Говорът срещу енергийната политика на правителството граничил с война

Имало координирана атака срещу националния интерес
395
Говорът срещу енергийната политика на правителството граничил с война
Снимка: БГНЕС

Министърът на енергетиката Александър Николов заяви, на брифинг тази сутрин, че „Булгаргаз“ е длъжен да спазва договорите, подписани предварително.

Още по темата

„Много интересно е, че в рамките на по-малко от 12 часа с абсолютно успоредна реторика се изказаха както хора от т.нар. градивна опозиция, бивш енергиен министър, бивш премиер, така и двама бивши вицепремиери от не толкова далечното минало. Което лично за мен като групов говор и доста странни спекулации показва, че срещу енергийната политика на текущото правителство се води така интересен подход, граничещ с война“, каза Николов по повод разпространената вчера информация за продажбата на 60 000 мегаватчаса природен газ на определени фирми, предаде БНР.

След проверка от „Булгаргаз“ заявиха, че са продадени само 37 хиляди мегават часа с цел подобряване финансовото състояние на компанията.

От партия ГЕРБ заявиха, че ще поискат да бъде свикана извънредна парламентарна комисия за случая.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


395
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
299
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сашко нали уволнихте предишните за това,че са продавали излишната газ,ами новите незнам на Радеф ли са на КИРЧО ЛИ СА НЕЗНАМ НО 24Ч.НЕ МИНАХА И НЯКОИ НАПРАВИХА МИЛИАРДИ ОТ ТАЗИ СДЕЛКА.НЯМА ДА ВИ ПРОСТИМ
298
0
 
4
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 2 години
НА РАДЕВ И КИРЕ.....ВЕЧЕ СЪБИРАМЕ ВИНКЕЛИТЕ....
297
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоз е прав щото те политика все още изобщо нямат, а само опипват почвата дали ще ги гепнат за далавери. Ама нещата наистина са прозрачни и много знаещи гледат и трудно ще стане далавера. А и още не разбират бизнеса, нови са, но мераклии. Изгониха печеният кадър и сега мрънкат и се бършат в ръкава. Бе не е ок така да гониш хората чул недочул и разбрал недоразбрал.
296
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя войната е от години, първо се води от едните срещу другите, после обратно, в зависимост кой е на власт. Докато не се избият взаимно, няма да има мир.
295
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е. Говорът на праителството срещу енергийната политика граничи с война.
294
1
 
7
 
! Отговори
вън преди 2 години
Мафия!Оставка!Киро и Радев в затвора!Съспиаха държавата!
293
0
 
10
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
Т.н. енергийна политика на правителството, както и абсолютно всичките им друди политики се състоят единствено и само от 'чегъртане" и "станете вие да сенем ние". Резултатът е пълен крах на България, което им беше задачата. А вЕрващите в промяната на Харвардски самодейци и тарикати да вземат поне да ги поглрднат и послушат, ама с разума си, не през розовите очила. Щото възмездието ще е ужасяващо, никой не може да ни спаси от нашата наивност и лековерие !!!
292
0
 
10
 
! Отговори
Сатир преди 2 години
Защо не - Настоящата енергийна политика е война срещу Българския гражданин и Българската държавност.
291
1
 
5
 
! Отговори
"БУЛГАРГАЗ" преди 2 години
ДА ОСТАНЕ САМО ВНОСИТЕЛ НА ГАЗ!!!!!!!!!!!!!!--ОСНОВНОТО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ ДА СТАВА ЧРЕЗ БОРСОВА ТЪРГОВИЯ --ПРИ "СВОБОДЕН ЕНЕРГИЕН ПАЗАР" ЗА ВСЯКАКВИ ГОРИВА И ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ!!!----ИСКАМЕ СВОБОДА ЗА ЕНЕРГИЙНИЯ БИЗНЕС--ДРУГОТО Е МЪКА , ДЕФИЦИТ И БЕЗКРАЙНА И НЕОБУЗДАНА ПОЛИТИЧЕСКА КОРУПЦИЯ !!!!!!!!!
290
0
 
6
 
! Отговори
ДОКАТО ИМАМЕ: преди 2 години
"ДЪРЖАВЕН ЕНЕРГИЕН МОНОПОЛ"----винаги ще има РУСОФИЛСКА ЕНЕРГИЙНА ЗАВИСИМОСТ ОТ РУСИЯ , И ПОЛИТИЧЕСКА СЕРВИЛНОСТ , КЪМ МОСКВА И "ГАЗПРОМ"--ВИНАГИ ЩЕ ИМА КРАЖБИ , КОРУПЦИЯ И ЧИНОВНИЧЕСКИ СИНЕКУРНИ НАЗНАЧЕНИЯ!ПРИ СВОБОДЕН ВНОС, РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ И БОРСОВА ТЪРГОВИЯ--БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ЗАВИСИ САМО ОТ РУСКИЯ ГАЗ И ДОСТАВКИТЕ ЩЕ СА ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ НА РАЗЛИЧНИ ЦЕНИ...!--СВОБОДНИЯ ПАЗАР --Е ГАРАНЦИЯ ЗА ЕФЕКТИВНОСТ И ПРОСПЕРИТЕТ!
289
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига плка сменихте борда защото продавали , а вашия какво прави от първия ден започна .Стани да седна е вашата политика.
288
4
 
8
 
! Отговори
ни са знай преди 2 години
Долу руската енергийна зависимост!Да живее енергийната зависимост от САЩ!А когато си неспособен, лесно попадаш в зависимост. Измряха ли вече смелите българи???
287
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този министър на МЕ, както и социалният и аграрният министър,аналогично МВнР министърът на икономиката са жива мъка - невежи и неразбиращи нищо от ресора, който управляват. Сега ни съсипаха министрите Николов, Гьоков и Генчовска, сетне ще ни довършат Нинова и министърът на МОСВ. А онази със седемте деца немкиня Ур.Лайен и комисарите по ООС, разширението на ЕС и енергетиката ще ни довършат.Най-бедните сме в ЕС, а оттам ни вземат евтиния ток и ни натискат с двойна цена на природния газ.
286
5
 
4
 
! Отговори
ИСКАМЕ СВОБОДА преди 2 години
ЗА ВНОСИТЕЛИ, ПРОИЗВОДИТЕЛИ И ДОСТАВЧИЦИТЕ НА ЕНЕРГИЯ В БЪЛГАРИЯ!..."ЕНЕРГИЙНИЯ МОНОПОЛ" НА ДЪРЖАВАТА , САМО ЩЕ Е МЪКА ЗА НАРОДА , КОРУПЦИЯ И ОБЕКТ НА ПОСЕГАТЕЛСТВА ОТ НАШИ И ЧУЖДИ ГОСПОДАРИ И МОНОПОЛИСТИ В БРАНША, КАКТО И ПОВОД ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ВОЙНИ И ТЪНКИ СМЕТКИ НА ПОЛИТИЧЕСКИ МОШЕНИЦИ!
285
11
 
6
 
! Отговори
АМИ , ПРАВИЛНО! преди 2 години
СМЯНАТА НА БОРДА НА "БУЛГАРГАЗ", ЯВНО РАЗБЪРКВА КАРТИТЕ НА РУСОФИЛСКИТЕ АГЕНТИ В ЕНЕРГЕТИКАТА И БЪРКА НА ИНТЕРЕСИТЕ НА ГАЗПРОМ В БЪЛГАРИЯ!--ТОВА ОБАЧЕ НЯМА ДА РЕШИ ПРОБЛЕМИТЕ НА ЕНЕРГЕТИКАТА В БЪЛГАРИЯ---ИСТИНСКОТО РЕШЕНИЕ ЩЕ ДОЙДЕ СЪС СВОБОДНИЯ ЕНЕРГИЕН ПАЗАР , ЗА ВНОСИТЕЛИ , ДОСТАВЧИЦИ И ПРОИЗВОДИТЕЛИ У НАС ! В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ , ПРОСТО "ДЪРЖАВНИЯ ЕНЕРГИЕН МОНОПОЛ" ---ЩЕ ПРЕМИНАВА В РЪЦЕТЕ НЕ ВСЕКИ УПРАВЛЯВАЩ ЗА ПЕРИОДА И ЩЕ Е ХРАНИЛКА И ПОИЛКА ЗА КРАЖБИ И КОРУПЦИЯ ОТ ЧИНОВНИЧЕСТВОТО!!!!
284
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом са се разпенили Пикаещият във фонтани, Дългият инкасатор, Безмозъчният толуп и Дебелото отслабнало значи новото правителство е бръкнало дълбоко в интересите на мафията и е на прав път. Смело напред и бой до дупка по разбойниците. Разбираме, че трябва да се прави със законни средства, но вече е време тези оядени същества да вият из арестите, защото хората се отвратиха от кражбите им. Игнориране на герберясалите ***, отбити от държавната хранилка. Те нека си ла.ят
283
5
 
25
 
! Отговори
да ама не преди 2 години
Тези разглезени харвардски бонвивани си мислят че ще управляват без да отговарят за причинените вреди на държавата и народа. Затова скачат като ужилени и твърдят че критиката срещу тях била национално прдателство!
282
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 323....Да,прави ми впечатление. Каквито и от които да са, това са хора, които са запознати и са работили в тази сфера ! Пак казвам: Каквито и да са,те са наясно с този проблем, и е много добре,защото ние,които едвам успяваме да си платим сметките за газ и ток за хубаво или лошо от техните сигнали разбрахме за тази игра!
281
3
 
18
 
! Отговори
Гореща новина преди 2 години
Тоя младеж как си е взел диплома бре ? Значе тук било събота и неделя а в Румъния по същото време понеделник и вторник хо хо хо
280
6
 
24
 
! Отговори
1280 преди 2 години
Щом си избрахте мутрите от ДС да ви управляват сега няма да ревете.Очаквайте подобни далавери с тока, банките, държавния резерв и всичко, до което се докоснат. А после пак гласувайте за тях, заслужавате си ги