Цветанов прогнозира: ГЕРБ ще получи под 500 000 гласа

Бивши кметове напуснаха партията и го последваха в новата му формация
Обновена: 15 сеп 2020 09:35 | 15 сеп 2020 09:35, Петя Славова
164

Бивши кметове на ГЕРБ напуснаха партията, за да станат част от новата формация на Цветан Цветанов. А доскорошната дясна ръка на Бойко Борисов е готов да разговаря с всички партии с десни убеждения.

"Разговорите, които правя през последните няколко месеца, е да намеря съмишленици, които са за евроатлантическата насоченост на проекта, който правя. Водя разговори както с представители на ГЕРБ, които напускат партията, така и с хора от целия политически спектър - в център/дясно", каза Цветанов Цветанов в интервю за Bulgaria ON AIR.

По думите му в последните месеци хората получават сериозно разочарование.

Още по темата

"Много от тези хора, които са честни и с капацитет, представители на ГЕРБ в местната власт или в други области на страната, имат необходимите качества, но виждат, че всичко, което беше създадено през годините... за много кратък период ГЕРБ се превърна в най-мразената партия. Което е абсурдно и толкова голяма политическа грешка на тези, които днес управляват партията и тези, които управляват държавата", допълни бившият втори в ГЕРБ.

Според Цветанов тази грешка се дължи на загубата от реалността.

"През всичките тези години, участвайки активно в стария политически проект, аз бях човекът, който първо носеше отговорност, имах постоянно комуникация и решавах проблеми, които те поставят както на местно, регионално, но така и на хората, които са присъствали както на приемни дни като депутат, така и на срещите, които съм правил в цялата страна", подчерта той.

Бившият вътрешен министър коментира, че структурирането на една партия е много къртовска работа.

"Правителството изцяло се отклони от управленския си стил, който имахме в първия мандат и когато аз бях депутат в изпълнителната власт", категоричен е Цветан Цветанов.

"Процесът и спиралата, в която влезе ГЕРБ, тази промяна на поведението при тези обществени констатации и протестите отвън - партията ще загуби страшно много. Прогнозата, която аз мога да дам е, че те ще получат под 500 000 гласа. А колкото по-дълго управляват - те могат да паднат и доста под тези гласове", каза още основателят на "Републиканци за България".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толкова, дори по-малко са истинските гласове на ге'п.
124
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Без смяна на чипа няма как бг да върви... Има ги студентите завърлили на запад, НО... Едва ли биха се завърнали децата на не комунисти
123
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цветанов, заедно с цв. К. Убиваха. Забравиха кви ги вършеха. Не ни еняше. Бити карти, който мисли с горните си глави, не би им простил. Но ваша си работа. Ние картофи, животни си произвеждаме и гледаме. Може и без публикация. Родината е там, където човек е спокоен и щастлив. Щом и 3 годишните дечица.. Тук на запад, не искаме в бг искаме при баба на море през лятото.. Цветанови, яко ще ви срине и сие интелигенцията
122
0
 
8
 
! Отговори
Цц преди 3 години
До цц, какво ще направите с гербаджии кметове и заместник кметове по общини, които от БКП,БСП сега са от ГЕРБ,*** крадат и за умрелите.това става в община Тервел.те смениха всички партии само и само да са във властта.гепят за последно.има Коледа за всяка ***.има Видов ден.гадове.
121
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този най много разруши имиджа на ГЕРБ!
120
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бивш ГерберТези,които напуснаха ГЕРБ или бяха изгонени,също не се отърваха,бяха разболяни тежко техни близки или те самите,просто тази партия и всички участвали в нея,трябва да се закрие,защото пося масово смърт в България,постлаха килим от трупове в цяла България,най-добре да се замени с БСП,те със сигурност са опозиция.
119
6
 
14
 
! Отговори
аз преди 3 години
До Бивш Гербер на кои безумия по-точно? на строежа на пътища или на увеличението на заплатите на учителите, или на добавките по 50 лева за пенсионерите? Бойко е мъдър държавник! Другите са лицемери!
118
8
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До Анонимен/121Никой не принуждава народа! Просто народът е от мързеливи продажни к...
117
0
 
9
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До Бивш Гербер/115И ко, след бкп, сдс, герб, сега ще идеш при цветанов, а?
116
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чужди партии ни управляват. Партии на САЩ, на Берлин, всеки от Запад праща партии на българския народ и казва - "Гласувайте за този, за да получавате европейски субсидии. Ние ще даваме европейски субсидии само на този политик."Народът е принуден да гласува за чуждата партия заради пари.
115
1
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
"А доскорошната дясна ръка на Бойко Борисов е готов да разговаря с всички партии с десни убеждения." - само така: "Леви, десни, леви, десни..." и най-десният пасито дет се подложи на луканов и спаси 1990та БКП от разпад.
114
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цецо знае много за всички. Всички са в джоба му. Всички треперят от страх.
113
0
 
3
 
! Отговори
До бивш гербер. преди 3 години
Моля?! Неумеите ли да анализирате, или няма значение Борисов да хвърлят кал в гърба, личето, в краката, няма значение къде важното е да хвърля, все някоя буца ще се лепне и ще свърши своето,да злепостави, да сее интриги, да разидинява хората, да образува групички на алчни, долни, завистливи Цветанов и!
112
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде са старите хипари и музиканти, да запеят "Бойковизмът си отива, спете спокойно деца".Оказаха се десни фашизоиди, които не се борят с фашизма и дясната диктатура.
111
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цветанов най-добре знае колко са реално гласовете за ГЕРБ. Останалите гласове са фалшиви.
110
8
 
8
 
! Отговори
Бивш Гербер преди 3 години
Герб се разпада .20% от структурите вече са при Цветанов и още 50% се колебаят .Всички кординатори по области са били обаждани и заплашвани от Борисов с езика който е добре познат от изтеглите последно време записи . Досега единствено страха държеше областни управители ,кметове и координатори да се опълчат на безумията на Борисов .Вече страх няма.Възмездието е близо !!!
109
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коалицията в следващия парламент ще е ГЕРБ+Слави трифонов+ДПС. Бог да пази България!
108
0
 
6
 
! Отговори
ПЕНКО преди 3 години
В КЪСНАТА СИ МЪЖКА КРИТИЧЕСКА ВЪЗРАСТ БАЩА МИ БЕШЕ ОЩЕ ПО-ЗЛЕ ОТ ЦЪФТОКА, НО НЕ ГОВОРЕШЕ ГЛУПОСТИ НА ВСЕОСЛУШАНИЕ -- САМО ПОЛУЧАВАШЕ ЗАДУХ ОТ НЕВРАСНЕНИЯ И МУ СЕ НАПУКВАХА УСТНИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!
107
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За Цветанов са два вида хора: мр...и и д....ти.
106
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цветанов и Борисов бяха идеален тандем.