Новата здравна комисия ще изслуша проф. Ангелов

Той ще говори за всичко, свързано с пандемията от COVID-19
22 апр 2021 07:10,
30
Новата здравна комисия ще изслуша проф. Ангелов
Снимка: БГНЕС

Новата здравна комисия към 45-ото Народно събрание ще проведе първото си заседание в четвъртък, предаде БГНЕС.

След като депутатите обсъдят прилагането на вътрешните правила за организацията и дейността на Комисията по здравеопазването, приети на 18 май 2017 г., като точка 2 е записано изслушване на министъра на здравеопазването. Проф. Костадин Ангелов ще бъде изслушан във връзка с пандемията от COVID-19.

Предстои и представяне от министъра на здравеопазването на актуалните проблеми в системата на здравеопазването и взаимодействието с Комисията по здравеопазването за разрешаването им. Ще бъдат обсъдени приоритетите в областта на здравеопазването и свързаните с тях предстоящи законодателни инициативи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
лекар преди 3 години
Педерасът родом от Нова Загора с присаденият мокет на темето , ботокса , филърите и оскубаните вежди е по-секси от членката на здравната комисия на народното събрание д-р Даниела Дариткова , даже е по- компетентен , казват , че е бил професор и гадже на артиста Вл. Карамазов .
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Моля, напишете имената на членовете на новата здравна комисия, като посочите дали са лица от системата на здравеопазването, какъв ценз и опит имат и т.н.
16
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"На мен ми харесва Ангелов. Човек с позиция и действия."Така е. Никой друг не може да извика бус на кренвирши "Леки" за да превозва ваксини. Друг не би си позволил подобно действие. Само истински мъ... оп, извинете, забравих че Карамазов го е прекарал отзад. Само истински упр... оп, извинете, забравих че е марионетка на Вожда. Само истински... добре, няма какво да си го извъртаме, не е от най-интелигентните, но пък е верен на Партията!
15
1
 
2
 
! Отговори
Оффффф! преди 3 години
Тоя пак ще разправя колко прекрасно се е справил и колко добре работят "мерките", въпреки, че сме на челните места по смъртност в Европа и света. Кунчев вече обвини хората, че били болни и затова умирали.
14
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На мен ми харесва Ангелов. Човек с позиция и действия. За пореден път опозицията се опитва да омаскари някой, за да има политическа изгода. Човека си върши работата . Нищо по-малко от всеки друг. Само дето вие си спите в офисите, а намтвх цял ден им врът микрофони в носа.
13
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Маската не може да те спаси от това ако има някой заразен да не се заразиш."Дистанцията и носенето на маски намалява скоростта на разпространение на вируса и препълването на болниците (каквото видяхме минялия Декември).
12
2
 
5
 
! Отговори
Боток преди 3 години
Този ще разпъва ластика като ще говори лакардии.
11
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 11Не виждам смисъл в това един турист от друга държава, да трбва да влезе с тест в държавата. То по тази логика ако някой реши да отиде от Варна в София, то и той трябва да си прави тест.Винаги преди ковид персонала на заведенията не са носили маски и така са обслужвали клиентите. Аз не задължавам никой да носи маска. Не съм виждал никой да се дезенфекцира никъде въпреки че има на всякъде дезинфектатор.
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя кой го набеди за специалист и разбирач по вируси? Световно известин учени си признават, че с категоричност не може да се каже много за вируса, ама тоя тунингован т*пак знае всичко...
9
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 8Което значи какво?Всеки *** влиза в държавата без тест, митка си където иска без маска.В заведенията отново сме сърдели и те обслужват без маска и без задължението за дезинфекция след всеки клиент! Отделенията за ковид спират да действат като специализирани такива и всеки с ковид е с останалите болни с белодробни заболявания. Лекарите не получават добавки, от което следва че никой няма да работи с ковид. И да, всички ученици вкупом са на училище. Никой не дизинфекцира градския транспо
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 9Чая помага при този вирус.Маската не може да те спаси от това ако има някой заразен да не се заразиш. Ако можеше вируса щеше да е изчезнал на 100 процента
7
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да 6За кого говориш, за Мангъров ли?Защото наистина е държавна измяна целият свят да гори, да няма нормален достъп до нормални ваксини и да се казва на народа да се пие аспиринче и чайче, и че маска не се носи даже и в болницата. Да, това определено е държавна измяна!
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 7Ако изтече последната заповед и нямаме здравен министър то мерките приключват.
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз искам решения! Не ми пука коя комисия ще ги взима. На 30.04 всички мерки приключват и някой трябва да каже на хората какво се прави на 1ви, защото иначе всичко ще отиде по дяволите за 1 седмица. Да си налягат парцалите и да работят, не ми пука кои са, искам резултати! За това народа ги избра! Да работят, не да се дърлят.
4
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще говори едни и същи неща които ги и наизустил Трябва му прокурорска комисия която да му повдсигне обвинение за държавна измяна
3
4
 
11
 
! Отговори
ПРЕДУБЕДЕНИ преди 3 години
Нека бъде публично изслушването. Защото хора като Мая Манолова и Нинова, като Слави и Тошко са дълбоко предубедени и ще търсят под вола теле.Нека се види дали няма да задават глуповати въпросчета като Корнелия на финансовия министър.
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може и без тия платени лекари и професори ,и телевизии
1
5
 
10
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
А защо не извикат и Кирил Ананиев! Не беше ли той здравен министър допреди 8-9 месеца! С всичките нокдауниу локдауни.... от началото на всичко това! И дори беше на футболен мач за купата насред кризата!