Румен Радев отказа да се извини на ГЕРБ

"Ако не им харесва отношението на хората, да се замислят", каза той
Обновена: 20 фев 2020 16:09 | 20 фев 2020 11:56, Нели Христова
386
Румен Радев отказа да се извини на ГЕРБ
Снимки: БГНЕС

Президентът Румен Радев отговори на искането на ГЕРБ да се извини заради скандала, който се развихри по време на почитането на 147-ата годишнина от обесването на Васил Левски в София.

Още по темата
Снощи, докато столичния кмет Йорданка Фандъкова държеше реч, стотина души започнаха да я освиркват с възгласи "Мафия", "Оставка" и "Румен Радев".

Държавният глава отказа да се извини за случилото се. По време на посещението си в Русе, той заяви: "Ако на Герб не им харесва отношението на хората, трябва да се замислят за целите и начина на тяхното управление."

По-рано днес в парламента от управляващата партия упрекнаха президента, че си е позволил да оскверни свещеното място около Паметника на Левски. Според Тома Биков вчера за пръв път е била нарушена традицията да се почете паметта на Левски със смирение. Направил го е Радев, като е организирал агитка от средите на БСП, които заедно с наемници и полумаргинали са поругали паметта на Дякона.

"Тази безпрецедентна провокация към паметта на Левски беше предвождана от Радев, който събра агиткачджии, които обитават периферията на криминалния контингент. Отговорността за тази срамна акция се носи от Радев, а най-силната реакция беше на хората, които отказаха да се присъединят към шествието, организирано от затъналия в скандали и безпомощност Румен Радев", коментира Биков в Народното събрание.

От БСП пък защитиха президента срещу нападките на ГЕРБ. Според Драгомир Стойнев в декларацията на ГЕРБ има твърде много гняв. "Не мога да разбера каква е тази ярост и злоба към тази институция с толкова висок рейтинг", призна той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


386
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
245
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде се появи Караянчева следват големи неприятности. И винаги въвлича и други хора в скандала. Използва влиянието си, за да наложи егото си. Както стана и при катастрофата. Кой стои зад нея, кой я крепи?
244
8
 
32
 
! Отговори
Българин преди 4 години
За кво да се извинява?За мафиотското управление на Бойко Борисов и Герб + Пеевски и Доган и Гешев ли ?
243
5
 
33
 
! Отговори
Никодим Ангелов преди 4 години
До АнонименДесетки милиони от субсидята, и още стотици милиони от обръчите фирми дето делкат процента за обществените поръчки.. ега им стигнат да си плащат на тролчетата, но няма да им стигнат да излъжат пак хората!!!
242
38
 
23
 
! Отговори
Радев=бай Тошо преди 4 години
Радев за жалост прилича на бай Тошо - срича, мънка, мрънка, чете трудно, няма ясна и собствена мисъл, не може да говори добре, използва кухи заучени фрази и произнася неправилно много думи. Жалко е, че не вървим напред, а се върнахме много, много назад
241
5
 
3
 
! Отговори
Миткалото преди 4 години
,,Ооо неразумний юроде" ХОРА, СТАРИ И МЛАДИ ДЕЦА ,СЪБОДИ СЕ И СЕ ОСЪЗНАЙТЕ .Всичко това идва тогава и сега от една шепа богати хора КОИТО УПРАВЛЯВАТ СВЕТА И СА ПРИМАМИЛИ и католическ църква, да и води хората в заблуда,чрез изповядван така отчето и богатият знаят и действат в името на парите.Вие не вярвате но ето пример.Когато бях 5 клас а това момче беше 6 клас , хобито на баща му го уби.След 24 години случайна среща - познах ме се(от игри в детството(защото от деца играех ме заедно)след
240
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А за другаря F 16 по нареждане от САЩ
239
21
 
17
 
! Отговори
Радев-жалък преди 4 години
Генерал на изтребител МИГНа Решетников ибрикСлед всяко радиомълчание ВЕТОСрещу единадесет хилядарки нето
238
8
 
25
 
! Отговори
Иван Иванов преди 4 години
"Отношение на българите се вижда винаги в първите коментари след статията. После по сигнал изпълзяват платените *** на ГЕРБ и пръскат дежурните коментари" ТОВА Е ИСТИНАТА!!! ГЕРБ ни управлява вече над 10г КАК ПЪК ЕДНО ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МЕСТА КОИТО СМЕ ОКУПИРАЛИ НЕ ОСВОБОДИХМЕ, КАТО СА ТОЛКОВА ДОБРИ?!?
237
22
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Другарю Грипен, защо днес те освиркваха и те наричаха предател в гр. Русе. Ти няма ли да се замислиш по въпроса или само ще плюеш правителството.
236
15
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лелееее ГЕРБ яко плаща за коментари с крадени пари
235
22
 
17
 
! Отговори
мааши на Русия преди 4 години
И на децата стана ясно , че руския ген. Решетников е сложил Нинова и Радев за да се обърнат срещу САЩ и ЕС . Другари много сте елементарни.
234
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Винету, защо ГЕРБ "печелят" изборите /с гласовете на дър. администрация, индобългарите и ***.и.т.е/,а после ги освиркват като снощи?
233
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До хм. Хм, и мислиш, че някой ти вярва.
232
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Решетников е фамилията на новия министър на икономиката на Русия. Внимавай какви ги плещиш! Да не ти се завие coпoла два пъти около врата.
231
16
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Снощи българският Народ разбра защо Божков избяга в ОАЕ, защо Кремъл прати Наришкин да му ходи на свиждане, защо Макаров се появи като екзекутор на Левски, защо Радев ще ходи в Москва и защо беше това поругаване паметта на Апостола Васил Левски, по такъв варварски начин !Българи, червената фашистка клика иска да ви върне отново в орбитата на руския Гулаг !Няма да мине !
230
18
 
21
 
! Отговори
Пфу! преди 4 години
Радев: "Ако не им харесва отношението на хората, да се замислят"Ние отношението си към управлението на ГЕРБ го даваме на всички избори от 11 г насам. Само Цецка не харесахме, та се получи тая грешка с тоя червен ***.Това нещо не стига, че случайно попадна в политиката, ами е със самочувствието на някакъв политически гуру. Не си вижда зелените чорапи и червения ***, ами е тръгнало и да ни назидава *** му с ***.
229
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
225 мъничко, червеничко, хората разделя що е то - правилен отговор Бойко Борисов с партийната книжка в джоба.
228
12
 
7
 
! Отговори
Винету преди 4 години
До скъпи сънародници. И къде е проблемът. Народе ???? си каза думата на избори кого предпочита.
227
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това с политическият прокет на Радев е една голяма измислица на Герб. С нея те прикриват провалите си във всичко - в НАП, В безводието което причиниха, в проблемиет с винетките и тол системат, в това че няколко пъти отлагат метрото...те за каквото се хванат само фарове правят това правителство отдавна трябва да е затвора, бедата е, че алтернативата е по-лоша.
226
16
 
11
 
! Отговори
Решетников преди 4 години
Този червен *** живее в някакъв собствен свят и явно не усеща колко е жалък броят на поддръжниците му след като много хора разбраха колко е ялов. То се видя и вчера - 300 души нарочно докарани и сред тях червените отпадъци на Костя Копейкин.