Терзийски от ПП: Връщането на модела ГЕРБ ще бъде пагубен за страната

"Предложението на Трифонов за референдум е отчаян опит да се завърне в политиката"
29 авг 2022 16:30, Красимир Ангелов
185

Малко повече от месец остава до поредните предсрочни парламентарни избори у нас. Как оценяват управлението си от "Продължаваме промяната"?

"За управлението на кабинета "Петков" за тези 7 месеца бяха направени много категорични крачки в посока решаването на енергийната криза в България. Успяхме да построим интерконектор, който ГЕРБ не успяха да построят за 12 години. Успяхме да не оставим българския бит и бизнес без газ за нито един ден. Договорихме и два танкера, за които намерихме слотове. По тази обвързваща оферта намерихме още 7 и можеше да се осигури изключително спокойна зима за българите. За съжаление, въпреки този щаб, който организираха от служебното правителство, очевидно нямаше достатъчно воля и капацитет те да осигурят съответните слотове", каза Йордан Терзийски от "Продължаваме промяната" в студиото на "България сутрин".

Още по темата
По думите му танкерите са били договорени 2 дни преди падането на правителството.

"Те са осигурени. Единственото, което трябва да се направи, е да се намерят слотове. България има доста добра свързаност и с Турция, и с Гърция. Енергийните експерти потвърждават, че един такъв трансфер е абсолютно реалистичен", допълни Терзийски в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той е категоричен, че на българина му е писнало да го замерят с лъжи и неверни факти.

"Хората трябва да получават адекватна информация и адекватно управление - нещо, което ние не видяхме от г-н Борисов за 12 години. Връщането на модела ГЕРБ ще бъде пагубен за страната ни. Ние започнахме много битки и ги започнахме в името на България. Започнахме битката за "Капитан Андреево", за чистата храна на нашите деца, повишихме пенсиите и минималната работна заплата, ще я повишим отново", заяви още Йордан Терзийски.

Самият той ще е водач на листата във Велико Търново, където ще се изправи срещу Костадин Ангелов от ГЕРБ и Явор Божанков от БСП: "По никакъв начин това не ме притеснява. Ние ги победихме на предишните избори. Мисля да водим една напълно открита кампания, тя трябва да бъде изключително позитивна и трябва да бъде насочена към това, че да убедим българския гражданин да гласува."

Според него предложението на лидера на "Има такъв народ" - Слави Трифонов, да се проведе референдум за президентска република, е отчаян опит да се завърне в политиката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
4
 
26
 
! Отговори
Как е протестъри ? преди 1 година
Сега по добре ли живеете от преди година ? Какво всъщност свършихте от както ГЕРБ не са на власт ? Освен че съсипахте и това което работеше. За това ли скачахте и опикахте Орлов мост ? С кой акъл нормален човек би гласувал за Пълен Провал !?!
135
3
 
20
 
! Отговори
Нанайки Евро преди 1 година
Служебното правителство констатира, че ще приключим годината с 6 млрд. дефицит, поради неподплатени с приходи харчове. Догодина щели сме да бъдем с 6% дефицит, което ще отложи Еврото за неопределен период. Кремълската агентура е във възторг от Киро и Асен!
134
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом БСП е на власт в България цари глад и мизерия. Така е било, така е и сега. Гладния на БСП+ПП не вярва.
133
2
 
22
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 година
Терзийски , ти ли ще плащаш заемите , които изтеглихте и окрадохте ? Ти кажи колко намаза в суматохата? Кажи ,бе, самсуняк жалък !
132
3
 
17
 
! Отговори
и те така преди 1 година
ало костюм , нищо не сте построили , никаква газ не сте доставили , никакъв бизнес не сте спасили , вие сте едни поплювковци ! за седем месеца сринахте държавата оправдавайки се с войната и Борисов . погубно ше е връщането на модела ПП - бсп - дб !
131
3
 
20
 
! Отговори
Вервайте преди 1 година
Днес се чудех през кой от 3-те тунела под Шипка да мина, че да се включа в АМ "Хемус", към 5-тия мост на Дунав!! Търсих, търсих и не ги открих - пък Киро обеща всяка година да строи по няколко!? Да не би да ни е излъгал?? Тъй излиза - както всичко което е обещал!
130
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-добре "корупцията" на ГЕРБ отколкото мизерията на ПП . При Бойко 50 лв си бяха 50 не сега като 30
129
3
 
17
 
! Отговори
Наглец преди 1 година
Този влизал ли е в супера да види какви са цените! Моделът ГЕРБ работеше! Може и да не е със темповете които ни се искаше, но държавата бавно се развиваше! При Тия всичко умря! Били "осигурили слотове??? За колко месеца Бе, за три месеца ли? А как Кики Лъжата отиде завърти един кран , и да каже че той го е построил, направо понесе жълтата фланелка! И Лъжецът вика..."Тия ви лъжат"!
128
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Модела на ПП заеми , инфлация и ужким увеличаваме пенсии пълен крах създадоха
127
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бяхме добре до вашето появяване. Верно, корупция имаше, но пък всичко си вървеше - строителство, икономически растеж, пари имаше за всички сфери. Сега корупция няма, защото няма пари. Хвала вам, корупциоборци!
126
2
 
16
 
! Отговори
кво още искате преди 1 година
До Анонимен 123 Аман от вашите кюлчета,бе!Едно баба знае,едно бае!То бива бива простотия,ама тва вашето никъде го няма!
125
2
 
19
 
! Отговори
Нахалник! преди 1 година
Те построили интерконектора!? Смешки! Данните ги има и е факт, че към 01-05.2021 г. бяха останали последни метри за довършване! Нагли, лъжци! Това е ПП!!!
124
2
 
2
 
! Отговори
мислете,бе преди 1 година
До Йордан Златна ти уста,приятелю,ама кой да мисли!?
123
1
 
14
 
! Отговори
Бай Пешо преди 1 година
Не го плюйте момчето! Все пак патологичният лъжец е болест и той сам си вярва на лъжите, които говори.
122
3
 
17
 
! Отговори
МОДЕЛЪТ НА ГЕРБ преди 1 година
НСИ- КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ- МАРТ 2011Г- МАРТ 2021Г ИНФЛАЦИЯ 12.5% ТОВА ЗА ДЕСЕТ ГОДИНИ , МОДЕЛЪТ РАДЕВ- ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА 17.4% НАЙ ВИСОКАТА В ЕС- ЦЕЛТА ДА НЕ НИ ПРИЕМАТ В ЕВРОЗОНАТА...А ПОСЛЕ КРЕПОСТНИ В ЕВРАЗИЯ.
121
2
 
18
 
! Отговори
МОДЕЛЪТ РАДЕВ преди 1 година
СЪСИПА ДЪРЖАВАТА А ЧЕРЕПИТЕ НА СЛАФ ИСКАТ ДА ГО НАПРАВЯТ ДОЖИВОТЕН ПРЕЗИДЕНТ
120
1
 
16
 
! Отговори
МОДЕЛЪТ РАДЕВ преди 1 година
МОНТИРАНИТЕ ИЗМАМНИЦИ КОИТО НОСЯТ БГ В СЪРЦЕТО СИ ОБРАХА НАРОДА А ТИЯ НА ОЛИГАРХИЯТА КАТО СЛАФ, ДБ И КОМПАНИЯ ДЕСТАБИЛИЗИРАТ И КЛАТЯТ ДЪРЖАВАТА
119
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** яко ги тресе и подготвят нова октомврийска революция след като вече е ясно, че ГЕРБ ще спечели повече гласове от коалицията БСПП( ПП дъщерна). Яко напират за възстановяване на Белене( кой ти говори за АЕЦ). Ама да ги видим, аз съм ходил в казарма, а те само с мишката са стреляли.
118
2
 
17
 
! Отговори
МОДЕЛА РАДЕВ ОБРА БГ преди 1 година
МОНТИРАНИТЕ ОТ РАДЕВ ИЗМАНИЦИ ДОКАТО СЕ ИЗЛАГАТ ПРЕД НАРОДА ОЛИГАРХИЯТА ОБРА ДЪРЖАВАТА И СМЕТКИТЕ НА ЧЕРЕПИТЕ СА ПЪЛНИ С МИЛИОНИ В ШВЕЙЦАРСКИТЕ БАНКИ
117
3
 
5
 
! Отговори
ИЗМАМНИЦИ Я преди 1 година
И 500ЛВ. ЗА УТОПЛЕНИЕ.