Харалан Александров: Правителството направи отчаян ход

Според него управлението се нуждае от враг
Обновена: 24 мар 2022 13:13 | 24 мар 2022 13:12, Росен Стойчев
40
Харалан Александров: Правителството направи отчаян ход
Снимка: БГНЕС

Основната рамка на управлението е да генерира скандали. Това обяви социалният антрополог Харалан Александров пред Nova News.

 "От коалицията отчаяно се нуждаят от враг, когото да мразят. Реанимираха омразата към ГЕРБ с акцията - неловко, глупаво и отчаяно направен ход. Живеем в безвремие, разпад и дезинтегриране", коментира той.

Още по темата

По думите му в лятото на 2020 г. сме в режим на конфликт след режим на развитие. "Това управление с рекордна скорост губи подкрепа. Те се провалят ежедневно", счита той. Според Александров обаче никой няма интерес от предсрочни избори.

"Задържането на Борисов беше опит да покажат, че прокуратурата не иска да го проверява. Държавата не може да продължава да се бори срещу прокуратурата и обратно. Това ще завърши със сериозно погазване на правните норми". Това заяви за "Твоят ден" политологът Кольо Колев.

Според него Управляващите са заливани от кризи, които нямат нищо общо с личните им качества.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
6
 
42
 
! Отговори
Бебе преди 2 години
Правителството прави всичко възможно и невъзможно за да отдалечи хората от истинските проблеми. На този етап важно за хората е да се справят със съществуватето си заради високата инфлация.
30
42
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Харалан е на държавна издръжка от държавната субсидия на ГЕРБ.
29
17
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Простотo Киро ако остане още месец на власт с цялата си комyнистическа паcмина , ще задмине Жанчето Виденов. Комунисти на власт = инфлация, недоимък, спекула, джендърофили, калинки и др. измeт
28
7
 
19
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
Кольо Колев да си гледа работата, "Управляващите" са заливани от кризи, предизвикани точно от личните им качества: по*ло*и на Чорапа, самодейци и некомпетентни бодряци. Обаче с твърдо комунистическо потекло, пратени по запада да понаучат тарикатлъци. А на Кирето родителят е направо дребна комунистическа номенклатурка, ограбила поредното соц-предприятие в точното врене - мътните първи години на "прехода". Как отиде на 14 год в Австрия и после в Канада, не се ли сещате
27
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя ... политолог има толкова на дълбоко завряна ръка отзад, че е стигнала до главата му и го ползва като парцалена кукла. За притежателя на тази ръка можете сами да се сетите.
26
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали управлението е конструирано от масква - разбира се, че му трябва враг. На всеки режим му трябва враг.
25
5
 
13
 
! Отговори
На нагаждачът преди 2 години
Нещо му е било отказано.
24
4
 
12
 
! Отговори
П.К. преди 2 години
Този човек, изглежда удари жестоко по кокалчетата жалките *** на "промените", та някои от тях се събудиха от зимния си сън. Та, нали всепак, Пролетта най-после дойде и се усмихна на всички добри хора в България. ДА НАСТАНЕ ПРОЛЕТ И В ПОЛИТИКАТА И В ЖИВОТА. ДА СЕ УСМИХВАМЕ И ДА ЖИВЕЕМ ВСЕ ПО-ДОБРЕ И ПО-ВЕСЕЛО.
23
7
 
18
 
! Отговори
a преди 2 години
Оня мирчев призовава за оръжие0- да го пратим да се бие тогава
22
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След години фейкове и популизъм вие па какво, да не сте очаквали управление с реални резултати, та вие избрахте хора които открито заявиха, че ще се коалират с БСП/БКП и едва ли не това е най-чистата и свята партия, смех.
21
14
 
49
 
! Отговори
радевщина в действие преди 2 години
Колкото и да се напъват форумните драскачи на мазната фуражка и харварските джендърчета, за всички е пределно ясно , че при Борисов живота беше подреден , цените нормални, а хората редовно си получаваха заплатите. В момента какъвто е президента , такива са и хрантутниците му от правителството начело с ***-о Киро и милиционера с 12-те ке`нефа.
20
39
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов е наясно, че всички край него знаят, че чекмеджето с пачките, кражбите, рекета, лъжите му всичко това е вярно. Но знае, че тези хора са му задължени за постовете и богатствата и заради това зависими, но и с очаквания за още от същото. Това ги сплотява. И не любов и възхита изпитват те към него, а ламтенето за власт и облаги.
19
26
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички в ГЕРБ са наясно, че съмненията за рекет от страна на Борисов и върхушката край него са реалност. Не го признават, защото трябва да признаят, че участват или са си затваряли очите. А и не е хубаво децата и внуците ти да те свързват с разбойници. Затова гербаджии се крият зад опорки, плакати въобще зад лицемерието.ДПС е корпоративна партия, но ГЕРБ през последните години ги надмина. Това, че сме страна на корупцията не е новина, но истински страшното е, че свикнахме с корупцията.
18
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе хараламбене му е майката,докато още събира златни яйчица(кюлчета от шкафчето) Ама не се знае кога и той ще им ритне кросното щото вече си изтъка платното.Вероятно когато и за него се сетят някъде в коридорите на Съдебната власт и се наложи и него да го преджоби полицията.Тогава ще посърне,като напикано мушкато.Никой,които е бил във власта около Банкянския не е безгрешен.Та не се знае,кога.
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До БАНкоКаза ли ти истината в очите, тя боли, разбирам те.
16
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това провалено управление трябва да си ходи час по-скоро. Покажете ми една сфера, където то се е справило с някой проблем?
15
12
 
40
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
Точен коментар - жалко , че нищоправенето на честните е вьрху гьрбьт на обикновенните хораИнфлацията лети , доходите намаляват - който и да дойде на тяхно място би се справил по добре
14
24
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Торбалан винаги е обслужвал с език Тиквата!
13
20
 
22
 
! Отговори
Taню преди 2 години
Жaлкap плaтен...
12
8
 
8
 
! Отговори
Киро преди 2 години
Върви се прегледай при пишман доктор маджаров и ако ти кажи че ти нвма нищо кажи му той да се прегледа