работа от ГЕРБ, членовете на ГЕРБ и тези на които ГЕРБ под различни форми дава по нещо, я проектче, я " обществена" поръчка и пр.
119
4
 
15
 
! Отговори
Andreshko преди 5 години
До # 109 пери. Точно така пери,Герб се опитват да внушат на хората,че няма алтернатива,за да продължават да безчинстват в България. БСП им са алтернатива първо защото Герб ще бъде свалена от власт и разформирована,и второ БСП не са се окопали във властта,и ако започнат да крадат като Герб,по-лесно ще можем да ги махнем от властта.
118
4
 
0
 
! Отговори
Филип преди 5 години
До РуциферНадничам през екрана на телефона ти докато си седнал на белия трон и ти крада хартията а ти лай месеца ;)
117
0
 
5
 
! Отговори
Академик Говедаров преди 5 години
С висока степен на достоверност би могло да се каже,че вотът силно контрапунктира със сюрреализма на централната метафора.
116
6
 
11
 
! Отговори
Мен преди 5 години
До АзЦецинко, при положение че сте в управлението благодарение на без принципна коалиция от до вчерашния врагове, за която сумарно са гласували около 25% от имащите право на глас, как реши, кой ти даде право, да говориш от името на народа?!Народа му даде това право, защото народа не е гласувал за останалите!25% гласували да.Ама останалите 75% не са гласували за БСП!Хахахаха!
115
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Malee250 евро минимална заплата и цени, по-високи от Западна Европа!Цени на какво, че в Гърция примерно цените са като у нас ама в евро.
114
1
 
17
 
! Отговори
Иван преди 5 години
предлагам на цецо да се ограничи в коментари само какво иска кратунко. Не желая да говори от МОЕ име...
113
4
 
5
 
! Отговори
Ти преди 5 години
До АЗ5.Защо като вали хората страдат а вие се кикотите?Аз не страдам като вали.Поля ми стабилно и двете ниви точно когато трябваше.Един хубав дъжд юли и един август и реколтата ми ще е чудесна.Страдат ,,софианци" , които не могат да издържат няколко часа на природно бедствие.Не съм чул в Париж да се оплакват, че метрото е наводнено и в Германия не обвиняват Меркел за дъждовете.Лично аз също се кикотя когато лигавия *** се превзема когато вали дъжд или сняг.
112
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
лято е спокойно.тогава правителства не падат.