Президентът Румен Радев няма да създава нов политически проект

Президентът ще подкрепи тези, чийто приоритет е народът
Обновена: 26 сеп 2020 12:22 | 26 сеп 2020 12:21, Елка Василева
187
Президентът Румен Радев няма да създава нов политически проект
Снимка: архив, БГНЕС

Президентът Румен Радев не смята да започва нов политически проект, защото целта му е да подкрепя тези, които работят в полза на хората. Държавният глава заяви това в Карнобат, където е на посещение по повод празника на града, предаде БНТ.

Държавният глава Румен Радев днес пристигна в Карнобат по повод патронния празник на града.

Президентът категорично заяви, че няма да създава нов политически проект, тъй като подкрепя всяка партия, която защитава интересите на народа.

Още по темата

"Все повече граждани и организации припознават президента като важен фактор за реалната промяна в страната. И все повече различни партии, сдружения и организации изразяват подкрепа на позициите на президента и на тезите на президента. Аз отдавна съм заявил, че подкрепям всяка организация, партия, движение, чийто приоритет е българският народ, а не тясно партиен интерес. Така ще продължавам да ги подкрепям", заяви Радев.

„Делириумът на министър-председателя буди все по-голяма тревога“. Това каза още Радев по повод снимките от спалнята на премиера Бойко Борисов. „Господин Борисов превръща 7 милиона българи в заложници на своята параноя, а знаете, че гузната съвест ражда параноята“, уточни държавният глава, цитиран от bTV.

През седмицата премиерът Бойко Борисов обвини президента Румен Радев за появилите се снимки, заснети в спалнята му. "Президентът вече също е политически играч. Той не е безпристрастен и това го прави субект. Много пъти съм изяснил как коварно неговите хора от най-близкото му обкръжение ме "сготвиха" по един много елементарен начин", коментира той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Леля Корни няма да му позволи да и прави конкуренция.
29
2
 
23
 
! Отговори
Справедливост преди 3 години
Поредните приказки изпразнени от съдържание. Приказки, че мисли за народа. Ами не му стиска да на направи партия, защото ще види, колко народ го обича и че народът не обича само празни приказки, а конкретни предложения и действия, нещо което не видяхме от него. Злобата му е толкова голяма, че и доброто не приема.
28
3
 
25
 
! Отговори
под чертата преди 3 години
Какъв проект ще създава, че кой ще гласува за него? Ще остане под чертата. Защото е най- пр.-ос.-тия президен, който изобщо не е в час със световната политика и световните събития.
27
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо да прави партия. Той вече си има. Казва се Бсп. Първанов който беше в пъти по- свестен от Радев направи вече тази грешка да направи партия след края на мандата му,защото по статистика имаше голямо одобрение и после се видя,че хората всъщност са давали висок процент одобрение на институцията президент,а не на политика Първанов. С Радев е същата работа. Щом вече не е президент ще изгуби рязко доверието и изчезва от сцената
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
RRadev e bg liceto na guznata savest, a tv govoritelkata mu sigur barka keks na bulkata. :-)
25
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще направи проект, но след изборите, ще е късно. След мандата си, е клиент на прокуратурата. Така че като помисли, ще спре да вярва на платени проучвания, спешно ще се задейства, щото няма избор. Не че ще го спаси, но ще се прави на жертва, а това е вид реклама.
24
3
 
22
 
! Отговори
543 преди 3 години
Прочетохте ли че в Венецуела няма ток, така както беше при нас при комунизма. това ли искате пак?1111
23
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбира се, че няма да създава, защото ако създаде ще лъсне какъв точно му е реално имиджа в проценти.А това, че говори от трето лице за себе си (за президента, на президента) показва, че отгоре на всичкото си е повярвал, че си върши добре работата като президент.
22
2
 
27
 
! Отговори
Извънредно положение преди 3 години
Ей ***, нали Румен Рубладжийски щеше да оглавява партията на честните безпартийни, защо така се дъни това момче?
21
2
 
24
 
! Отговори
национален предател преди 3 години
Това недоразумение ще остане в историята като най-неподходящия човек, избиран някога на този висок пост. Ще го запомним като най -***.и.я и неадекватен президент, агент на чужда държава, национален предател.
20
0
 
20
 
! Отговори
Бож. преди 3 години
Путин не дава да има разцепление в Бееее СП: затова няма да има крейзидентска партия.
19
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слабо, значи иска да си е президент и да не зависи нищо от него, чиста работа но з анего не за народа , който има надежди в него!
18
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
imat zabrana da izpolzvat fizicheski orajia na voennoto uchenie TP...polzvat psihicheski orajia za masovo poraziavane...armeiskoto teatralno uchenie TP prodaljava...i vsichki bg generali uchastvat v teatera TP...A vie publikata triabva da strahuvate...:-)...vse pak ima paralelen teatralen 50 godishen kirmizi ubilei na bulgarskite ortodoksalni fashistki teroristi ...
17
28
 
4
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
Надяваха се Бойко и гербаджиите, и даже го подканяха да направи политическа партия. Тогава щеше да им дойде дюшеш да разцепят протестиращите. Но не би.А президентът Радев има почти три пъти по-голям рейтинг от Бойко. Ех, мъка!
16
7
 
34
 
! Отговори
това нещо като НИЩО преди 3 години
Разбира се че няма да създава проект, неговият проект вече е създаден от Николай Малинов. Двамата бягат в една писта. господарите му от Москва искат България да излезе от НАТО и ЕС и това недоразумения, наричащо себе си президент няма да се спре пред нищо. този човек е нещо като голямо НИЩО. За 4 години не свърши работа за 2 ст., една добра дума не каза за българския народ и държавата ни, всеки празник помрачаваше с траурни слова и разделяше народа. Няма моралното право да се нарича президент.
15
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ви ли е смешна клюкарката от Славяново?Безгласната буква на най-безсмислената служба в България..
14
9
 
29
 
! Отговори
GG преди 3 години
Няма да прави партия, защото вече си има такава и работи с пълна силна за нея, а именно БСП/БКП !
13
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв проект,днес неговата партия има конгрес! Той защо не е президиума като почетен гост?Нали е единствената им победа за толкова време..е,малко ялова,но победа!
12
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Задачата на агента и на руското бсп е да разклатят държавата и да ни тикнат в лапите на Русия и да нямаме ток и вода, като в братска Венецуела.
11
41
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голям българин, голям политик!Безкомпромисен борец против мафията!Респект!