Махленско НС: Смотано правителство, шизофрения, че и органите на лидерите

109
Махленско НС: Смотано правителство, шизофрения, че и органите на лидерите
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Със скандал започна заседанието на парламента и тази сутрин. Отново се наложи председателят на парламента Мирослав Иванов да даде извънредна почивка, за да се успокоят страстите.

Този път повод за острите думи стана предложението на ИТН в дневния ред на парламента да бъде включено тяхното искане за промени в Закона за личната помощ.

След като предложението не беше прието, Любомир Каримански от ИТН попита защо БСП е против обсъждането на този закон.

"Тези хора имат нужда от асистенция. Лично Георги Свиленски се хвалеше какъв добър бюджет е приет", коментира той.

Председателят на ПГ на БСП Георги Свиленски му отговори, че 230 депутати са подкрепили бюджета, а това че ИТН се опитали да го препънат, го видели всички.

"Много е лесно, но е много грозно да играете с темата за личната помощ. Ако сте искали това да се случи, да сте го написали в бюджета, защото всичко това струва пари, знаете го много добре, защото тези хора 10 години са лъгани и продължават да ги лъжат", скочи социалистът.

Председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов отговори на Свиленски.

"На БСП им бяхме виновни, че няма да има бюджет, плюеха и те, и ПП, че няма да има пенсии, защото сме излезли от скапаното правителство. Сега сме им виновни, че сме приели бюджет, това се нарича шизофрения. Г-н председател, удържайте депутатите от БСП, които на всичкото отгоре се тръшкаха за майките с деца с увреждания, когато управляваха ГЕРБ", каза той.
 
Мирослав Иванов го разкритикува, че не отива на председател на парламентарна група да използва такъв език.

Иван Ченчев се обърна към Йорданов с думите: "Възмутихте целия български народ с този език".

"Тяхната ПГ се управлява от диванчето и тъмната стаичка и след като Тошко Йорданов е проводникът на решенията на техния лидер, какъв е дясна ръка, лява ръка или кой точно орган на техния лидер е", коментира той.

Йорданов му отговори, че лицемерието в този парламент е много голямо.

"Примерно БСП - едно се говори, друго се върши. ПП - вашите лидери се скъсват да звънят на нашите депутати, това е гнусотия и лицемерие", скочи той.

"И да попитам вашият лидер кой точно орган е от Корнелия Нинова", обърна се Йорданов към Ченчев, след което Иванов даде почивка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
14
 
11
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
До Рико, че те Има Такива Изкуфялници никога не са искали да управляват. Те бяха създадени с две цели, да излъскат имиджа на Бойка кадъна и да наберат плодовете на некадърното му управление, за да може когато изгърми бушона, харем гроб да се завърне като чистоплътни кадъни, а сега когато ситуацията е напечена ще си стоят отстрани и ще подскачат като кадъна за мъж.
78
6
 
18
 
! Отговори
Рико преди 1 година
Тези от ИТН може ли да са толкова т0пи????? От първа политическа партия на едните избори сега дават че изобщо няма да влязат в парламента!!!!!! Този Тошко много глушав човек излезе. ТАка може само на децата и жена си да говори!!!!!!! Марш!!!!!
77
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 80, ами да. Представителната извадка показва, гласуващите за ИТН са чалгари, офффчари, простаци и вулгарни. ИТН са по-зле дори от ***.
76
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В парламента са представителната извадка от обществото. Общество прогнило в същността си, необразовано, с беден и лош речник, бълващо самоизключващи се просто*ии, мазни долни чалга*и. Има едни 5-10% умни и разумни, но то в такава среда от 90% от па*лач не се вирее.
75
3
 
17
 
! Отговори
Аха преди 1 година
Значи според социалистите не трябва да се обсъжда тази тема, за да не изглежда, че някой си "играе" с нея ! Браво, супер сте !
74
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Славчо им обърка сметките на предатели02те от ПП и коалиции )
73
6
 
25
 
! Отговори
Тц,тц преди 1 година
Вместо да обикаля предизборно по селските секции да гони купени ромски гласове, Бойко Рашков да се захване с купуването на депутатски гласове.Защото там е истинската корупция. Не му ли е чудно, че не можаха да съберат 121 гласа срещу оставката, а сега ги търсят "осъзнали се" с честни очи и чисти души? И да не се оправдава пак с Борисов, че този път Той е на топа на устата.
72
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да живее Кукубенд Парламент! Царство Чалгария абсолютна парламентарна маймунархия на три морета! Слава на цар Радо Шишарката!
71
2
 
10
 
! Отговори
anonumus преди 1 година
По месторождението на дупетaтите и става веднага ясно какво и откъде ни е НС!
70
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чалгаджиите 25 години ръсеха прооооссстотия от телевизионния екран и някой си помисли, че понеже ги изюркаха от Кремъл да свършат "едни неща" за Радев в политиката, това ще ги промени? Да не би да вярвате и в Дядо Коледа?
69
3
 
9
 
! Отговори
селянин преди 1 година
от всичко това единственият извод е че за да има неква оправия требе да поканим за генерал губернатор Шойгу ем ке ни пази ем ке ни управлява
68
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като вкарваме такива политически туристи с ниска култура като тошко и ко ... няма как да е друго :(
67
0
 
19
 
! Отговори
ЛПМЙУТ преди 1 година
Порнографските филмчета ряпа да ядат.НС днес е едно мазило от простотия.
66
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АсанЛена от безсилие показа годежен пръстен, горкият младоженец с рога :)))
65
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възраждане първи - то вярно Коцето твърди че има такава информация, може да е факс от масква. Как да стане, на протести води статисти от етноса, къде са му избирателите, ако е гласуване каквото предстои в окупираните от Русия територии под строй с автомат пред гласуващия може иначе как да стане.
64
14
 
3
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
До 64: тая пък и тя, *** които не си вдигат гащите без команда от руското посолство щели да са първи, хаха. Че те *** докато си получат инструкциите от Путинландия ще им изтече мандата. А харем гроб никога не е можел да взима решения без да му наредят от Турция, все пак главната им кадъна ходи да бие тиква в краката на султан Ердоган за да моли за гласове.
63
13
 
8
 
! Отговори
До 65 преди 1 година
Възраждане ще са първи само ако се върне Гунчева на мястото на Костадинов. Иначе нямат шанс да влязат в парламента никога. Само Елена Гунчева може да обедини всички патриоти зад себе си! Нека си го кажем.
62
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още по-малко хора ще отидат да гласуват на изборите. Отвратително е това което се случва,само скандали ,но докато все още има наивници така ще бъде.
61
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички фенчета на ПП - откъде се взехте след като правителството беше със 70% неодобрение, а платени ли сте. Имам лоши новини за вас, Възраждане първи, ГЕРБ втори, трети ами не сте вие и спрете с този мазохизъм, поне потърсете в гугъл както прави *** другите държави какви мерки имат от средата на миналата година, но то Киро и Лена с Гугъл са минала Харвард ама държава не могат да видят там как се управлява.
60
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тошко, майму нката на Слави тръгнал да обижда и да се плюнчи от високо ... явно толкова си може ... ама как пък нормални хора са гласували за тия ... и то повече от веднъж ... ужас...