Кирил Симеонов: Не са ми предлагали никакви облаги

Ще подкрепи кабинета на вота на недоверие
98
Кирил Симеонов: Не са ми предлагали никакви облаги
Снимка: БГНЕС

„Аз говоря лично за себе си и го декларирам пред цяла България – нито пари са ми предлагани, нито облаги, абсолютно нищо“. Това каза Кирил Симеонов, последният отцепил се от „Има такъв народ“ (ИТН) депутат, пред bTV.
 „Това, което направих, беше от сърце и чисто по идеологически причини. Аз не съм купени, не съм напазаруван“, допълни Симеонов.

Той се отцепи от ИТН, след като подкрепи поисканата от партията на Слави Трифонов оставка на Никола Минчев от „Продължаваме промяната“ от поста председател на Народното събрание.

След това гласуване на улицата го спрял млад мъж и го попитал през сълзи какво се случва в държавата. После не успял да заспи и емоционално взел решението да се отцепи от ИТН.

„Хората ни пратиха да се борим срещу ГЕРБ, срещу системата. Аз съм ходил на протести през 2020 г., ходил съм да
защитавам майките от „Системата ни убива“, ние се борим срещу системата“, изтъкна вече независимият депутат.
Кирил Симеонов ще подкрепи правителството при гласуването на вота на недоверие, а при гласуването на актуализацията на бюджета на второ четене ще подкрепи текстовете, с които е съгласен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още по темата: ппИТНКирил Симеонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Притесненият ученик, да не би да е бил синът му? Сега това момче ще има повод, да лее още сълзи, защото баща му покоза слабост и безпринципност, като народен представител. Този парламент е изчерпан правителството се провали ще има нови избори. Но лекото, остава.
57
1
 
19
 
! Отговори
ха ха преди 1 година
Представяте ли драги читатели отцеплите си да кажат:Да предложиха ми облаги!нЕма такива будали.
56
18
 
5
 
! Отговори
вярвам му преди 1 година
И аз Бих се отлюспил от Славуца без нито стотинка, само за да му натрия носа. Струва си отвсякъде!!
55
2
 
3
 
! Отговори
Ангелов преди 1 година
Аз видях на Графа как 3 *** от Марс гонят 1 ин от Юпитер щото той викаше само Славия а те крещяха само Локо. Верваитеми така беше.
54
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно пък някакъв селтакк с ниска култура и никакво образование да слушам, какво казва : ) Тоя измислен певец не знам, какво прави на толкова високо ниво ,където изобщо НЯМА място.Това е позор за политиката и историята на България. Ако е сигурен в думите си да представи доказателства в прокуратурата... иначе е един папагал на държавна заплата.
53
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
50 Да той сега е депутат, но от партията ИТН. Избран е с нейна листа. Отлюспването не му прави чест и е подмяна на волята, на хората които са го избрали.
52
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали Ицо Хазарта повтори нещо от редките неща, които е запомнил: "ако ви питат, знайте, че става дума за пари". Та и в случая с "независимите" отлюспени депутати, става дума за пари. Дори средният пръст на Ицо тъпотое за пари.
51
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това, което направих, беше от сърце и чисто по идеологически причини. Аз не съм купени, не съм напазаруван - всичко ми дадоха на ръка! А това с разплакания млад мъж на улицата си го прибавих, защото някаси ме прави по човешки! Мисля, че не съм прехвърлил границата и имам още много потенциал до границата! ТОВА СА ПОЛИТИЦИТЕ ОТ ПОДМЯНАТА! ГЛАСУВАЙТЕ ОТНОВО ЗА ТЯХ, НО ПРЕДИТОВА ПОМИСЛЕТЕ ДАЛИ ИМА И ДРУГИ!
50
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 48Ами не е така. Няма да напусне. Той като депутат може да е против падането на правителството в тоя момент. Той е сега депутат , а не вбъдеще. Сега решава , какво да прави. Когато няма парламент тогава, ще си избира нова партия и платформа. Ако сега напусне ИТН ,ще сложи някой послушко, а така не се ли разваля парламентаризма?
49
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
45 Ако някой подменя вота в парламента, то това е ПП. Никакви реформи, не изпълни социалните си обещания, двойнствена и тайна политика за ветото. ...
48
1
 
12
 
! Отговори
гласче касичка преди 1 година
кире, колкото по често го повтаряш толко по ни убеждаваш че парите и облагите не са малко !
47
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От сърце го бил направил...Широкото сърце се разтуптяло при мисълта за набъбналата му банкова сметка. Банковите сметки трябва да бъдат прозрачни да знаем какво има вътре и от къде е дошло. В мойта няма нищо в момента.
46
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
43 Ще отчете грешката си, ще напусне парламента и ще се кандидатира, като независим на следващите избори. Защото, коя е гаранцията, че партията, която го е убедили да напусне тази, която го е вкарала в парламента, няма да постъпи по същия начин? Дори не само тя а и други. Така един парламент става безпринципен, изчерпан и трябва, да се разпусне.
45
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 39 Хахаха, това с притеснения ученик беше добро. Иначе напълно подкрепям, хич не ги бива да лъжат. Спомням си преди години след поредната срамна загуба на националите по футбол, как Ивелин Попов беше казал, че след загубата толкова го боляло, че цяла нощ си стоял вкъщи, пил уиски и вземал Аулин за болката... направо паднах. Та този и той така, небивалици на килограм.
44
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С преминаването на депутати от една партия, в друга, се подменя волята на избирателите му от района, в които са гласували за него, с партията в чиято листа е бил. Но с оглед, че отива в партията Продължаваме подмяната, действията му са обясними.
43
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 41 не е баш така. Ами ако е влязъл в тая партия, където са казвали че са десни примерно , а утре лудия им вожд каже вече съм ляв с лява политика....? Това означава ли, че депутата трябва да седи и да слуша или да стане независим и да подкрепя десните партии? Или да напусне парламента и партията да сложи нов послушко и да държи лява политика? :))) Тогава кое ще подкрепиш ? Ти не знаеш, какво става вътре в партията.
42
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
40 Първо е предал себе си, после партията която го е издигнала за депутат и вкарала в парламента. Никой не му пречи да има собствено мнение, но когато напусне партията, за която е агинилал преди тя да спечели изборите, означава, че е лъгал своите избиратели. Вероятно, лъже и сега другите, които го изманипулираха. Това "собствено мнение" ли, е?
41
1
 
5
 
! Отговори
колкото преди 1 година
повече се говори за тва, толко по-съмнително става
40
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
39 Точно там е проблемът, депутатът е избран защото се е кандидатирали в листите на партията ИТН. Напускайки тази партия той вече е никой и трябва да напусне парламента. Ако много иска да е независим депутат, да се яви на следващите избори, като независим. Кокво ще стане, ако всички депутати напуснат партията с която са влезли в парламента?
39
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не разбраха ли тия тиквеници, че е по-добре да не мажат, след като лъжат, защото така вече само наивниците ще им повярват. Срещнал го млад мъж и го питал през сълзи..., та не му давало мира цяла нощ и на сутринта решил емоционално..., ходил да защитава майките от системата ни убива... Абе въобще, поведение на притеснен ученик.