Терзийски от ПП: Връщането на модела ГЕРБ ще бъде пагубен за страната

"Предложението на Трифонов за референдум е отчаян опит да се завърне в политиката"
29 авг 2022 16:30, Красимир Ангелов
185

Малко повече от месец остава до поредните предсрочни парламентарни избори у нас. Как оценяват управлението си от "Продължаваме промяната"?

"За управлението на кабинета "Петков" за тези 7 месеца бяха направени много категорични крачки в посока решаването на енергийната криза в България. Успяхме да построим интерконектор, който ГЕРБ не успяха да построят за 12 години. Успяхме да не оставим българския бит и бизнес без газ за нито един ден. Договорихме и два танкера, за които намерихме слотове. По тази обвързваща оферта намерихме още 7 и можеше да се осигури изключително спокойна зима за българите. За съжаление, въпреки този щаб, който организираха от служебното правителство, очевидно нямаше достатъчно воля и капацитет те да осигурят съответните слотове", каза Йордан Терзийски от "Продължаваме промяната" в студиото на "България сутрин".

Още по темата
По думите му танкерите са били договорени 2 дни преди падането на правителството.

"Те са осигурени. Единственото, което трябва да се направи, е да се намерят слотове. България има доста добра свързаност и с Турция, и с Гърция. Енергийните експерти потвърждават, че един такъв трансфер е абсолютно реалистичен", допълни Терзийски в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той е категоричен, че на българина му е писнало да го замерят с лъжи и неверни факти.

"Хората трябва да получават адекватна информация и адекватно управление - нещо, което ние не видяхме от г-н Борисов за 12 години. Връщането на модела ГЕРБ ще бъде пагубен за страната ни. Ние започнахме много битки и ги започнахме в името на България. Започнахме битката за "Капитан Андреево", за чистата храна на нашите деца, повишихме пенсиите и минималната работна заплата, ще я повишим отново", заяви още Йордан Терзийски.

Самият той ще е водач на листата във Велико Търново, където ще се изправи срещу Костадин Ангелов от ГЕРБ и Явор Божанков от БСП: "По никакъв начин това не ме притеснява. Ние ги победихме на предишните избори. Мисля да водим една напълно открита кампания, тя трябва да бъде изключително позитивна и трябва да бъде насочена към това, че да убедим българския гражданин да гласува."

Според него предложението на лидера на "Има такъв народ" - Слави Трифонов, да се проведе референдум за президентска република, е отчаян опит да се завърне в политиката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
20
 
! Отговори
Европеец преди 1 година
До Христо Христов. Ти пък така и ще си умреш с мерака да видиш "загиналия" ЕС. Като комуняггите от миналия век, които и те така и не дочакаха края на "гнилия" капитализъм. Всеки ден под всяка новина, коментарите ти са банално едни и същи.
95
11
 
1
 
! Отговори
Бойко преди 1 година
Аз казах и се разпоредих да има газ, говорихме с партньорите и те много ни похвалиха за свършената работа.
94
1
 
22
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
До на 100 процента. Ай стига си плашил и ти с кръв бе, плаши *** арник. Това, което стана в България в последната година и половина харесва ли ти? Айде свали си променливите очила, размърдай си малко гънки да прецениш кога беше по-добре и престани да говориш от името на другите.
93
1
 
12
 
! Отговори
и защо това? преди 1 година
До на 100% Защото ще ви кара да работите ли?И ти ли си от ония мързеливите,дето само революции им са в устата?И голям мерак да размахват пищови?Само дето забравят,че тоягата има два края!
92
25
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Аз ще гласувам за ПП. Защото единствено тяхното управление е гаранция за истинска и ускорена евроинтеграция, която ще доведе до измирането на 95те % неграмотни и некадърни европеидни про'с'таци.
91
2
 
17
 
! Отговори
ЧАПАЕВ преди 1 година
ПРОМЯНАТА ПОСТРОИХА ТРИ МОСТА, ДВА ТУНЕЛА И ЕДНА МАГИСТРАЛА ЗА ГОДИНА И ПОЛОВИНА? И ЗАКЪРПИХА ЕДНА ДУПКА С ПАРАПЕТ!
90
1
 
3
 
! Отговори
Чича ти... Иванчо преди 1 година
До Иван Г... Мале Иванччо.... ШШШашшшшов си беше и такъв си остана чичи...
89
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От всичко разбира този Терзийски от политика,от мъже,от футбол..
88
3
 
7
 
! Отговори
7373 преди 1 година
Този народ си мислете, че е много ***. Това, че ревете от изгред до залез слънце как другите са много кофти, вече не означава, че хората ще припознаят вас. И това е така, защото последните години с по няколко избора годишно, хората се понаучиха. Ама вие си мислите, че е като преди.
87
2
 
5
 
! Отговори
Умнокрасив! преди 1 година
Искам Кирчо да ви управлява, за да има и за мен!
86
20
 
1
 
! Отговори
Иван Г преди 1 година
Ако от ПП бутнат Альоша половин Пловдив ще гласува за тях. Те сега почти никой не гласува за тях, щото пловдивчани сме чугунени глави и повечето си гласуват за Гроб.
85
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дайте да преброим лъжите на Кирчо и Кокорчо и да видим кои плазмммодии са се "присъединили" към тях :)))))))))))))))))))
84
3
 
20
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
До Дейвид. Ами нали ги оставихме младите да управляват? Някои седем месеца, повечето година и половина. Е, и? Какво направиха? Нещо забележително, освен кризи във всички сфери?
83
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой да посочи свястна партия! Аз не виждам такава! Време е да изметем психо-политиците, които ни крадат!
82
1
 
9
 
! Отговори
ха ха ха преди 1 година
До Дейвид Като ти чета глупостите,и се сещам как преди време гледах по ТВ един очилат мишок,който патетично обясняваше,че вече бил завършил вишуту,и искаше да му дават власт!Тогава си помислих,че тия от ТВ са се оляли,просто такава простотия е нереална,но сега като те чета и виждам че е!Да сте живи и здрави,че не си само ти!
81
2
 
21
 
! Отговори
ЛЪЖИТЕ НА ПРОМЯНАТА преди 1 година
ФААТМАКА ДОЙДЕ ПРЕДИ 6 ГОДИНИ С ЛОЗУНГИ ПРОТИВ ГЕРБ И ЕМИГРАНТИТЕ. СЕГА, ПРИ НЕГОВИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА ЗА 10 ДЕНА МИНАВАТ ТОЛКОВА ЕМИГРАНТИ КОЛКОТО ТОГАВА ЗА ЦЯЛА ГОДИНА? ЩЕШЕ ДА БОРИ И КОРУПЦИЯТА А ОПИТА ВЕДНАГА ДА НИ НАТРЕСЕ ГРИПЕН?
80
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Дейвид:Имаш правописна грешка.Трябвало е да напишеш "неадекватна" и щеше да е вярно като плюсчета щеше да получиш:).
79
22
 
4
 
! Отговори
на 100% преди 1 година
Върне ли се боко на власт ,ще избухне кървава революция !!!
78
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Посочете един свестен политик, който да не е КРАЛ? :))))))))))))))))))))
77
6
 
22
 
! Отговори
ГЕРБ преди 1 година
ПОБЕДА ГЕРБ-СДС!!!!!ААААААААААА???????