Експерти: Атанасов трябва да си дава сметка за последствията

Начинът на посланията трябва да се промени
11 апр 2022 13:18, Росен Стойчев
78
Експерти: Атанасов трябва да си дава сметка за последствията
Снимка: БГНЕС/EPA

"Представата да си мислиш, че можеш да привлечеш вниманието с каквото и да е, е един от проблемите. Министърът иска извънредно внимание за това, че си върши работата. Начинът на извеждане на послания трябва да се промени. Не е проблемът във възрастта, а в несъответствията в представата на Атанасов за поста му и изискванията за заемането му". Това заяви PR експертът Александър Христов пред Нова.

Експертът обясни, че министърът на културата се държи като неразбран артист и уточни, че такива изяви ще поставят имиджови проблеми пред властта. Атанас Атанасов привлече вниманието към себе си с видеоклип, публикуван в социалните платформи.

Соня Момчилова от своя страна смята, че неподготвеността, инсталирана в политиката, се изражда и се превръща в трудно поносима инфантилност.

Още по темата
"Трудно е, след като имаме примерите с НДСВ, да сме свидетели на непростима неадекватност и аматьорщина. Атанасов трябва да си дава сметка за последствията", смята тя. И допълва, че коментарът на министъра след реакциите към видеото е "несръчно подготвен".

"Много е важно къде отиват средствата за култура, а не съм убедена в критериите на министъра", отбеляза Момчилова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
11
 
! Отговори
неверващ преди 2 години
На този му липсва само едно биберонче.............До къде стигнахме Българи????????????
44
1
 
15
 
! Отговори
Пълен Позор "ПП преди 2 години
Дрогарю Наско, на народа му искаха тестове 2 пъти седмично за да ходи на работа доста дълго време, направи си и ти един тест , но за наркотици, да видим , че не си опасен за обществото и не трябва да си в карантина от тип затвор!
43
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЯмболияСигурен ли си, че не завлякъл, защо не е дал досега отчет за какво се харчат парите в министерството му?
42
1
 
3
 
! Отговори
Чекай малко преди 2 години
Ъпсурт тоя да е за когото се пее в песента "аз му пея, то ми свири"! Ицо?
41
12
 
4
 
! Отговори
Ямболия преди 2 години
Някой да е доказал,че министърът е бил дрогиран. Просто е много млад и нищо лошо не прави с весело разтоварване. Нито е завлякъл държавата,нито е бил насилник и брутален.Критикуващите го политизират и издребняват с изказът си.
40
0
 
13
 
! Отговори
АЙДЕ СТИГА БЕ! преди 2 години
ХИЛЯДИ - ПИСАТЕЛИ, АРТИСТИ, РЕЖИСЬОРИ, КАСКАДЬОРИ, ГРИМЬОРИ, СЦЕНАРИСТИ, ХУДОЖНИЦИ, СКЛУПТОРИ, МУЗИКАНТИ, ПЕВЦИ, КРИТИЦИ, ПРЕПОДАВАТЕЛИ... ХОРА С АВТОРИТЕТ, С ИМЕ, С ОПИТ, ЗРЕЛИ, ТРЕЗВИ И УЛЕГНАЛИ.... И АЗ СЪМ НАСКО НАД ТЯХ? ТЕХЕН ШЕФ, НАЧАЛНИК, РЪКОВОДИТЕЛ, МОЗЪКА НА МИНИСТЕРСТВОТО НА КУЛТУРАТА?
39
5
 
16
 
! Отговори
Киро Торонтино преди 2 години
ОСТАВКА на марионетното наркоманско правителство на канадския плъх!
38
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно тези инфантили ли ще оставите да ви управляват в тези трудни времена на война и изпитания? Не ги ли виждате, че още не могат да мислят самостоятелно, а са на дистанционно управление от Биг Брадър? В такива времена ви трябват хитри управляващи с остра мисъл, които да ви издърпат от колониалното блато, в което сте се насадили.
37
7
 
8
 
! Отговори
Сосидж преди 2 години
Каква сметка? 30 години ни управляват битови алкохолици, а преди това един неграмотен старчок. И предишните не са по- добре от този, просто сега има интернет и всичко се пази. Преди имаше телевизия и вестници с изирателна информация. Бойко малко изцепки имаше- и въобще не говореше като лабилен. Аман вече. Нама да споменавам как старчоци деградират човек, на половината на тяхната възраст.
36
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То па едни експерти
35
3
 
4
 
! Отговори
Оставете преди 2 години
момчето още пика на шумка да му тропа!
34
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След като половин България заподозря г-н "министъра" в наркомания, мисля че всеки нормален човек, който няма какво да крие досега би си направил тест и би го обявил публично! "Г-н депутата гледа девcтвено, естествено не шмъ... нищо евтино" Той и г-н Хазарта е от тяхната партия - и той "*** и вече няма хемо...ди"
33
1
 
15
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 2 години
Това е голямата разлика между това да пикаеш на Орлов мост и да управляваш държава.
32
3
 
15
 
! Отговори
Кънчо преди 2 години
До Анонимен 13Приятелю, нали си даваш сметка, че този напушен изтърсак е на висок държавен пост - министър. Вместо да си подаде оставката и да се извини, той наглее. Динката и Бахаров са ясни, но те са просто актьори, а този е просто министър на просто Киро. ОСТАВКА на цялото измислено чуждопоклоническо правителство. Този е срам и позор за всички представители на културата.
31
1
 
10
 
! Отговори
Друсаното хлапе преди 2 години
ще ни учи на култура с нови пърформанси.Интересно вижда ли розови слонове или други индикации за контакт с паранормалното и потъването в опиянение от рзани субстанции?Или за него ние сме розовите слонове,летящи от цвят на цвят? Трябва да му се признае,измисли интересен начин да се оправдае за кретенията от селфито си.Може някой и да му се върже,от толериращите го политици и техните хора.
30
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къв артист е по-точно тоя, че да се чувствал като неразбран? Пълна плюнкка, европейски трашш! Кел файда, че обиколил света и учил на 100 места, като е такова лeke! Незабавно да се тества и при наличието на забранени вещества в кръвта му да го уволняват. Докога ще е тая анархия по институциите? Всички са безнаказани.
29
2
 
8
 
! Отговори
Те пък другите.... преди 2 години
Лъщят от култура ! Най вече Путинофилите !Я са прочели нещо през живота си,я не !Освен История на БКП !
28
3
 
13
 
! Отговори
Саската преди 2 години
Обзалагам се на каквото кажете, че при тест тоя ще грейне в канабисово-червено. Толкова бе друснат милия, че не знаеше къде е. Не е алкохол, баш си е е марихуанка.
27
2
 
15
 
! Отговори
agent преди 2 години
Добре де , защо слагате деца на такива постове, срам.
26
6
 
18
 
! Отговори
ОЩЕ Е МИНИСТЪР? преди 2 години
ПРИ БОЙКО ТОЗИ МИНИСТЪР НА 15-ТА МИНУТА СЛЕД ИЗЛЪЧВАНЕТО НА КЛИПА СИ ЩЕШЕ ДА Е ХВАНАЛ ПЪТЯ ЗА СЕЛО.