Преодоляхме ли последните препятствия към еврозоната?

Трябва час по-скоро да влезем в чакалнята, смята Милен Велчев
22 юни 2020 18:36, Красимир Ангелов
21

Трябва час по-скоро да влезем в чакалнята на еврозоната, коментира бившият финансов министър Милен Велчев в предаването "Опорни хора" по телевизия Bulgaria ON AIR.

По думите му едно от възможните решения беше държавата да купи акциите на ПИБ. И този сценарий е възможен - държавата да ги продаде на печалба.

Относно цената на акциите – не зная подробности, но вероятно е имало договорка да е тази, заяви Велчев.

Какво още каза бившият финансов министър вижте в следващото видео

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
6
 
! Отговори
1 преди 3 години
юпи велчев,какво си преодолял,имаш минимална пенсия за старост 71 евро,минимална за стаж 126 евро,може ли една държава,с такива минимални пенсии,да претендира за Еврозоната.
17
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо не казва за хотелите си по морето дето брат му управлява . Добре ли са ? Имат ли посетители? Или по-важно е да легализира през тях парите които лапна докато беше във власта . Некадърен финансист дето го докара Дедо Мадридски заедно с онова малко недоразумение Никиту . Напълниха си гушите като пеликани ...
16
0
 
15
 
! Отговори
Уууу преди 3 години
Тоз ще го запомнят като антибългарин, активно работил срещу България, но пък пооблажил се покрай службата и контактите с по-големи антибългари като оня с горите. Не знам какво са ги учили освен мошенгии като брейди облигации, препродажби на акции, вътрешен дълг и други, но съм сигурен че ако го забравят на някой остров може да не си запали огън. Всъщност няма значение, те повечето като влязат във власта май са за срам! Ууу..
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом и тоя пее тази песен така значи лошо ни се пише.
14
2
 
8
 
! Отговори
Демократ преди 3 години
На всички,дори и на Караянчева,е ясно какъв *** ни управлява,сниман с пистолет и банкноти......Е,сега пак ли Меркел и Юнкер ще го млящят по мазната от мазнотийка уста. И нямат ли съвет да оставят такъв индивид да ни управлява? Как спят спокойно,като цял един народ загива? За Мадуро се вдигнаха,а за България мълчат използвачески. И после се чудят,защо бг народът обръща взор към империята на злото... Русия. Това късогледство и цинизъм нас Меркел и сие е ужасяващо.
13
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Некадърникът, който размени дълга от падащ долар към стабилното евро е решил, че хората са забравили и пак се изживява като голям финансов капацитет. Заради него пропуснахме 1 млрд. ползи. Най-малкото което може да направи е да не коментира финанси никога повече.
12
2
 
19
 
! Отговори
Васил преди 3 години
Тоя крадец кога ще влезе в затвора? За миналата година е получил 20 млн. евро само като премия за бандитизма!
11
0
 
16
 
! Отговори
Умерен цесекар преди 3 години
Тоз много мазна мутра има направо да го напсуваш къде го видиш.
10
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Милен Велчев к'во даваш съвети а не си в затвора. Ти и онзи плeшивия мадридски кoмapджия нанесохте един от най страшните удари върху бедните българи и България с поколения ще плащаме само вашата некaдърност и алчност
9
3
 
10
 
! Отговори
МЕНКО преди 3 години
ЗА ЕВРО ЗОНАТА,СПОКОЙНО ПИТАЙ СПЯЩИЯ БУДА,БАБАТА ИЛИ НАКРАТКО БОЙКО БОРИСОВ!ТОЙ Е В ЧАС,НО САМО ДО КРАЯ НА ТАЗИ СЕДМИЦА!БЪРЗАЙ,БЪРЗАЙ,ЧЕ ВРЕМЕ НЕ ОСТАНА!СЛАДКИ СЛАДУРИ,ПОМОРИЙСКИ ***!
8
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Биволестия защо не е в затвора!?......
7
1
 
22
 
! Отговори
саки преди 3 години
Този рогоносец,дали още не е разбрал,какви финансови щети нанесе на България икакви золуми има в Поморие,управлявани от ...брата?Силно изцъклелн,здраво озъбен ипак ламти за още!
6
0
 
22
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
Мисирката що не го пита за далаверата с брейди-облигациите, белота на яхтата в Монако, какво общо имаше с Доктора/бог да го прости/?!
5
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още едно-две чекмеджета да напълним и сме готови!
4
1
 
10
 
! Отговори
Лора преди 3 години
Милене,Милена за къде си се разбързал?Ще скубеш млечка,цяло лято!ИМА ДАЖЕ И ЦАРЯ!Вервай ми!
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По скоро да влезем , защото парите на Велчев са в евро
2
4
 
12
 
! Отговори
Не преди 3 години
бойко наля 200 милиона на два пъти в nuб заради недостатъчна капидализация но пропусна банката на инвecmбанk която има същите проблемиизлъга защото nuб е банkата през която си изнася кюлчетата злато за чужбина и да не почнат да го заливат с компромати и от тамна Баце му дреме само за еврозоната в нощното шкафче
1
4
 
14
 
! Отговори
бг тапак 53% преди 3 години
Ще влезем друг път. 2008 бойко лъжльото разправяше как трябва да измаже още една стена на калотина и влизаме в Шенген...Сега сме 2020