Асен Василев ще се бори за министерски пост, а не за премиерски

Според него Румен Спецов се е справил идеално с работата си
26 сеп 2021 11:54,
114
Асен Василев ще се бори за министерски пост, а не за премиерски
Снимка: БГНЕС

Бившият финансов министър Асен Василев ще се бори за същия пост, ако формацията „Продължаваме промяната“ направи правителство след изборите, обяви самият той в ефира на Нова тв.

Той поясни, че между новата партия и ГЕРБ има огромни различия. Според него единственият начин двете формации да седнат на една маса за политически разговори, е ГЕРБ да обявят, че подкрепят съдебната реформа.

„Ако ГЕРБ се събудят една сутрин и кажат: „Да, ние ще подкрепим работеща прокуратура, работеща съдебна система и всички, които са нарушили закона до момента, ще отидат в затвора” – тогава нека да заповядат на разговорите”, поясни Василев.

Още по темата
Той е категоричен, че шефът на НАП Румен Спецов се е справил идеално с работата си.

„Повиши събираемостта значително, което не е лесно. Досега не съм чул нито едно обвинение за него, което да бъде потвърдено от Гешев или от фактите", коментира бившият служебен министър.

„Защо Спецов толкова много притеснява колегите от ГЕРБ? Да не би да е, защото като започнахме да проверяваме големите фирми и да повишаваме събираемостта, това да е ударило някого по джоба?”, попита той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"""Кире- ТриВОЛТА.....ДАДЕ НА КЪСО....НЕ ФИГУРИРА У НИКАКВИ СПИСЪЦИ НА ХАРВАРД.....ГЕРОЙСКИ ЛЪЖЕ БЪЛГАРИТЕ!""" _______________________________ Георги Кадиев, завършил в Харвард, във Фейсбук пост съобщи, че е проверил и двамата. Да, има ги в регистъра, и те са завършили. Кадиев е снимал и приложил снимки към поста си. Ами, проверете преди да лъжете нагло, де!
59
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Асен Василев - Очите е братовчед на бандита Митьо Очите от Бургас. Едни и също котило от измамници и рекетьори.
58
5
 
4
 
! Отговори
Ромче... преди 2 години
"..елате ХАРВАРДСКИ пиленца при Батко..."--у ПАНДЕЛАТА се учисладко...
57
8
 
6
 
! Отговори
СМЕХ.. преди 2 години
"ХАРВАРДСКИТЕ МЕНТЕТА"....С ПРЕТЕНЦИИ ЗА МИНИСТРИ....СМЕХПРОМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА--ЗАМЕНЯМЕ НАШИТЕ КДС-ри СРАФИНИРАНИ КАНАДСКИ МОШЕНИЦИ...ХАХАХА
56
3
 
13
 
! Отговори
ДА ПИТАМ САМО преди 2 години
КЪДЕ ЩЕ ИМА ИЗБОРИ ЗА МИНИСТРИ?
55
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
54 Същите бяха уволнени от ГЕРБ поради зависимости от БСП/ДС и некадърност. Белчев е с руски корени, затова е добре дошъл при Радев. Познай, за чии интереси работят.
54
11
 
3
 
! Отговори
ГРОБ=ДПС преди 2 години
До 53А, защо някой трябва да ти го каже? За всички е очевидно, че ГРОБ друг избор няма, а и не, че досега не бяха негласно подкрепяни от ДъПъСъ или ти това не си го видял?
53
6
 
11
 
! Отговори
хм преди 2 години
Големи амбиции, ей. Ако тия спечелят то ще е с измами и подкупи, инъче невижам от къде тая 100% увереност в победата. Те виждат държавата като пирамида, от онези едно време, дето мамеха хората. А себе си виждат като фараони на върха.
52
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
50 Че кой е казал, че ще се обедини с ДПС?
51
7
 
13
 
! Отговори
Червените фашисти... преди 2 години
..ВИ ЛЪЖАТ--КИРЧО И КОКОРЧО СА ПРОДУКТИ НА РАДЕВ И ПРОКОПИЕВ...АБСОЛЮТНИ ЛЪЖЦИ И ХАРВАРДСКИ МЕНТЕТА....!
50
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
45 Поживьом, увидем, казват руснаците. Не четеш и статистиките, дори и купените от Божков признават реалността. ИТН бе заменена от Радев, с ПП. Които ще имат същата съдба. Такава е участта на всички наемници. Дори няма утеха за излъганите.
49
15
 
6
 
! Отговори
ГРОБ=ДПС преди 2 години
Мнозинството от хората няма да гласуват за вас и подкрепящите ви заптиета. И да се обедините пак няма да можете да направите правителство. Много ми е интересно какви ще ги бръщолеви вашия лидер след изборите, като преди това говореше, че няма да се обединява с ДъПъСъ-то.
48
8
 
23
 
! Отговори
Не е истина преди 2 години
Двама измамници се канят да ни управляват. Единия е крадец а интелектуална собственост, а другия - лъжец и нарушител на конституцията. Това ли искате?
47
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
41 Не можеш, да изчегърташ избирателите на ГЕРБ-СДС, ДПС, те са работещите българи, които създават блага и пълнят бюджета. Да искаш унищожение, изчегъртване...е фашистки и комунистически метод.
46
6
 
19
 
! Отговори
Кире- ТриВОЛТА... преди 2 години
...ДАДЕ НА КЪСО....НЕ ФИГУРИРА У НИКАКВИ СПИСЪЦИ НА ХАРВАРД.....ГЕРОЙСКИ ЛЪЖЕ БЪЛГАРИТЕ!
45
6
 
3
 
! Отговори
Военно оръжие преди 2 години
Манипулират ви дистанционно чрез Интерфейс компютър-Човек!Забравете за Демокрация и Човешки права!Чак биячи и роми ми пращаха за сплашване заради това което пиша!Мутрите си искат Борисов обратно на власт,правят всичко възможно да го върнат на Дондуков 1!
44
10
 
5
 
! Отговори
ГРОБ=ДПС преди 2 години
До ГерберПочакай и ще видиш дали няма да ви изчегъркат. Това което идва няма да е служебно правителство и няма да е вашето. А ПЛАТЕНИТЕ социологическите проучвания няма за какво да ги следя, защото там резултатите са абсолютно фалшиви. Помпай си самочувствието, защото само това ще ти остане. С колкото и да влезете вие правителство няма да направите. Вие сте аут от политиката нищо, че все още присъствате в нея. Ще гледате събитията само отстрани и това е. Вашата свърши.
43
6
 
18
 
! Отговори
Кокорчо-парите преди 2 години
Стана ли ви ясно, Кокорчо иска парите, другото не го интересува - парите, та парите. Хората, които стоят зад него искат той да им урежда пари от бюджета. Иначе ще го отсвирят. Спомнете си, че при разговорите с ИТН той не приемал никакъв друг пост, освен финансов министър. Досещате ли се защо?
42
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДАЙТЕ ЕДНА ИСТИНСКА БГ ПАРТИЯ ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЕЯ ДОТУК НЯМА ТАКАВА
41
6
 
17
 
! Отговори
Ангелов преди 2 години
Тоя око корен нещасник първо ошета Европа излъга когото успя сабра парици разбраха що за мошеник е и сега доде в Родината да помогне с каквото може и най вече като финансов министър да натакми както си знае Евро проектите защото той знае а ние балъците мухи да лапаме. С асенчо много са добри в далаверите харвардски чалъми много ухилени и мазни.