Харалан Александров: Кампанията е вяла

Има много хора без опит
9 сеп 2022 02:00, Росен Стойчев
24
Харалан Александров: Кампанията е вяла
Снимка: БГНЕС

„В тази кампания силно доминира психологията над политиката. Усещането е за много високи нива на тревога у всички. Кампанията е вяла и тревожна”.

Още по темата
Това коментира социалният антрополог Харалан Александров  в ефира на Нова Нюз.

Александров коментира, че една част от хората са реализирали потенциала си в чужбина и са напуснали, друга част, които са останали или са се върнали, имат много подтиснат, неразрешен и неосъзнат едипов конфликт. „Те буквално искат да разчистят света като разкарат могъщите бащи, които държат отговорни за своето положение. Тези хора нямат опит, но имат огромно желание да са на власт и да управляват, и нахлуха във властта. Видяхме какво сътвориха. Тук съвпада поколенческият конфликт със социалния конфликт. Много от тези хора, които имат статус на успели, имат идентичност на лузъри”, каза той.

Според Харалан Александров това, което трябва да се разбере, е какво прави възможно хора с драматични дефицити да бъдат изтласквани в лидерски позиции и да им бъде позволено да се разпореждат със съдбата на държавата и обществото. „Това е големият въпрос и ние нямаме ясен отговор”, обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До баба мара - Какво се надяваш да се промени 2023 година, та да я чакаме в безвремие. Едно и също се очертава, някак трябва да ги насметем да заработят тия "народни представители".
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички са с драматични дефицити, но ПП държат първенството. Особено лидерът им!
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С драматични дефицити освен Бойко аз други не виждам! Но същия Бойко нахаралани тази противна персона с финикийски знаци и същия от негов противник се превърна в гербав трабадур.
12
1
 
3
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
"..Кое прави възможно хора с драматични дифицити да са на лидерски позиции.."? Смешно е да кажеш, че нямаш обяснение. Това което го прави възможно са Кукловодите им. Сценаристите на нелепото шоу наречено българска политика. И много ясно, че кампанията е вяла. Никой не иска да управлява в момента.
11
2
 
6
 
! Отговори
Augusto Pinochet преди 1 година
ХАРАЛАНЕ БАТЕ БОЙКО ДА НИ ТИ СПРЯ ПАРИЧКИТЕ, ЧЕ СИ ТАКЪВ ПОСЪРНАЛ И ТАКИВА ГЛУПОСТИ ГОВОРИШ. ХОДИ СЕ МАЗНИ НА КАУНКА ТАМ МИНАВАШ ЗНАЕШ, ЧЕ *** ОБИЧАТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ.
10
4
 
6
 
! Отговори
Исторически парк преди 1 година
Гербалан гербавата клакьорка!
9
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 11. Геноцидът на българите е сега,а не през тези 12 години.И го докараха превратаджиите,дето замеряха с домати,яйца и риба институции,разкарваха бесилки и ковчези,вуду кукли ,докара го оня с вдигнатия юмрук,който раздели нацията ни
8
6
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
не е вяла а има ниска изб активност няма да гласувам защото няма за когомен не могат да ме излъжат отиваме на избори 2023 г
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"хора с драматични дефицити да бъдат изтласквани в лидерски позиции и да им бъде позволено да се разпореждат със съдбата на държавата и обществото"- Х. Александров е обобщил всичко за политиците от промяната. Не можем да им имаме доверие. И всичко започна от Радев.
6
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Харалампане прав си като ди прав, аджеба някой да обясни най-големия мозъчен дефицит, лоения от банкя как се добра до власт и правеше геноцид над българите 12 год.
5
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Защото обществото е уморено и огорчено, от избори, протести, алчни и безкрупулни министри, докарали ни рекордна инфлация и оставили ни без всякаква подкрепа: финансова и морална! Няма друга такава държава в ЕС, станахме за смях и съжаление!
4
2
 
12
 
! Отговори
Ехо преди 1 година
Къде изчезна Георги Харизанов ? Той правеше анализи като Харланов ? Странно е неговото отсъствие от анализирането на събитията.
3
13
 
18
 
! Отговори
Руко преди 1 година
Aaa, Харалане, Боко спря ли да ти дава парички или още си на хранилка там ?
2
9
 
13
 
! Отговори
Нане преди 1 година
Искам да му се изпразня на харалан на мутрата.... ===)))
1
7
 
16
 
! Отговори
Филозофт преди 1 година
Торбалан Александров е вече в клуба на арабските философи, сърба чай от сутрин до вечер под асмалъка, пърди и хортува дълбокомислено.