В кадър: ВМРО гори сметки, "прати" Петков в Руанда

Партията с протестно автошествие в столицата
20 фев 2022 12:35, Александър Попов
261

Снимка: БГНЕС

ВМРО излезе на автошествие-протест срещу поскъпването на електроенергията и цените на храните и услугите. На място бе и ръководството на партията в лицето на Каракачанов, Ангел Джамбазки и Искрен Веселинов.

Членове и симпатизанти на партията преминаха по площад "Батенберг", през "Александър Невски" и скостираха пред Министерския съвет.

Под прозорците на властта бяха горени битови сметки, а с плакати симпатизанти подкрепиха главния прокурор Иван Гешев и "пратиха" Кирил Петков в Руанда.

Искрен Веселинов, един от съпредседателите на ВМРО, заяви че целта на днешната демонстрация е да обърнат внимание на властта за истинските проблеми на гражданите.

"Искаме правителството да започне мерките, които ние предлагаме за овладяването на ръста на цените и пълзящата с енергоносителите инфлация", посочи той пред БТА.

Веселинов обяви, че ВМРО ще настоява за законодателни мерки за замразяване ръста на цените и намаляване на надценките на търговските вериги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още по темата: протестВМРО
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
5
 
29
 
! Отговори
Скоро след преди 2 години
като падне мороториума за тока на битови клиенти, троловете тук ще са първи на протестите и народните бунтове за оставка на четворната мафия, командвана изкъсо от енергийната олигархия
135
23
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Протестите са ,за да те чуят.Но кой да повярва на хора,които до вчера са били във властта и им познаваме и зъбите.Изпускат кокала,там им е болката.
134
13
 
8
 
! Отговори
Тролче преди 2 години
До Сатир - Ама ние сме си доволни бе - Ние не сме тия дето ни викаш Вие ! Ние сме си с образования , с по няколко езика , плащаме си тока , а тук сме да се позабавляваме с вас - тези дето въртяхте бухалки 20г. а сега се чудите къде да ги заврете !
133
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някои от исканията ви са добри, но така както сте се събрали, можеше да съберете малко средства за деца или самотни хора или да им сготвите топла храна или да прекопаете някоя градина или да почистите някой квартал или да засадите някое дръвче или да нахраните врабчетата, щяхте да сте по-полезни!
132
21
 
8
 
! Отговори
Какви клоуни! преди 2 години
Браво, шкембе- юнаци! Национални герои!
131
4
 
20
 
! Отговори
ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА.. преди 2 години
Пак се пълнят....с българи,а не с африкански и аборигенски...... Най-доброто за България - ПРЕДСТОИ...
130
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Абе - Нищо бе - притеснени са че ще ги задминем !
129
2
 
13
 
! Отговори
Кокора преди 2 години
Ше ги оправи сметките....само гледайте.
128
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Статистик - Ние сме в "хоумофисите" , защото сме модерни и хибридни !
127
11
 
2
 
! Отговори
Стара Снимка преди 2 години
СТАРА СНИМКА НА БОРИСОВ: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%B0%D0%BB%D0%B0_%D0%A8%D0%B0%D1%85%D0%B8%D0%BD
126
10
 
9
 
! Отговори
чичо Гошо преди 2 години
"Какви бяха тези протести , каво беше това чудо бе - Аз и в Париж съм бил ( протестират , протестират пъ спрат) , при вас спиране няма .." - А и след Боковото "управление" при две оранжерии - от пазара краставици по 7,50 да купувам ?!
125
20
 
7
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Бейлербея на Ердоган на Балканите е Борисов и това е явно на всеки. За това Байдън му би шута. Американците и гърците мразят Борисов до мозъка на костите, българите също го мразят. Защото е един обикновен бейлербей.
124
0
 
2
 
! Отговори
Абе преди 2 години
Какво са ви направили в Руанда...
123
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе влез в Уикипедията и си вижте партията, вашата партия е като партията на Ердоган и заедно с Баце бяхте техни слуги! Сменете си партията и партийното семесйтво, защото патриотични гласове няма да получите! Коцето и особено Волен Сидеров, са по-добри от вас! Коцето е избягал от вас, защото сте частна турска фирма!
122
0
 
0
 
! Отговори
... преди 2 години
Я да видим сета кво ставааа.Комшията вика "квото става дане сядаш на него",но не това имам в предвид.Пожарникарите искат увеличение на заплатите,полицаите-също,учените от БАН-тоже...,то комай сички искат увеличения,само президента иска намаление на ДДС-то...Аз пък искам да се премахнат всички данъци,такси,билети и т.н.И тогава ще настане такъв живот...Ех, пей сърце...
121
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МИСТЪР МУСКУЛ..."АЗ НЕ СЪМ ТЪРСИЛ ДА ПРОДАВАМ ФИРМАТА, КУПУВАЧЪТ Е ХАРЕСЪЛ ФИРМАТА И ПОИСКА ДА Я КУПИ"- НЯКОЙ ДА ЗНАЕ ТАКЪВ БАЛАМА ДЕТО ДА КУПУВА ФИРМИ С МИЛИОНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ, ЧЕ И АЗ ВИКАМ КАТО МИСТЪР МУСКУЛ...
120
10
 
4
 
! Отговори
Цитат г-н Борисов: преди 2 години
"Имам чувството, че изляза ли от политиката, т'ва ще ми е и края на живота. Не виждам по друг начин как мога да живея." "Защо?" "Ми.. к'во да права?!" - Бойко Борисов
119
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КОКОР- ГОЛЯМ ИЗМАМНИК- МИСТЪР МУСКУЛ НЕ Е ПРОДАВАЛ ФИРМА СЪС 1 500 000ЛВ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ФИСКА...
118
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До БокоНе само Токуда, през управлението на Боко, много болници в страната се закриха или са в плачевно състояние, откраднаха една от големите Бургаски болници, а държавната болница в Раднево, която беше единствената в целия регион я отнеха от хората и я подариха на турците, а хората в целия регион нямат друга болница, след това да не се чудите и парите от касата от кой са източени? Частните болници трябва да се издържат сами, а не да лапат от касата!
117
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 142 - Айдееее -СЛЕДВАЩИТЕ ГЛАДНИ СПАСИТЕЛИ , дето ще бранят националния интерес и ще дават ток без пари !