Плашат Каримански с SMS: Откажи се!

Това са мутренски прийоми, заяви Тошко Йорданов
46
Плашат Каримански с SMS: Откажи се!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Кандидатът за шеф на БНБ Любомир Каримански е получил заплашителен SMS вчера от непознат номер, разкри самият той в парламента днес.

"Откажи се или проблемите ти ще започнат веднага и нямаш представа колко ще бъдат сериозни", гласяло съобщението.

Каримански заяви, че няма представа кой би могъл да прати съобщението, но вече е сигнализирал полицията.

Председателят на парламентарната група Тошко Йорданов обаче намекна повече по темата: "Знаете кои стоят от едната страна на кандидатурата за БНБ – спекулирам леко с риторичния въпрос, от другата страна е г-н Каримански. В тази ситуация, след като вчера на срещата в МС обясни за разни партенки, които хвърчат из въздуха в медиите даде абсолютно логични обяснения, че това са опити да бъде очернен. След това се получава този SMS".

Йорданов допълни, че Каримански "не е подземен бизнесмен и не се занимава с някакви далавери". Според него използваният метод за сплашване обаче е чисто мутренски.

Самият Каримански заяви, че няма да се откаже от битката за БНБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е у вестника пише за тоя Каримански,че с подписа си е узаконил кражби от влогове за милиони.Ама той значи е престъпник бе!Защо такива предлагат за шеф на БНБ?
19
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заплахи срещу магистрати, заплахи стещу политици, заплахи срещу обикновени граждани. Това е днес България при режима на Румен Радев и Кирил Петков!
18
3
 
5
 
! Отговори
Сори, ама... преди 2 години
След като е мутренски метода, значи идва или от ИТН или от ГЕРБ и ДПС.
17
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви са тия болни амбиции за власт, бе, Каримански ? От ДПС ли те юркат толкова ? Какви са тия ченгесарски изпълнения ? Пак ли наехте някакъв *** да отправя "заплахи" като този в случая с Ива Митева ?
16
0
 
2
 
! Отговори
До 10 преди 2 години
Ти знаеш ли колко много предплатени неактивирани карти има на братята ро тие дето Киро ги поздрави днес по случай празника им. Регистрират се на безработни ци.. пуска се веднъж само за едно обаждане или СМС и след това картата в кофата. Бай манг. после вика - един непознат *** прати да му копа сим карта а он *** черпи с една цигара. Положението е плачевно.
15
1
 
7
 
! Отговори
МАРИОНЕТКИТЕ преди 2 години
НА МУТРИТЕ СА ТУК ИЗБРАНИ С МАШИНИТЕ НА НАЙ ГОЛЕМИЯТ СВЕТОВЕН ДЕМОКРАТ МАДУРО- ХА ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ- БЯХМЕ ЗА КРАТКО СВОБОДНИ ЕВРОПЕЙЦИ И НЕ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В ТОВА РУСКО ПОДОБИЕ НА НИЩО ДАЖЕ ПРИ МУТРИТЕ НЯМАШЕ ТАКИВА ЦИРКОВЕ
14
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошко е изпратил СМС-а за да подскача след това на трибуната на парламента. Закривайте го тоя цирк.
13
2
 
7
 
! Отговори
Гешев преди 2 години
Казах ви, че мутренските времена се завръщат! Кои са мутрите? Одговорете си сами!
12
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В никакъв случай не трябва да се избира човек на ИТН за БНБ.Тяхната цел е дестабилизация на държавата.СМС-а сами са си го изпратили на 100% съм убеден. ИТН работи винаги срещу коалицията.
11
1
 
9
 
! Отговори
ЧЕСТИТА ПРОМЯНА..!! преди 2 години
ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ, БЪЛГАРИ..??......." ПО-ДОБРОТО" ОТ МУТРИТЕ НА ЧЕРЕПА ПРЕДСТОИ....
10
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Целта е нови избори и нисък процент гласоподаватели и върщане на ГЕРБ. Плана мина сега е време да се открадне. ИТН са партия ,коята е във власта да прави впечатление ,че ПП и другите не могат да се справят.Същто важи и за БСП.
9
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СМС ще бъде лесно проследен,стига да съществува и да е предаден на МВР.Въпроса е колко големи професионалисти са от МВР.Защото когато хванат човека изпратил смс да разберат ,кой го е накарал наистина.Аз съм убеден,че това е изпратен смс от самите ИТН.ИТН и Слави са партия на ГЕРБ (Путин)
8
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИТН е партия създадена от създателите на ГЕРБ.Целта им е провал на коалицията и завърщане на ГЕРБ на власт.И двете партии са Путински. Този смс сами го изпращат на себе си,за да направят нови избори. Както виждате до сега,заговори ли се за Македония винаги следват избори.България е много зависима от Путин.Има много негови партии в България:ГЕРБ,ИТН,ВМРО,БСП и всички патриоти(в БГ да си патриот означава да си Русофил)
7
6
 
5
 
! Отговори
айде пътяаа преди 2 години
А бе герб повече власт няма да видят,и това е!Да си хващат отъпканата крива пътека на ндсв-то към нищото!Щом боко изтърва готова власт,щото мустафата му наредила,всичко е ясно!Утре ако му наредят някаква друга щуротия и той ще хукне да я изпълнява!Такъв надупен премиер не ни трябва!
6
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това, че нападат и заплашват Каримански ме накара да застана на негова страна и тази на ИТН.
5
4
 
4
 
! Отговори
Да се махат и т.н преди 2 години
Слави нали голям мъжжкар. Предлага някакво педи. Че и дърто. Цялата им работа таква. И тези сценаристи все ергени. Сигурно се гушкат със славчо всяка вечер.
4
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези СМСи започнаха откакто Бате Ви Бойко падна от власт. Какво повече от това случайно-странно и дълбоко неестествено съвпадение? :))))))
3
3
 
9
 
! Отговори
О, майко преди 2 години
Тези пак истерясват. Нали и в миналото събрание пък някакъв беше заплашил болонката ивче. И кого пък толкова застрашава пуделчето на слави с женски глас каримански? Освен стабилността на банковата ни система, аз друг заплашен не смятам, че има. Освен тя да е пуснала есемеса? Слави, много се изчерпаха сценаристите. Хайде измислете нещо по така, че омръзнахте.
2
4
 
6
 
! Отговори
СИГУРНО преди 2 години
СЛАФЧО ПО ФЕЙСА ГО Е ПРАТИЛ. И ТЕ КЪТ ТУЛУПА И СПЕЦ ПРОКУРАТУРАТА ОПРАВДАТЕЛНО КАТО ВИДЯТ ЗОРА СЕ НЯКОЙ ГИ ЗАПЛАШВА. ЛИЧАТ СИ, ЧЕ СА ОТ ЕДИН ОТ ОТ. ИСКАТ МИЛИАРДИ ЗА ПЪТИЩАТА ЗА ДА СЕ ОБЛАЖВАТ И ТЕ.
1
2
 
4
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Дългата ръка на фирмата!