Доц. Мангъров: Тази неясната сила кара цели държави да се самоубиват икономически

Рещението му да стане част от АБВ било човешко, не политическо
4 фев 2021 18:23, Нели Христова
159
Доц. Мангъров: Тази неясната сила кара цели държави да се самоубиват икономически
Снимка: БГНЕС

"Ако исках да оглавя листа, щях да бъда в друга партия. Моето решение да бъда в АБВ не е политическо, а човешко. Това е партия, която се обърна към мен, довери ми се, защото споделя моето виждане за нещата. И на практика тя ми дава пълна свобода. Не съм ангажиран с нищо. Мисля, че изборът ми е правилен и бих посъветвал много хора да ме последват. В момента разделението не трябва да бъде леви-десни, а да има обединение срещу тази неясна, неведома сила, която кара цели държави да се самоубиват икономически. Не знам каква е тази сила, не мога да я формулирам, но тя съществува. Целият свят се е побъркал и реагира по крайно неадекватен начин".

Това каза инфекционистът доц. Атанас Мангъров пред bTV по повод новината, че влиза в листите на АБВ. "Не ми е била целта да вбия клин между Петков и Първанов", обясни той.

"Страните, в които мерките са най-големи, заболеваемостта е по-висока, там се появяват нови щамове. Това е феномен, който ще мине през цялото човечество и ще си отиде когато се получи т.нар. колективен имунитет. Много хора ме питат дали да се ваксинират и аз им казвам - все едно ми задавате въпрос дали да се ожените. Проблемът пред тези ваксини е, че те не са изпитани по правилата", допълни доцентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
17
 
12
 
! Отговори
Маг Минчо преди 3 години
Сравнете доцента с хора,които много повече вършат работа около пандемията! Този индивид получи прекалено много телевизионно време за собствена реклама,налага инатливо своите идеи от екрана,държи упорито на своето мнение като единствено меродавно!Отдавам всичко ставащо, като изчерпване на медиите откъм атрактивност,но ако вече доскучаващия ни Мангъров е избора, по-добре да гледаме изявленията на Президента.
84
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още един спасител на народа!
83
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ти ли бе приятел??? В България всеки прави това което не му е работа! Малко ли ти е че скубеш пациентите си! Остави хляб за политиците!
82
1
 
6
 
! Отговори
БТА преди 3 години
Относно Танзания - от Април НЕ СА ОТЧИТАНИ НИТО ЗАРАЗЕНИ, НИТО ПОЧИНАЛИ. И НЕ ЧЕ НЯМА ТАКИВА.
81
2
 
6
 
! Отговори
Ники преди 3 години
Тази сила се нарича ЕГОЛОГИЧНО ЗАМЪРСЯВАНЕ ,което причинява състоянието Синдром на Емоционалния Срив
80
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно къде отиде грипа тая година? Май за пръв път от 50 години няма грип. Подозирам, че накра ще се окаже, че лани от грип са починали повече отколкото тоя година от ковид.
79
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Христо Христов"ПП. Не мио се мисли, колко по-зле би било положението, ако вирусът беше тръгнал от германия с неадекватните пенкилери от роберт кох, белгия с неадекватните здравни министри или холандия с всички тези неща накуп."Ти ако можеше да мислиш, щеше да осъзнаеш, че щеше да е същото каквото е сега, но ти не можеш.
78
19
 
5
 
! Отговори
Медик преди 3 години
Тоя БКП цар вул е доцент,колкото аз съм санитарка!!Записа се в АБВ за да им благодари,че навремето са го допуснали да следва с РАБФАК,а и за подарената си титла,която не заслужава от никаква гледна точка!!Пелтечи,ъка и мъка като недоразвит първокласник,а се има за голямата работа!!Същия е като тая па плач дето мяташе яйца и домати и се петлееше в краката на софиянци да не могат да отидат на работа и да не могат да си приберат децата!!Съботьор като Грипена,Маютката,пикаещия в шадравана,триото!
77
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Силата е много ясна, Мангъров. Поразрови се малко и ще ти се изясни картинката. Половината свят вече разбра.
76
19
 
14
 
! Отговори
Хаха преди 3 години
Целият свят побъркан, само Мангъров нормален.
75
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахахаха, решението му не било политическо.Щото партия АБВ е природонаучна дружинка
74
8
 
11
 
! Отговори
А бе преди 3 години
Защо тезата на такива хора е КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ? Не се сбъдна колективен имунитет + пиене на чай според нашия пишман ПророкХората се вълнуват от истински правилните решения, а не от мазохистичния поглед на някакъв сбърканяк с медицинско образование към този глобален проблем.Неговите полуобяснения не са решения, а съмнения!
73
10
 
4
 
! Отговори
Питър преди 3 години
До До ПитърСпоред мен символиката на появата на тази "чума" през 2020, точно сто години след испенския грип и 200 след епидемията от холера е много западна, за да е случайна. Също така - точно в разгара на търговсакта война на САЩ с Китай. Много ме съмнява, че руснаци са пуснали вируса (да не забравяме, че те първи изкараха ваксина) - хем конфронтират Китай със Запада, хем удрят Европа и САЩ. Надали ще разберем някога
72
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мангъров започна с предизборната агитация. ***
71
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докторе гледа ли тв ..в Танзания няма маски и ваксини )
70
4
 
6
 
! Отговори
Хипократ преди 3 години
И какво ще направи Мовгъров като дупетат в БГ парламента?!?! Някакво Космическо чудо ли ще последва???
69
1
 
17
 
! Отговори
До Питър преди 3 години
Мисля, че Люк Монтание е прав. Но го шитнаха набързо. Най- вероятно в лабораторията в Ухан са изследвали короната и разработвали ваксина срещу Хив. Така е бил изпуснат вируса непреднамерено. И друг път са изпускали вируси от най- различни лаборатории.
68
16
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Тоя па фъфлек и той се помисли за нещо.
67
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 59Да, има и 30 броя под 50 ... със средно тегло 45 кила над нормалта. Какво следва - ще ми забраниш свинското, сладкото и плодовете (да и от тях се пълнее, ако прекалиш) ли/
66
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПитърИ в качеството си на какво или какъв го твърдиш това? "Ми ней бил истествин вироса, шот ас мноо ги разбиям удиш ли!"