ГЕРБ: Вотът – във вторник, но хората искат пълен мандат!

Вотът не кореспондира с очакванията на хората, отсече Цветанов
Обновена: 20 юни 2018 14:31 | 20 юни 2018 14:30,
197
ГЕРБ: Вотът – във вторник, но хората искат пълен мандат!
Снимка: БТА

Вотът на недоверие, внесен от БСП, е неуместен и не кореспондира с очакванията на хората. Това обяви Цветан Цветанов по повод внесеното от социалистите искане за оставка на кабинета заради провала в политиката за сигурност. 

"Очакванията на обществото са да имаме пълен управленски мандат", каза Цветанов и припомни и високите оценки за работата на правителството, дадени от евролидерите по време на председателстното ни.

Още по темата

Зам.-шефът на ГЕРБ обясни, че очаква шефката на парламента Цвета Караянчева да насрочи извънредно заседание във вторник, на което да се дебатират мотивите на социалистите. 

"За нас е изключително важно да не пилеем излишно парламентарно време за подобни дебати", каза Цветанов. Той даде да се разбере, че гласуването ще е в края на следващата седмица. 

Зам.-шефт на ГЕРБ отчете "устойчивост в поведението" на БСП - започнала е еврошефството с вот на недоверие и сега в края му внася втори. 

Цветанов припомни, че в МВР са предприети необходимите мерки, за да се ограничат гафовете и са извършени кадрови смени. Той призова за повече подкрепа за усилията на професионалистите в системата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
0
 
1
 
! Отговори
Възмутен преди 5 години
Цветанооов! Хората искат пълен мандат,ама в ЦСЗ.Там ви е мястото.
170
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откакто сте на власт,непрекъснато работите против България и не можете да отстоявате българските интереси за нищо!Предатели,предадохте дори македонската кауза,за която загинаха толкова много българи и населението,което е с български корени в Македония!Оставихте сърби и гърци,които са убийци на македонците,които са се гаврили с македонците да решават съдбата им!Некадърнници!
169
0
 
6
 
! Отговори
Морски преди 5 години
ОСТАВКА за това некадърно правителство!!!
168
0
 
4
 
! Отговори
Нови промени? преди 5 години
За едно се договаряме с партиите преди изборите, точно или почти обратното правят след тях. Но твърдят постоянно, че ние сме ги избрали. Да сме им дали генерални пълномощия да правят с нас всичко, което им изнася, през целия мандат?
167
0
 
12
 
! Отговори
Башка Луд преди 5 години
Хората искат да ви затворят за дълго! Мръсни крадци, убивате България!Всичките сте за затвора, от ляво до дясно!Нещата отиват на бой!
166
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очакванията на обществото са всички до един, от всички политически сили, да се разболеете от нелечими форми на рак!Това са наистина единствените ни очаквания към вас!
165
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
- Експертите казват, че народа живее по добре при управлението на ГЕРБ!- Но народа не е съгласен?- Да, но народа не е експерт!
164
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Положителните неща, направени от ГЕРБ, вероятно засега се усещат само от част от хората. Трябва технологично време, за да бъдат усетени от всички.
163
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставки е малко, съд и затвор за крадците и предателите !!!
162
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецо Крадецо с 6-те апартамента кога ще го видим в затвора????
161
0
 
18
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Не познавам нормален човек, или дребен и среден бизнесмен, извън обръчите на Герб, извън "усвоявалите" средства, да кажат добра дума, камо ли да гласуват за Герб.Какво направи конкретно за България Баце последните години? Пусна ли проектите, хвана ли източилите КТБ, ликвидира ли престъпността? Спря ли корупцията , озапти ли етническата престъпност, повиши ли доходите, даде ли сигурнокт на влади и стари, оправи ли здравеопазване, образование ???
160
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе вие ако не саботирате гласуването на Запад , ще разберете колко ви искат българите!
159
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Държавата е в ръцете на мафията. И ГЕРБ и БСП са техни слуги.
158
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изборите ще ги спечели герб и с гласовете на армията държавна и общинска администтация. Поне е 300х.Че и полицията.
157
1
 
26
 
! Отговори
На живо преди 5 години
Не съм срещал жив човек (и мъртъв не съм срещал), който да иска ГЕРБ да е на власт. Само в мечтите и в ЦИК ГЕРБ е върха. На първото място е ясно, на второто заради подправените избори
156
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия, дето искат пълен мандат на герб, не са хора!!!
155
1
 
21
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
До СъветАз гласувам винаги, но е факт, че всички парламентарно представени партии в момента общо са там с гласовете едва на 40,57% от имащите право на глас, което означава, че нямат никакво морално право на власт!
154
0
 
27
 
! Отговори
Илиев преди 5 години
Цецо,не бълвай глупости както обикновено го правиш.Глутницата ограбила България,си отивате безвъзвратно.
153
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
само като го видиш какъв гн.ус.ар е се сещаш кой го е избиралколегите му от помощното училищедо къде се докархме да ни управляват хора от училищата за умствено изостаналисъбудеде се ако и вие не сте от тях
152
0
 
5
 
! Отговори
Съвет преди 5 години
До П.ПетровАми гласувайте!