Мая Манолова със седящ протест пред МС, вече е пред парламента

Нейното движение поиска оставка на кабинета
Обновена: 23 май 2020 13:02 | 23 май 2020 12:44, Александър Попов
175

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Мая Манолова и симпатизанти на гражданска платформа "Изправи се.БГ" седнаха на пластмасови столове пред Министерския съвет на нещо средно между хепънинг и протест.

Според организаторите дошли хора от над 20 града и села, но като цяло са няколкостотин души.

Очаква се към този протест да се влеят и майките на деца с увреждания от "Системата ни убива", а за този час - 12:30, е предвидено и автошествие, а хората без коли се насочиха към парламента.

Протестът е против управлението на кабинета, скандира се "Оставка".

Според Манолова Бoриcoв e eдинcтвeният прeмиeр в Eврoпa, кoйтo нe e oтпуcнaл рeaлни пoмoщи пo врeмe нa икoнoмичecкaтa кризa пoкрaй кoрoнaвируc пaндeмиятa, а неуспелият кандидат-кмет на София се закани да иска ревизия на обещаните 4,5 млрд. лв.

Мaнoлoвa зaяви, чe прaвитeлcтвoтo e oтпуcнaлo eдинcтвeнo "крeдити, крeдити, крeдити", a дoри и гoлямa чacт oт крeдититe нe ca дocтигнaли дo нуждaeщитe ce oт тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още по темата: протестМая Манолова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми Лойко да "управлява " така арогантно и крадливо и всяка сврака ще има шанс да яхне народното недоволство. С какво Маяма е нанесла по-голяма вреда на България от Влатко Бездомника например....
27
3
 
5
 
! Отговори
До 9 преди 3 години
Ти си Бай *** N:2, не можеш да изпревариш своя незаменим вожд.
26
14
 
19
 
! Отговори
Жена преди 3 години
Гледах Манолова по новините в 12.00 часа. "Ние обикновените граждани" - подигравка към обикновените граждани, които не носят чанти и обувки, струващи по няколко хиляди лева, не си правят прически на цена над 100 лева, не обитават луксознижилища и офиси за без пари.Жива подигравка с нормалните хора, които здраво се трудят за даси осигурят добър живот.Мая Манолова да вземе да изчезне от общественото пространство,защото цял живот е цицала държавата, мутрите и който й падне.
25
9
 
12
 
! Отговори
много интересно преди 3 години
Значи,искат оставката на Борисов,което не е лошо,но не предлагат нищо насреща!Което вече е лошо!Въпроса е-какъв е смисъла на подобни изпълнения!?
24
13
 
15
 
! Отговори
Смях....смях.... преди 3 години
Дошли хора от 20 града пък на празните столове има няма 15 седящи !? Заначи по няколко града имат по един представител на седящия протест .......
23
18
 
20
 
! Отговори
Манoлова - жалка преди 3 години
Няма отърваване от птеродактила Мая Манолова, няма. На всяка манджа мерудия. По-глупава, себична и проста червена краанта не знам дали има. За жалост тя продължава да вреди на България.
22
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** те няма разлика ,бе. А за БСП/АБВ сакън, недей,молим те......
21
9
 
12
 
! Отговори
Майчето съм преди 3 години
Девизът ми ене знам ка а,*** не а така!Парче съботьорка си падам,тъй като съм от ъндърграунда!Единственото което ме мотивира са зелените и *** евро червонци!Знам,че да ги постигна,трябва да влизам в различни роли,да си сменям начесто макияжът,партиите,убежденията а и нещастниците с които устройвам панаирите!Умрем да го заврем на Борисов,но знам,че ако му го заврем,че умрем я от рак,я от глад.Затуй клатя дървото,та да изкефя поредния олигарх,а и някоя круша да прибера пътьом в раничката!
20
11
 
16
 
! Отговори
Кпии преди 3 години
Тази не е в час.
19
12
 
20
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Дъщерята и зетят на Мая работят като старши експерти в Министерството на труда и социалната политика и в Министерството на здравеопазването. Те защо досега не са подали оставка в знак на несъгласие с политиката на кабинета? ФАКТА, че все още са там означава ли, че те са солидарни с провежданата от правителството на Бойко Борисов политика?
18
9
 
14
 
! Отговори
Дим.Делчев-резил преди 3 години
Димитър Делчев се оризили завинаги като подкрепи червената Мая Костинбродска за кметските избори в София. Това е голям резил - остава за цял живот...
17
16
 
14
 
! Отговори
едно момиче преди 3 години
Внимавайте!Приятелят ми писа коментари за лъжите на ГЕРБ и Борисов в днес.бг и го привикаха в полицията дава обяснения.
16
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мая Манолова да ме хване за омбудсмана
15
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако се наложи да гласувам за леви,по-скоро ще гласувам за БСП или АБВ,отколкото за Мая Манолова!
14
9
 
22
 
! Отговори
Мая-Платената преди 3 години
Седящ протестс празни столове - и кой тогава протестира, като са празни ?!
13
10
 
15
 
! Отговори
До 6 преди 3 години
Не се подигравай с по-възрастните хора ,те имат право, защото мизерстват за разлка от "честните и красиви" му.ри,които ни управляват.
12
8
 
8
 
! Отговори
Хепънинг преди 3 години
Масовото празненство на открито да продължи, от тези които на са заминали някъде по празниците.
11
14
 
23
 
! Отговори
Мая-гургулица преди 3 години
Помните ли сериала "Болница в края на града"?И онази знаменита реплика: "Колежке, ако глупостта можеше да лети, Вие щяхте да се реете наоколо като гургулица!"Като гледам и слушам М. Манолова, само тази реплика ми идва наум. Тя най-добре я характеризира.
10
15
 
20
 
! Отговори
Dio преди 3 години
Спри се, откачалка такава, за нищо не ставаш, кога ще го проумееш това? Ще обясниш ли как си финансира кампанията, как се издържа твоето движение и кой плати днешния "протест"? С какво право сега джавкаш и искаш оставки? Отиде ли в една болница, помогна ли на някого, дари ли 1 лев поне? *** само това знаете - да седите и да врещите. Отврат!
9
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маяма е изключително нахална комунистка. Но това ,което кзва за Рапоний е истина. Но власт тя не трябва и да вижда.