Борисов се изпъчи: Опозицията върши работата на правителството

Хванали са се за столовете и няма измъкване, обвини той
Обновена: 5 юли 2022 10:14 | 5 юли 2022 09:57, Росен Стойчев
215
Борисов се изпъчи: Опозицията върши работата на правителството
Снимка: БГНЕС

"Един народен представител има тежест от десет хиляди гласа. Купуват по десет хиляди гласа на ден и час. Това става пред очите на умните и красивите. В същото време мога да кажа, че по най-важните външнополитически теми, опозицията им свърши работа." Това обяви Бойко Борисов на пресконференция на ГЕРБ.

"Надявам се, че днес въпреки отвратително поведение, което имат част от хората в Северна Македония, ще се вземе решение. Те ще тръгнат по своя европейски път, който беше проправен от опозицията. Всички наши европейски партньори знаят това.

Още по темата

Знаете как се отнесоха с руските дипломати и въпреки това, ние ги подкрепихме. На следващия ден аз чувам титана на мисълта Атанас Атанасов, да казва, че БСП не им пречи за депутинизацията на държавата. Същата група, която твърди, че Русия е приятелска държава.

Ние напълно ги подкрепихме. Интересно е какво говори Корнелия Нинова, когато обикаля своите структури. Вчера видях как Румен Гечев държи Кирил Петков. Човекът, който е рекордьор по фалиране на банки в света. Най-високите пенсии даваше Румен Гечев, ама с тях се купуваха по три хляба.

Съдебната им реформа се сведи до това да сложат Бойко Рашков в КПКОНПИ. Трябваше да излязат хора от управлението, за да разберем как се водят тези процеси. Бюджетът, който приехме, е също бюджет на опозицията. Сравнете ги и ще видите, че е прекроен в позла на бизнеса и хората, благодарение на опозицията", обяви Борисов.

Той допълни, че бюджет може да бъде изпълнен само при една единна държава. Мощна работа на икономиката и бизнеса. Тогава ще можем да го изпълним, а за това е необходимо спокойствие. В момента чуваме само купуване на гласове.

"Добре де. Ще си намерите народни представители. Ще се продадат с идеята за принцип. Какъв принцип? Принципа за скъпи горива, скъп хляб и нереализирана съдебна реформа. Хванали са се за столовете и няма измъкване", добави Борисов.

"На България и трябва единство, за получи повече пари. Виждате, че Германия и Италия отварят въглещните централи. Ами направи го и ти. Произвеждай на макс, продавай на вънка и получавай средства за гражданите.

Дойдоха с амбицията да върнат парламентаризма. А виждате какъв език използват за опозицията и за държавния глава. В ГЕРБ корупция няма.

Сега ЕС вижда какво става в Северна Македония. Преди си мислеха, че ние си измисляме някакви неща за тях. Но на тези протести видяхте какво показват. Те трябва да знаят, че трябва да се променят. Позволихме им да влязат в своя европейски път. Но ние и след това ще имаме много варианти да ги спрем.

Надява се, че Северна Македония ще започне европейски път. Това трябва да направят Балканите", коментира Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
7
 
12
 
! Отговори
айде по-бързо.. преди 1 година
По-бързо вкравайте Боко в затвора , че да му се порадват на зagнuka преди да е станал на 70 и съвсем да провисне. Боко откъде и да го подхванеш има за какво да го вкараш при бай Ставри.
57
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 57Киро и Асен са виновни за световната енергийна криза, продоволствената криза, войната в Украйна, нарушените глобални доставки на вериги, монетарната политика на САЩ и ЕЦБ, генерираща световна инфлация. Да, добре.
56
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До моч... До като сме в плен , да сме ПОСТОЯННА КОЛОНИЯ , я от Византия , , я от Турция , я от Германия , я от СССР , и сега ,.... то какво бъдеще ще имаме ?Ще станем като СМакедония : НИЧИЯ ЗЕМЯ , И ПРОТИВ ВСИЧКИ И ВСИЧКО !
55
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За първи път от 30 години имахме правителство, което се опълчи на обръчите от фирми на Доган и цялата мафия се обедини, за да го свали след по-малко от 6 месеца управление. Това са фактите, а Бойко е просто инструмент на мафията.
54
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Престъпление към нацията и националната сигурност е да му се дава трибуна на това същество.
53
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Факт е, че при *** цените се вдигнаха около три пъти,а при Борисов се вдигаха единствено заплатите.
52
12
 
6
 
! Отговори
ДГД ПП преди 1 година
Мачкай ги Боко!
51
10
 
3
 
! Отговори
Лирик Класик преди 1 година
Искам Бате Бойко пак да шара,с мега яката джипара.Язовири,пътища,газопроводи,всичко туй на него да се води,пак да инспектира лично,справят ли се фирмите отлично.А дори и в чекмеджето нещо да прибара,той заслужил си е хонорара!
50
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко е гадже на Доган.
49
11
 
7
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До Анонимен36 Бойко е държавник! Той изкара държавата до приемливо ниво, а БСП отново руши с пълни сили..По-добре добър държавник и лош политик отколкото лош държавник и лош политик като БСП и СИЕ! Аз мисля, че Бойко просто следва учителя си бай Тошо в политиката - в маниерите, в обществените отношенията и там му е грешката-бай Тошо беше умен селски хитрец, не можеш да се учиш от него!Трябва му опора в себе си, която Бойко няма! Вместо да вземе да се образова за политиката, за красноречието
48
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Диана... ЖМного те уважавам , но жалкото е , че падаш до нивото на ''тоя'' примитивен човечец , Дианче !Само да те попитам : Какви са ''резултатите'' И от управлението на герб за България , ... не българите , а от ЕС ни определиха като НАЙ-БЕДНАТА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА ! С такива резултати ЛИ ЩЕ СЕ ГОРДЕЕМ !МЕРСИ !
47
12
 
8
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
БОРИСОВ Е ДЪРЖАВНИК БОРИСОВ Е ЛИДЕР БОРИСОВ Е ЕВРОПЕЙСКИ ПОЛИТИК ПОДКРЕПА ОТ БЪЛГАРИТЕ ЗА БОРИСОВ
46
10
 
6
 
! Отговори
моч преди 1 година
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ , БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ !!! Като игнорираме емоции и пристрастия и оставим цифрите да говорят , извода е категорично ясен : При Боко бяхме в застой с мижав напредък , което не беше никак добре - факт! При радефф и "промяната" обедняваме и изоставаме с ускорени темпове , а това е много зле - ФАКТ !! Аз искам да съм добре , много добре че и отлично , а отново ми пробутват избор между ЛОШО и ZЛО !! :((И мнозинството е избрало Zлото щото мрази лошото - безнадежно е !!
45
9
 
12
 
! Отговори
Много преди 1 година
Нагла банкянска тиква, неграмотна, крадлива и страхлива!
44
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колкото и да се опитва Боци, нема да стане отново премиер, хората достатъчно го гледаха как въртя геврека на жипката :)))
43
5
 
10
 
! Отговори
Цццц преди 1 година
Вие не бяхте ли твърдо против въпроса за С. Македония? И сега като станахте фурнаджийска лопата и Буци почна пак да говори помии как те са по по най?!
42
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Проблема е, че имаме политически лидери, които искат цялата власт само за себе си ... само още едни избори - и вземаме цялата власт, мислят си те ... и така докато окончателно изпаднат от парламента.
41
4
 
7
 
! Отговори
ПКП преди 1 година
Да живее вожда слънце от Банкя!
40
14
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Бойко, тези , които бръщолевят врели-некипели повечето са родени след 26 04 1986г, с една дума-чернобилчета. Те са си увредени по рождение ( снизхождение към тях) Другите са облъчвани с лъжи години наред от Корнелия Нинова, Елена Ѝончева и ред други соц. апологети. Който вярва само на думи и не вижда делата е за съжаление и не заслужава внимание. Вярно и вие правихте грешки, но се появиха неща помагащи на хората - пътища, спортни съоръжения,детски градини и площадки и мн. други неща.
39
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тук в България не можем да оценим гения на Бойко, аз му предлагам да отиде в Германия, Франция, Дания . Там да мога и да свали цените на олиото и бензина, ще получи нобелова награда за икономика!