Премиерът Бойко Борисов прие оставката на министър Цецка Цачева

Двамата са обсъдили сделката с апартамента
Обновена: 23 мар 2019 15:23 | 23 мар 2019 14:12, Елка Василева
217
Премиерът Бойко Борисов прие оставката на министър Цецка Цачева
Снимка: архив, БТА

Министър-председателят Бойко Борисов прие оставката на министъра на правосъдието Цецка Цачева, съобщиха от пресцентъра на Министерски съвет.

Още по темата

Двамата разговаряха и обсъдиха свързаната с името й имотна сделка.

Пред премиера министър Цачева заяви решението си, че подава оставка и не желае създалото се напрежение да се пренася върху работата на правителството, съобщиха от пресцентъра.

Всеки сгрешил със закупуването на апартаменти ще си понесе последствията, закани се по-рано през седмицата Борисов.

Преди дни стана ясно, че Цачева е купила от "Артекс Инженеринг" апартамент в луксозна сграда в столичния кв. "Изток”.

Според брокери цените на имотите в района се сред най-високите в София – около 2000 евро на квадрат. Справка в Службата по вписванията показва, че за около 200 квадрата е заплатена сума от 286 000 лева. Съседен апартамент с подобна квадратура е продаден по същото време на цена почти 40% по-висока.

Цачева твърди, че няма нищо нередно в сделката и че е купила имота на груб строеж, така че е нормално цената да е по-ниска.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
18
 
! Отговори
Ц Цветаов преди 5 години
Може ли да се краде ток от едотарифен елктромер със шайба
23
1
 
28
 
! Отговори
Кратун преди 5 години
При ГЕРБ оставката е равна на оневиняване за всякакви престъпления. Тя даже дава право за назначаване на друга сладка службичка. Справка: министър Москов, Иван Искров и прочие.
22
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе докога ще сменяваш бушони не виждаш ли че цялата инсталация е прогнила. Ако имаше мойто образование щеше да знаеш че когато гърми бушон това означава че по инсталацията има късо. А това късо със смяна на бушона няма да се оправи. Започва се с преглед на цялата инсталация контакти, ключове, фасунги, и като се установи че са здрави се пристъпва към подмяна на цялото ел.табло. Точно това представлявате в момента ти и твоите бушони. Със смяна на бушон повреденото табло няма да се оправи.
21
2
 
22
 
! Отговори
Гербераст-крадец преди 5 години
Шайка. Крадлива, корумпирана, алчна и опростачена герберастка шайка. Гнус ни е да ви гледаме, слушаме или четем за вас. Отврат.
20
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Tрябваше съд и затвор да има, а не мижави оставки на някаква бита карта. Докога гербаджийската мафия ще се отървава с оставки?
19
2
 
17
 
! Отговори
ОСТАВКА БЕ ТИКВО преди 5 години
ТВОЯТА ОСТАВКА искаме. Тази на ЦЕЦА РАБФАГА е все едно да биеш умряла муха с МухоБойка
18
1
 
16
 
! Отговори
ЛоШо преди 5 години
Във Варна още преди да има дори разрешение за строеж, ми продават 90м2 апартамент за 280000лвПо нейната логика, ще трябва да поискам да не с 40% ( за груб строеж), а с 60%( на зелено) да ми смъкнат от цената.
17
2
 
26
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 5 години
Ами Цецо Домоуправителя какво ще го правят бе? То ако Бойко го остави, значи не трябва и Цура да гони...а пък Веждито-Културата им са смее на турски ама те един-друг не са обиждат, щото в един цирк играят и номерата наизуст си ги знаят...Ама мъката на Бойко никъде я нема бе, той чака четвърти Папа, като дойде май месец у нас, да го гали по главата, а пък тия неговите хубаво му са изплюха отгоре, та съвсем го омазаха...Ами то от всяко дърво *** не става ама Бойко отде туй да го знае...
16
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баце затова купува имоти в Кавала и Барцелона, за да няма патаклами, но наглите кукувици толкова изпростяха, че станаха за смях
15
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може да си продаде апартамента, и да си живее пребогато още 100 години.
14
1
 
22
 
! Отговори
КралиМарко преди 5 години
И това е достатъчно..!?Сега ще я преместите на друго място, пак такова - за наши ора..Щото тя е кадър, капацитет, дялан ръмбав камик - дето ти трябва -там го тураш и стават работите.Ееее, с тези театрални постановки за пред простолюдието всеки път замазвате насраното, *** то петното остава в съзнанието..и меришеее яко меришее..на корупция, беззаконие, липса на морал и срам.Що не се зададе въпроса - откъде редовите народни предатели имат възможност да пазаруват за над половин милион жилища!???
13
1
 
21
 
! Отговори
Кратун преди 5 години
Щом Цецка е съгрешила, няма как Цвъ. Цвъ. да не е вършейки същото. Той какво ще понесе? Вината или мезетата, ако си позволя да цитирам един друг нагляр на прехода, който поемаше вина само с мезе.
12
1
 
19
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
Тоя номер вече сме го гледали нарежда на бушона да си подаде оставката и после видите ли я приема аре у левУ. Между другото с цвъки кВо става или големите началници не разрешават най-много като се върне от закуската пъпеша да поиска оставката на тиквата.
11
1
 
18
 
! Отговори
ОН ВЕЛИК БЕ преди 5 години
НЕМА ПО-ВЕЛИК. ДАВА, ВЗЕМА Всичкото у него. Не, че е негово, НАРОДНО Е. Ама нали НАРОДНИ ЕВРОПЕЙЦИ... от БАНКЯ. ДОЛ Ряпа да яде. И той е в ДОЛА на АРТЕКС
10
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази не е депутат, не я избраха на последните избори, измести я някакъв друг гербер от Плевен чрез преференциите. Тогава Баце я съжали и я направи министър, така че тя в парламента няма да се върне. Сега ще трябва да й търсят някъде ново, топло местенце.
9
1
 
35
 
! Отговори
БУШОН НОМЕР 1 преди 5 години
БУМ. Да се готвят следващите БУШОНИ. Лошото е че веригата е къса и трябва и ГЛАВНИЯ БУШОН ЦЕЦО да ГРЪМНЕ, а ТОКУ ВИЖ и цялата ГЕРБ
8
2
 
30
 
! Отговори
АРЕ ЦЕЦО преди 5 години
ТВОЙ РЕД Е. ОЧАКВАМЕ ВКЛЮЧВАНЕ и от БАНКЯ
7
2
 
10
 
! Отговори
NEMARA преди 5 години
i nikoga da ne se obtrashta nazad-tsachevitse-za tova glasuvame da krade li
6
1
 
34
 
! Отговори
ХА ЦЕЛУВАЙ РЪКА преди 5 години
на ЦАРЯ , че благоволи да ти приеме оставката. А ЦАЦАРОВ защо мълчи, да не би и той да си дава оставката скоро, че тази дупка на АРТЕКС няма как да я запълни
5
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Цеко кога ?