Настимир Ананиев: Държавата е завладяна

"ПП и ДБ ще са платформа за всички, които искат да живеят в законна държава"
Обновена: 11 фев 2023 12:18 | 11 фев 2023 12:08, Йоана Цонева
134
Настимир Ананиев: Държавата е завладяна
Снимка: БГНЕС

“Продължаваме Промяната” и “Демократична България” се обединяват и ще станат платформа на всички български граждани, които имат кауза и искат да живеят в законна държава. Това каза пред Нова телевизия Настимир Ананиев от ПП.

“Ние искаме широко обединение. Да помогнем на всички, които досега са водили битките си сами”, допълни той.

По думите му бившият депутат Иван Христанов е напуснал ПП, за “поеме по различен път”. Той отрече в редиците на партията да има разединение.

Ананиев коментира и санкциите по закона “Магнитски”, които бяха наложени на петима българи. “Целия български народ разчита действията на нашите партньори, но прокуратурата не може да ги разчете. Корупционната връзка Божков - Борисов - Горанов - Арнаудова не може да се види от прокуратурата. Не можем да разберем защо единствено тя не вижда проблема в това”, заяви той. И попита - “Владислав Горанов подкупвал ли е Борисов?”

“Очевидно, че главният прокурор избирателно решава какво да разследва и какво - не”, каза още Ананиев. И даде пример с “Газпром”. “Защо нашият енергиен служебен министър Росен Христов не е завел дело срещу “Газпром” за прекратяване на газа за България? В същото време прокуратурата завежда дело срещу министър Николов за това, че той не е платил в рубли на “Газпром”. Ще бъде ли защитен българския интерес?”, запита Ананиев.

Той бе категоричен: “Държавата е завладяна и който си мисли, че не е - се лъже”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
4
 
15
 
! Отговори
На Боко Чекмеджето преди 1 година
С кой ще се обедините бе шарлатани? С ГРОБ? С ДПС? Или с БСП ? Или пък с ИТН ако влязат. Може би с Възраждане? ХА ХА! С КОЙ? С НИКОЙ е верния отговор. Никой не ви ще! Виртуално даже и с ГРОБ няма да стане щото няма да ви стигнат гласовете. Отичате бавно в канала, това е положението.
63
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като бяхте на власт защо не прокарахте закон за разоръжаването на бившите полицаи? Сега онова момче можеше да е живо! Аааа, сетих си, беше ви по важно да изпълнявате поръчките отвън, като да ни ваксиниране и да се откажем от историята ти? Не ви вярвам! Все пак сте проводници на политиката на империята на лъжите?
62
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поне пет партии е сменил този Ананиев дотук, първо беше при Меглена Кунева.
61
2
 
20
 
! Отговори
Коалиция НЕКСО преди 1 година
Бизнес партньорът на собственика на Нексо да ни говори за завладяна държава?
60
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пази боже некой да се излъже да гласува за тия... с англосакски ценности и атлантически задължения....
59
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дали има мераклии да го носят този куфар?
58
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мазник
57
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен до 62 преди 1 година
Е точното ти не си умен, красив пък още по малко- аман от простичък троляк :))))))))))))))
56
3
 
16
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
Ананиев да държавата е завладяна от олигарсите дето закриха и спец съда и юмрукът Еднолично вече управлява шарлатаните протежета на Радев ще се самоизядат кой повече да граби да лъже да завладява няма вече държава беззаконие институции не работят върнахме се 80 год назад
55
2
 
8
 
! Отговори
До Диана преди 1 година
Може ли един пример за осъден политик за 32 години преход. Аз не знам за такъв. Иванчева не признавам като такъв случай, следях делото с интерес и съм сигурен, че я сготвиха. Румъния за 5 години вкараха 7000 човека по затворите за корупция. Между тях и двама министър-председателя.
54
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Умно и красивото население, сме по-малко от простото население, така че не можем да спасим държавата. Олигархията ще векува или поне докато има нещо като държава
53
7
 
24
 
! Отговори
Криптомир преди 1 година
Анааалллниев:"Който не е с нас,е враг на държавата!Ние сме добрите,белите,умновресливите,жълтопаветни евроджендъри с розови понита и грантаджийчета! Ако не гласувате за нас,ще врещим,ще пищим,ще хвърляме развалена риба и ще рушим паметници на културата за да угодим на господарите от Козяк! Дано само българите да не разберат,че гласуваме в унисон с Греб-ДъПъСъ,които са уж наши кръвни врагове,освен на закуска в краварското посолство и при получаване на грантчетата с Буци,Доганя и Ристю! "
52
4
 
19
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До По зле от Иран След толкова много уволнения и назначения в МВР по време на правителствата на Радев, не можеш да говориш по подебен начин освен ако не манипулираш отново в полза на БСП...Горкото БСП!...Стигнало е до там да не може да диша без лъжи и манипулации, да зависи от тях - е, по-голямо падение аз не знам! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!
51
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече Сърбия има повече население от нас и не са роми.
50
3
 
26
 
! Отговори
до 49 Жалко преди 1 година
Грешен коментар! Иван Костов съсипа ОДС. СДС исега съществува, а ДБ е проект на Прокопиев след разпадането на Реформаторският Блок! В момента ПП и ДБ са марионетки на Сорос!
49
2
 
7
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До Анонимен47 Народът не е ***, БСП нарочно го срина до Земята, до нивото на оцеляването за да го е страх от нея, да я гледа в устата и да вика "УРА!"...Народът ни е болен от пост стрес депресия...Никога не можеш да обвиняваш народа! Той е на това ниво, на което го поставят, а сега е на колене, явно...Трябва много да му се обяснява, че свободата е в нашите ръце, че ако сами не си помогнем, никой няма да ни помогне, че Бог дава, но в кошара не вкарва...Бог ни показа истинското лице на БСП
48
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо сте против Радев бе? Не знаете ли че Росатом е майка на АЕЦ Козлодуй
47
2
 
4
 
! Отговори
добро преди 1 година
утро
46
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е няма по продажна партия от ДБ и ПП
45
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Криптомир не става за политик. Дори един закон за движение по пътищата не можа да направи като хората. Той още бърка и не знае какво е движението в БГ- ляво или дясно.