Ще прави ли политически проект Цветан Цветанов?

Той коментира, че с Борисов си говорят делово, не приятелски
21 сеп 2019 12:30, Петя Славова
150
Ще прави ли политически проект Цветан Цветанов?
Снимка: архив, Булфото

Бойко Борисов ме попита дали ще правя политически проект, обяви Цветан Цветанов пред bTV. Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове в ГЕРБ на 7 юли и днес е председател на "Евроатлантически център за сигурност".

Той поясни, че онези, които говорят на премиера и лидер на ГЕРБ по тази тема се притесняват, но едва ли и самият Борисов.

"Познавам хората от неговото обкръжение, познавам манталитета, който притежават - казват му това, което иска да чуе, не реалното състояние на държавата и структурите на партията", обясни той.

Цветанов е категоричен, че винаги е бил откровен с Борисов, казвайки му истината, но самият Борисов е взимал решенията.

Той коментира и ситуацията в БНР и поиска директора на БНР Светослав Костов да каже откого са дошли четирите обаждания с опит за натиск.

"Мога да кажа, че някой път се чуваме чисто делово, но ще е лицемерно, ако кажа, че е приятелски" отговори Цветанов на въпрос дали се чува с премиера.

За предстоящите местни избори бившият зам.-председател на ГЕРБ смята, че партията ще загуби там, където не се е съобразила със структурите, а е спуснала административни решения. Загубили са и 15 потенциални кандидати, с които той е преговарял година и половина.

Прогнозата му за битката за София е, че ще има балотаж. "Искам да кажа на Данчето Фандъкова да бъде силна, защото тази битка ще бъде с преминаване на всякакви граници. Стартът на кампанията започна с жълтите новини", отбеляза Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
1
 
11
 
! Отговори
Iozeff преди 4 години
Брей!Простите и неграмотните управляват Бг през последните 10г!
97
3
 
15
 
! Отговори
Шефа преди 4 години
Кой ще тръгне след една миризлива гуменка?А и той наш Цецко разбира , че да засмукваш от електората на Мутрата е много рисковано - все едно да делиш плячка с лъв!Няма да има проект!
96
2
 
16
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
Това, за политическия проект, на някоя молитвена закуска скоро ли са му съобщили? Или във Виф, секция-учители по физкултура, са толкова кадърни, че кадрите им, завършили преди години, отварят институти, политически, и дават наклон на --- на управляващите?Вярно, с парите на американците, но наклона си е наклон...
95
3
 
15
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
Има ли нормални хора, които ще гласуват за този, или за ББ?
94
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
водещия офицер на банкянския кратунковец отново се появи не са случайни измислените "шпионски" скандали тоя месецкратунковеца от помощното училище яко се натяга трябват му аще апартаментчета- по възможност с асансьорче
93
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На кого пък е интересен този пътен конус?Аман от Главанаци...
92
4
 
16
 
! Отговори
Bg преди 4 години
Какво стана с убийствата около хората на Цв.цв. във В.Търново?
91
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Виждам не губи време и вече си е купил място в новините.
90
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 93Само предатерите от.путьвския съюз ще оцелеят, но ако се скрият в родината си Сибир където китайците ще ви научат на труд и земеделие, вместо празни приказки във възхвала н Путин и Русия.
89
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до 72Друже, щето го оставям на вас русофилите, вие сте топ специалисти в спряганего в бъдеще време. Ще построим комунизма, разбирай "руския свят". Къде ви е комунизма бе? Защо изпадна в канализацията? Сега пропаднахте в жалката ситуация Рисия щяла да съществува. Е как да съществува като няма и един нищожен факт че тежко болният монстър Русия може да оздравее?
88
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цецо 1 и Цецо 2, заедно с другите от Олигарсо-Фризьорско-Криминало-Либертарианския съюз може да замислят нещо. Девизът е: "Олигарси от всички страни - съединявайте се!"
87
4
 
24
 
! Отговори
мак преди 4 години
Самият той бе от послушното обкръжение на премиера-слънце и щеше да бъде и до днес, и щеше да хвали шефа си и герб и до днес и да грачи срещу Радев, но толкова си може човечеца. Но бб го изрита след скандала, само че не от морални съображения, а от кумова срама. Затова цвък пак изпълзя и вече недолюбва бб, щото изпадна от властта. Лиц....емер.
86
1
 
7
 
! Отговори
до 72 преди 4 години
останали са руини друже, ако ти харесва му казвай артефакти, сам се оплете , за Русия можеш само да използваш ще, ама ще си останеш само със Ще то. Найс , а?
85
1
 
5
 
! Отговори
до 84 и 86 преди 4 години
не си пиши постове и после сам си отговаряй, смешен си ***
84
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до 72Само мракобесната била оцеляла. Всичко е временно момче и докато от другите империи са останали множество артефакти и остатъци от държави, то от мракобесната ще останат само зандани и мазни русофили ***.
83
1
 
7
 
! Отговори
до 60 преди 4 години
пич знайш по кво си личат троловете, че са като автомати за кафе, като им пуснат стотинката докато не си изцвъкат кафето не спират.
82
6
 
5
 
! Отговори
ПЕНКО преди 4 години
НАЙ -ПРАВИЛНИЯ "ХОД" НА ЦЪВТОКОВ Е : -ДА ПОЕМЕ КАМПАНИИТЕ НА СЛАВИ "БОРИСОВ"!!!!!
81
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 84Импийчмънт не е достатъчен, трябва да полежи и в.затвора да се научи на честен труд и да разбере че хляба си може да го вади и без да предава родината си на Русия.
80
2
 
3
 
! Отговори
до 72 преди 4 години
със совесни еквилибристики няма как да станеш по убедителен, освен ако сам си се кефиш на лимонадата с която се пробваш да ни пълниш ушите. Чудно как от другите мили империи всичките са загинали а само мракобесната взела че оцеляла....мнооо лошо, ко ши прайм
79
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ВРЕМЕ Е ЗА ИМПИЧМЪНТ НА РУСКАТА ТРОТИНЕТКА РАДЕВ.