Асен Василев ще се бори за министерски пост, а не за премиерски

Според него Румен Спецов се е справил идеално с работата си
26 сеп 2021 11:54,
114
Асен Василев ще се бори за министерски пост, а не за премиерски
Снимка: БГНЕС

Бившият финансов министър Асен Василев ще се бори за същия пост, ако формацията „Продължаваме промяната“ направи правителство след изборите, обяви самият той в ефира на Нова тв.

Той поясни, че между новата партия и ГЕРБ има огромни различия. Според него единственият начин двете формации да седнат на една маса за политически разговори, е ГЕРБ да обявят, че подкрепят съдебната реформа.

„Ако ГЕРБ се събудят една сутрин и кажат: „Да, ние ще подкрепим работеща прокуратура, работеща съдебна система и всички, които са нарушили закона до момента, ще отидат в затвора” – тогава нека да заповядат на разговорите”, поясни Василев.

Още по темата
Той е категоричен, че шефът на НАП Румен Спецов се е справил идеално с работата си.

„Повиши събираемостта значително, което не е лесно. Досега не съм чул нито едно обвинение за него, което да бъде потвърдено от Гешев или от фактите", коментира бившият служебен министър.

„Защо Спецов толкова много притеснява колегите от ГЕРБ? Да не би да е, защото като започнахме да проверяваме големите фирми и да повишаваме събираемостта, това да е ударило някого по джоба?”, попита той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз си помислих, че има нова партия ПП, която ни предлага алтернативни политики и иска власта. То било, Василев искал министерски пост. Министър искам да стана, мамо! Друго неща.
79
10
 
32
 
! Отговори
Тошко Йорданов преди 2 години
Ей Кокорчо,цяла България разбра,че си един долнопробен КРАДЕЦ НА ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ПРОДУКТ! Имаме неопровержими доказателства за свинщините ти от твоите партньори в Англия,Холандия...КЛАСИЧЕСКИ МОШЕНИК ! Къде си хукнал бре,пи- нагъл си и от Канадеца и от Спецов ДДС - то..
78
6
 
27
 
! Отговори
Българин! преди 2 години
Да, ние ще подкрепим работеща прокуратура, работеща съдебна система и всички, които са нарушили закона до момента, ще отидат в затвора Абе клоун, ако това, което искаш се случи нали се сещаш, че ВСИЧКИ ЩЕ ВЛЕЗЕТЕ В ЗАТВОРА! Депутати, министри ... ВСИЧКИ, КОИТО СТЕ УПРАВЛЯВАЛИ БЪЛГАРИЯ В ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ! НАЧЕЛО С ВАС И С ЛЮБИМИЯТ ВИ ЛЕТЕЦ! Опитът за вдигане на въстания и за сваляне на законно избраната власт СИ Е ЧИСТ ОПИТ ЗА ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ който до не отдавна се е наказавал с разстрел!
77
5
 
26
 
! Отговори
ПРОМЯНАТА продължава преди 2 години
А.Василев съди Тошко Йорданов, ЗАТОВА, че Тошко го е издал в България, ЗА Далаверите му в САЩ.....ха.хахахааа
76
7
 
4
 
! Отговори
Живко от Варна преди 2 години
Нуждая се от приятелка която да ми стопли сърцето с любов ! Може ли да ми помогните да живея добре смислен живот ?
75
2
 
13
 
! Отговори
Тралала преди 2 години
Сега от ИТН ще се усетят, че съдебната система трябва да смени по-спешно от прокуратурата
74
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дипломата която показа лъжеца Петков, че е завътшил харвардският университет коренно се различава от оригинала.
73
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Асанчо откакто си финансов министър инфлацията се увеличи и ако в бъдеще си финансов министър сигурно ще очакваме хиперинфлация. А не мерси
72
30
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Въобще не ме интереса къде и какво са завършили. Говорят грамотно, държат се културно, вършиха си работата професионално и стегнато, излъчват добронамереност, а не егоцентризъм и нарцисизъм. Нормални, приятни, млади хора! Писна ми от мутри, крадци, шмекери и некадърници!!!
71
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е " някакъв месечен курс". Лично проверих. КП е с магистратура, а АВ е с бакалавърска, а след нея, и с магистърска степен.
70
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До "Киро Лъжеца:: А ти провери как изглежда една истинска диплома от Харвард. Тя е на формат А4 лендскейп, а на на дължина, както показва Петков. Просто на Петков сте му изработили фалшива автобиография и фалшив имидж, който ... " _________________________ Не аз, а вие проверете. Ама от източник в Харвард, а не от постове и коментари на незнаещи коментатори. Дипломите им са в различни варианти, според училището/колеж, годината на завършване и т.н.
69
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те тия с "харвардски дипломи". Завършили някакъв месечен курс и айде - ВИСШИСТИ от ХАРВАРД. Това хвалбата е опасно нещо.
68
7
 
19
 
! Отговори
Расово и Пишурка преди 2 години
Даа... мераклиите да управляват все повече свалят нивото: тоя е мошеник от световен мащаб, Кирчо Канадеца е ясен, а въпросния културист от НАП си продаде фирмата на един "юнак" от Черни Връх Вълчедръмско!!
67
9
 
18
 
! Отговори
Аллоу, КИРЕ... преди 2 години
Къде ти е харвардската диплома, че ми свърши тоалетната хартия.....
66
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До тяСъбрал за хората пък актуализирате бюджета. Нали бяхте събрали 2 млрд в повече юни месец, къде изчезнаха те?
65
7
 
18
 
! Отговори
Киро Лъжеца преди 2 години
А ти провери как изглежда една истинска диплома от Харвард. Тя е на формат А4 лендскейп, а на на дължина, както показва Петков. Просто на Петков сте му изработили фалшива автобиография и фалшив имидж, който агресивно ни се налага всеки ден по няколко пъти във вашите платени медии, които ви обслужват.Къде е разследващата журналистка Бенатова, Йончева да проверят как Кирил Петков даде 35 млн лв от нашите пари за несъществуващ завод за електроколи, който е на фаза гола поляна?
64
14
 
7
 
! Отговори
ГРОБ=ДПС преди 2 години
Вашата песен е изпята колкото и да се напъвате тук ***.
63
17
 
6
 
! Отговори
тя преди 2 години
Най -после финансов министър събиращ пари за хората !
62
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Василев не беше ли крадец на интелектуална собственост, лошо управлявал фирма, завлякъл инвеститор с милиони, фалирал нарочно фирмата, основал нова и дори откраднал компютър с информация.
61
5
 
17
 
! Отговори
Стоян преди 2 години
Тоя има страхотен мерак да разпределят парите на държавата.По добре от джипката отколкото под масата ясно ли ви е влюбени в този и онзи с конската глава балами