Борисов се изпъчи: Опозицията върши работата на правителството

Хванали са се за столовете и няма измъкване, обвини той
Обновена: 5 юли 2022 10:14 | 5 юли 2022 09:57, Росен Стойчев
215
Борисов се изпъчи: Опозицията върши работата на правителството
Снимка: БГНЕС

"Един народен представител има тежест от десет хиляди гласа. Купуват по десет хиляди гласа на ден и час. Това става пред очите на умните и красивите. В същото време мога да кажа, че по най-важните външнополитически теми, опозицията им свърши работа." Това обяви Бойко Борисов на пресконференция на ГЕРБ.

"Надявам се, че днес въпреки отвратително поведение, което имат част от хората в Северна Македония, ще се вземе решение. Те ще тръгнат по своя европейски път, който беше проправен от опозицията. Всички наши европейски партньори знаят това.

Още по темата

Знаете как се отнесоха с руските дипломати и въпреки това, ние ги подкрепихме. На следващия ден аз чувам титана на мисълта Атанас Атанасов, да казва, че БСП не им пречи за депутинизацията на държавата. Същата група, която твърди, че Русия е приятелска държава.

Ние напълно ги подкрепихме. Интересно е какво говори Корнелия Нинова, когато обикаля своите структури. Вчера видях как Румен Гечев държи Кирил Петков. Човекът, който е рекордьор по фалиране на банки в света. Най-високите пенсии даваше Румен Гечев, ама с тях се купуваха по три хляба.

Съдебната им реформа се сведи до това да сложат Бойко Рашков в КПКОНПИ. Трябваше да излязат хора от управлението, за да разберем как се водят тези процеси. Бюджетът, който приехме, е също бюджет на опозицията. Сравнете ги и ще видите, че е прекроен в позла на бизнеса и хората, благодарение на опозицията", обяви Борисов.

Той допълни, че бюджет може да бъде изпълнен само при една единна държава. Мощна работа на икономиката и бизнеса. Тогава ще можем да го изпълним, а за това е необходимо спокойствие. В момента чуваме само купуване на гласове.

"Добре де. Ще си намерите народни представители. Ще се продадат с идеята за принцип. Какъв принцип? Принципа за скъпи горива, скъп хляб и нереализирана съдебна реформа. Хванали са се за столовете и няма измъкване", добави Борисов.

"На България и трябва единство, за получи повече пари. Виждате, че Германия и Италия отварят въглещните централи. Ами направи го и ти. Произвеждай на макс, продавай на вънка и получавай средства за гражданите.

Дойдоха с амбицията да върнат парламентаризма. А виждате какъв език използват за опозицията и за държавния глава. В ГЕРБ корупция няма.

Сега ЕС вижда какво става в Северна Македония. Преди си мислеха, че ние си измисляме някакви неща за тях. Но на тези протести видяхте какво показват. Те трябва да знаят, че трябва да се променят. Позволихме им да влязат в своя европейски път. Но ние и след това ще имаме много варианти да ги спрем.

Надява се, че Северна Македония ще започне европейски път. Това трябва да направят Балканите", коментира Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ВАриго , ПЕчи го , Баце си е БАЦЕ , купища от примитивни изрази !
37
4
 
12
 
! Отговори
Биляков преди 1 година
Бате Борисов много добре играе двойни и тройни игрички - иска да дава оръжие на Русия, подкрепя изгонваненто на *** от посолството, и всичко това с надеждата че управляващите ще се издънят много яко след такива ходове, иначе ако беше на власт щеше да подхожда много по-внимантелно по тези въпроси.
36
4
 
14
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 1 година
На тоя няма ли кой да му каже да спре да се излага?
35
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП и герба гласуваха заедно за Македония и украинските фашисти ,така че не говори за опозиция
34
11
 
7
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До Анонимен27 Без празни приказки, БСП! Кажи конкретно какво е плиткоумно в Бойко или ще стане ясно, че плиткоумния си ти..По принцип, у нас няма по-плиткоумна партия от БСП - тези се пишат наследници на БКП и за 45 годишното й управление и хилядите им лозунги за Комунизма, се оказа че дори не знаят какво е то Комунизъм,а до това дали има почва той у нас изобщо не могат да стигнат дори..***, какво да го правиш? - Само някой напълно изперкал като тях може да се държи толкова самонадеяно днес
33
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ много хубаво са си сложили знамето на най-корумпираната държава в Европа. Знаете кое е.
32
4
 
15
 
! Отговори
Театър Сълза и Смях преди 1 година
Голем работник, еййййй........само той може да е Началник!
31
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма опозиция. Всичке сте слуги и шутове на американския губернатор-посланик. Вие сте срам за древна и вечна България. Скоро ще сте забравени
30
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Долу жълтопаветната диктатура!
29
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едно му признавам на банкянския селянин, много е нагъл :))) Спри се ве малко мен, от злоба ще се задавиш, не разбра ли, че повече няма да си премиер :)))
28
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До къде стигнахме да се избираме между ГЕРБ и на ПП. Никой от тях не е добро за България, доказано.
27
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Проблема е, че имаме политически лидери, които искат цялата власт само за себе си ... само още едни избори - и вземаме цялата власт, мислят си те ... и така докато окончателно изпаднат от парламента.
26
5
 
20
 
! Отговори
123 преди 1 година
нека Тиквата да се показва по често, така нахъсва още повече хората срещу себе си и герб.
25
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
белезници за теб..
24
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бай *** що си мисли, че някой го интересува какво мисли?!?
23
18
 
8
 
! Отговори
Диана преди 1 година
Василев е същата стока като Петков, но в по-лошият й вариант - Петков поне се беше учил на нещо, а Василев направо краде интелектуалната собственост без да е научил нищо, явно..Само ще обърка още повече държавата този лиг.льо..Нужни му били само толкова гласове и БСП е спасено, значи - това е, което фактически казва..Дайте да спасим управлението - от кого, от какво ще го спасява този см.ешн.ик?! Немам думи! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!
22
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наглия и страхливия отново излезе от дупката си. След като обслужи комплексно господаря си от Кремъл по всички направления, и във вреда на България ,сега има наглостта да се изказва. Най-проруската партия в България - ГЕРБ. /граждани за евразийско развитие...../ Руският център в Камчия, 680 милиона скоростно платени за реактор. 3 милиарда скоростно платени за също така скоростно изграден газопровод подарък за Сърбия и Русия. И това е само малка част от делата на Боко.
21
16
 
12
 
! Отговори
на битака преди 1 година
ПП купува депутати втора употреба.
20
6
 
6
 
! Отговори
До 1 преди 1 година
Не е прав, седнал е!
19
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо бе човек, защо продължаваш да ни мъчиш с глупостите си всеки ден. 12 години срам не ти ли стигат. Толкова проблеми остави в тази държава и пак продължаваш да излизаш и да ръсиш тъпотии. Бахтисахме от теб и кликата около теб. Омръзна ни от апокалиптичните ти сценарии. Остави 95% зависимост от руски газ, завърза въпроса за Македония до нямай накъде. Тия за 6 месеца и гръцката връзка пуснаха и решение за Македония намериха и руските дипломати. После излизаш и казваш АЗ, АЗ, АЗ.