Петков отказал на "Възраждане" падане на сертификата, какво следва?

Ще бъде сформирана работна група от специалисти на различни позиции
14 яну 2022 17:58, Александър Попов
397
Петков отказал на "Възраждане" падане на сертификата, какво следва?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Партия "Възраждане" определи като конструктивна срещата с премиера Кирил Петков.

"Стигнахме до някои решения. Основното е, че поискахме моментално отпадане на зелените сертификати, което на този етап беше отказано", заяви зам.-председателят на партията Цончо Ганев.

Освен него на срещата присъстваха адвокат Петър Петров и доц. Атанас Мангъров в качеството му на здравен експерт на формацията.

"Ще бъде сформирана работна група с учени, които защитават тезата, че мерките трябва да продължат, както и учени като доц. Атанас Мангъров, които са на обратната позиция. В тази работна група ще има и представители на „Възраждане“, един от които е Деян Николов, който е статистик и ще може да се обработват данни, които ще се предоставят на МЗ по отношение на заболеваемостта и смъртността", каза Ганев.

Още по темата
Работната група ще бъде сформирана под егидата на премиера и до сряда ще бъдат уточнени хората, които ще се включат в нея. Тя ще работи поне две седмици, след което ще бъде направен доклад до какви изводи са стигнали.

„Надявам се тогава да се приложи като начало това, което ние изискахме днес от министър-председателя, а именно да бъде отменено безумието децата ни в училище да се тестват. Стотици, да не кажа хиляди деца, да не посещават училище в момента, защото не са допускани поради това, че отказват да се тестват или да носят маски“, заяви Ганев, цитиран от bTV.

От „Възраждане“ да поискали това да се случи веднага, но премиерът е отказал.

От партията са категорични, че ако правителството не прояви здрав разум след двете седмици работа на работната група, протестите ще продължат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


397
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
29
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Водачите от Възраждане първо са ваксинирани и второ, ако имат нужда от лекарска помощ, те ще развеят депутатските си карти и ще бъдат приети в претъпканите болници. А това е лукс, който техните избиратели няма да имат. Видяхме ги и присъстващите в сградата от Възраждане колко бързо са усвоили провлиегията да размахват депутатски карти. Един жест означаващ Ти знаеш ли кой съм аз!
25
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петков отказал на "Възраждане". Какво следва? Същото каквото последва след отказа на Пиндостан, отан и оссе да удовлетворят мирните предложения на Путин. Какъв беше отговорът на РФ? Днес Русия срочно обръща острието на копието на запад. Руските ВС масово прехвърлят танкове, РСЗО, ПВО и военни на границата с отан и ЕС. РФ може да увеличи числеността на своята армия на западните граници до 500 000 бойци
24
5
 
28
 
! Отговори
Тошко Антиваксъра преди 2 години
Ще ги чагъртаме и тези
23
28
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Общо взето протеста си постигна целта. Още на следващият ден промениха плана за справяне с ковида и може с пълно основание да се нарече "Сухи съчки". В 90% то е подчинен на логиката на Мангъров за справяне със заразата. Предстоят няколко седмици на брутална зараза, запълване на болниците, изтощен медицински персонал и най-вече на много, много смърт. Ще се опитат всички сухи съчки да си хвърлят на кладата на заразата с надеждата това да е това да е това да е последната вълна. дали тази надежда ще се оправдае не е сигурно...
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До В класа... смисълът на написаното е неразбираем. Моля, обяснете
21
7
 
23
 
! Отговори
Леша преди 2 години
Важното е, че си имаме премиер ром.
20
14
 
7
 
! Отговори
СМЕХ.. преди 2 години
"ВЪЗРАЖДАНЕ" , НАЛИ СА НЕЗАВИСИМИ.... кое знаме ще горят сега--АМЕРИКАНСКОТО или РУСКОТО.... ИЛИ И ДВЕТЕ...ХАХАХААА..... ???!!!!А, ДА ВИДИМЕ...... КОЙ ДАВА ПАРЕТАТА СЕГА.....!!!!!!
19
6
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами тогава следва падане на Правителството на България и нови поредни избори.
18
40
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сектантите на *** са по нагли и от сектантите на боката
17
30
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никакви отстъпки на мафиотската коалиция ГЕРБ-ДПС-Възраждане. Ако трябва да се правят нови избори - така гласовете за мафиотите, недоразумения като чалгарите ИТН и продажници като Възраждане ще паднат.
16
2
 
9
 
! Отговори
Охижкцкжкж преди 2 години
До ВЪЗРОЖДЕНЕЦМоже ицето, той всеки ден си бие по един бустер! Значи е специауист!
15
6
 
70
 
! Отговори
Майстора преди 2 години
Добре бе, всички хора с нормална интелигентност от поне година виждат каква е играта и че няма нищо общо с наука, медицина, здравеопазване и тн. Само стъпвайте внимателно - сега народът трае, понеже така сме свикнали, но настъпите ли го още малко, и ще паднете. А посегнете ли към децата, и главите ви може да паднат.
14
54
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петков не е глупав, че Възраждане последователи в София няма и простият страхлив антиваксър никога няма да дойде на площада. Съвсем отделен въпрос, че Възраждане изгуби 80% от почитателите си. Демек, нищо не следва. Видяхме антиваксърите как се кълняха за протеста как щели да са десетки хиляди, а се събраха 200 човека, докарани с автобуси и една учила биология 6 години от 4-ти км в София.
13
5
 
57
 
! Отговори
нъл тъй преди 2 години
Като данъкоплатец, предполагам, че имам право да знам дали Кирето ползва някакви весели субстанции, за да е толкова неадекватен.
12
6
 
19
 
! Отговори
Hchvivjvuf преди 2 години
До Кои стеА ти кой си, че да казваш моето дете да се тества! Като искаш твоето си го тествай ти, пумпал!
11
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Егати новината бате, направо не мога да повервам
10
9
 
47
 
! Отговори
ВЪЗРОЖДЕНЕЦ преди 2 години
от наша страна ще бъде Мангъра, а от страна на Измамата, КОЙ, КОЙ... може Ицо хазарта, например
9
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти недей мисли какво следва. Гледай си живота и не се е авай с нас
8
5
 
45
 
! Отговори
Натовеца преди 2 години
Киро Мъстафа да последва съдбата на тиквича!
7
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква карантина кара Кирил ?В кабинета без знамена и със знамена.Плащам данъци и искам отговор ?