Борисов: Моделът "Радев" означава застой, хаос и разруха

Целта е да се охранява само шайката на Радев, пазят ги от народната любов, написа лидерът на ГЕРБ
539
Борисов: Моделът "Радев" означава застой, хаос и разруха

Асен Василев нарочно прибра парите, които оставихме за завършването на магистралата, за да не бъде признато направеното от нас, написа в своя профил във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Видях с очите си, че АМ “Хемус” в отсечката Бухковци-Белокопитово е готова и остава единствено да се положи маркировка, за да бъде пуснато движението. Хората могат да стигат бързо и безопасно от Шумен до Търговище. Варна е на 40 минути оттук. Но това няма да се случи, докато управлява моделът "Радев", написа още лидерът на ГЕРБ.

"Асен Василев нарочно прибра парите, които оставихме за завършването на магистралата, за да не бъде признато направеното от нас. Благодарение на Румен Радев няма нито един работник тук. Но тази магистрала не е моя, тя е на българите. Както обещах - тази магистрала щеше да е напълно завършена до 2 години, ако управлявахме ние", посочва още Борисов и продължава:

"Как ще възстановят икономиката – с вдигнатия юмрук на Румен Радев ли? Не могат да се справят нито с ваксинацията, нито с миграцията, нито с инфлацията. Моделът "Радев" означава застой, хаос и разруха. Толкова могат служебният кабинет и Станислав Трифонов".

"Единственото, което направиха, е да свалят патриарха от колата. Целта е да бъде охранявана само шайката на Румен Радев. Пазят ги от народната любов", завърши още Бойко Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


539
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
350
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ало Ваньо?
349
15
 
28
 
! Отговори
Въпросът е, преди 2 години
Кой окраде парите за Хемус? Моделът Радев е , че имаше половин милиард заделени за магистралата, а сега тези пари изчезнаха! Моделът Радев е ...виновни няма! Преди , за всичко виновникът беше един, а сега ,Радев се скри зад полата на новата "оперетна прима"Деса, и виновни...няма! Къде са парите бе, нещастници?
348
28
 
18
 
! Отговори
Избирател преди 2 години
Кой е този Борисов, че ще говори за модела Радев. А и доста станаха Радевците, които му пречат. Един в президенството, друг в Народното събрание, трети в БНБ-то. Методиев Борисов обърка България, а и неговото правителство емитира облигационния заем за 16 милиарда евра. Да му мисли партията му как ще го изплаща. Честито на финансовите експерти на партиите.
347
2
 
2
 
! Отговори
Само преди 2 години
Една е грешката - че тия три думи са с малки букви !
346
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обещавам да му нося Банани и Цитруси редовно ... Такъв талант не е за пропиляване ...
345
25
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много ми харесва да чета глупотевините на Вожда .. Не знам какво ще правя, когато отиде в ЦСЗ ... Ще ми липсва, честно ...
344
20
 
15
 
! Отговори
Тоя преди 2 години
защо са го изтървали от 4- ти километър?Нямаше го няколко дни и сега да навалса с глупотевините.Ама яко ***, нощна смяна,действайте!
343
16
 
6
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анониментака е...според мафията...на боко дедо му...ен.чар,натрупал...евраци и кюлчета...и сега боко плаща...като ен.чар,1ограбващ Народа ни за власт,оставил възрастните без хялб...с 300 лева бре,и викат ама ние ги храним...те продават животите им,създаденото от тях на скрап,училища, болници,заводи,язовири,пътища до недостъпни,боко и политическата са национални предатели...това е истината,и ако не се взеем в ръце...имаме проблем...гладните...ще дойдат,като силна вода са...като пожар са...
342
14
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
ами...защото ако ...на тези години радев повози...резила кубрат...няма го свалят жив!...гроб лъжат кубрат,че ако го издигнат за кандидат и имат шанс...а дано...и носиш името на велик Български Хан...срамиш баща ти дал ти го...по делата...не по парите съди Народа ни!!!
341
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз за пръв път чувам че държавата строи пътища.Преди винаги казваха че Борисов строи и плаща .
340
14
 
20
 
! Отговори
Кубрат-президент преди 2 години
След като Грипен Радеф ни е президент, защо и Кубрат да не може?
339
16
 
26
 
! Отговори
Борис преди 2 години
Браво на Бойко!Голям страх ги тресе -те на Рундьо.Постовете бият рекорд щом се появи любимеца на нормалните хора Бойко Борисов-истински лидер и държавник.Рундьовци понеже са нено-Рмал-Ни казват,че Обама е бял а Байдън бил черен представяте ли си колко са лу-Ди
338
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако канадците се изтеглят от България значи идва Доган
337
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До БойколандияА защо пенсиониран военен, член на БКП се натиска да е президент?
336
16
 
22
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Оставка -некадърници.Да се връща Бойко Борисов!
335
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До БългаринВинаги ГЕРБ!
334
22
 
18
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Никога вече ГЕРБ!
333
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов е прав.
332
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ не са никакви комунисти, а съвременни и модерни КАПИТАЛИСТИ. Събудете се!
331
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отишъл е да изплати заплати от джоба си. Това е неговия модел.